Kohustuslik kindlustus, milline firma parim?

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

"Muuseas kuni 26 aastased juhid saavad veel mingi +koefitsendi otsa. "

Eelmine aasta kehtis see vaid If Eesti kindlustuse puhul. Seepärast hakkasingi oma sõidukeid läbi E-Kindlustuse kindlustama. Muide, alla 21 aastastel oli veel lisakoefitsent:S

Oli selline kogemus, et auto oli Ifis kindlustatud ja kolm kuud maksis vist 377 krooni. Kui uus poliis ilmus, oli selle juures arve 522 krooni. Helistamise peale vastati, et me nüüd kasutame alla 26 aastastel lisakoefitsenti ja alla 21 aastastel lisa-lisa koetisenti :evil: :evil: See tegi kohe väga-väga vihaseks. Kas tõesti pean rohkem maksma lihtsalt selle eest, et olen noor???Teistel firmadel minu teada selline "soodustuste" süsteem puudub. Sellepärast nüüd vaid E-Kindlustuse teenuseid kasutangi. Kindlalt odavaim variant ja närvikulu puudub täiesti. Uus poliis jõuab alati kohale ja kõik asjad saavad nendega kenasti aetud. See ei ole reklaam, vaid jagatud positiivne kogemus.

Samas räägiks veel ühest anomaaliast. Nimelt vahetasin autot ja tellitud poliisil oli riskigrupp 0,65, kuigi teiste autode kindlustamisel andis riskiks 0,56. Ei olnud kellegi näpukas ega midagi, uurisin hoolega. Liiklusõnnetusi pole ka põhjustanud. Kuna riskigrupikoefitsendi annab LKF, siis maaklerid ei osanud sellele anomaaliale mingit vastust anda. Kas tõesti on põhjus vaid selles , et julgesin endale BMW osta Fordi asemel??? :shock: Samas, tsikli paberil on ikka 0,56...

Nõme see maailma vahel, mõtetute asjadega üritatakse lüpsta meid. Tavaliselt loodetakse, et inimene pimesi maksab ära mis talle ette kirjutatud justkui paratamatusest, et ju siis nii peabki olema. Siiski on mingi hulk inimesi kes ei ole nõus sellega ja nii ärgitan teidki, kallid kaassõitjad, alati uurima kuidas saaks soodsamalt, et mitte end lüpsta lasta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”