tagaratas logiseb
Moderaator: Moded
tagaratas logiseb
tre tahaks teada kas wallaroo tagaratas peabki logisema? mul nii et kui keeran täitsa kinni siis ratas üldseei liigu aga kui keeran nii et takistama ei hakkaks siis jälle logiseb imelikult.
ja 1asi veel . nendele kes wallarood hästi tunnevad. mu omal on kuskil tagasillas mingi kolin , krõbin vms. kui keegi võib arvata mis see on siis andke teada plz. aitäh
ja 1asi veel . nendele kes wallarood hästi tunnevad. mu omal on kuskil tagasillas mingi kolin , krõbin vms. kui keegi võib arvata mis see on siis andke teada plz. aitäh
Ei tohi mitte ühelgi asjal tagaratas logiseda ja kinni ei tohiks ta ka puua seda kui sa kõvasti kinni keerad.
Ise pingutan nii kinni kui annab tagumise ratta ja jookseb ikka korralikult.
Äkki oed lihtsalt midagi valesti pannud kuigi see eriti võimalik pole sest ratas läheb võllile ja sinna lähebki mutter otsa.
Kas ta poob siis vastu vario osa kinni? ratas saab nii lähedale minna?
Ise pingutan nii kinni kui annab tagumise ratta ja jookseb ikka korralikult.
Äkki oed lihtsalt midagi valesti pannud kuigi see eriti võimalik pole sest ratas läheb võllile ja sinna lähebki mutter otsa.
Kas ta poob siis vastu vario osa kinni? ratas saab nii lähedale minna?
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 
a mis to sis halb on kui omanikule meeldib? Mulle meeldis ka rattaga sõites nii rohkem,kui pedaalid olid küljest murtud, sis pidi kõrval jooksma, ehk loodabki uut ratast saada ja isa lohutuseks küsib siit abi?hellish kirjutas:Mul ei ole wallaroo mul on yamaha bws ja selleks ei peagi olema wallaroo et seda teada et ratas peab korralikult kinni olema.
Kui ta sul seal lahti on siis võib vibreerides see lahti keerata ja ratas sõidu ajal minema lennata.
wallarool ei ole mingit õlivalamise skaalat vms. tal on lihtsalt tolle punni kõrvale kirjutatud OIL 0.12L. ma paningi siis sinna 0.12liitrit rolleri reduktoriõli (shell transaxle oil 75w-90.)
kulge aga näit. kui mul oleks sääl mingid laagrid läbi või hammasrattad koguni, siis kas keegi mõistab õelda kui palju umbkaudu see maksma võib minna?
kulge aga näit. kui mul oleks sääl mingid laagrid läbi või hammasrattad koguni, siis kas keegi mõistab õelda kui palju umbkaudu see maksma võib minna?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.