YamahaDT tahomeeter
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
YamahaDT tahomeeter
Tere!
Mul on selline vahva aparaat nimega YamahaDT 50 ja see on mul tuunitud 70cc. Ta jookseb 110km/h välja ja kiirendus on ka üsna hea. Mul oleks vaja teada et kui ma tahan nüüd talle panna tahomeetrit, siis et mitu tuhat pööret peaks see tahokas näitama et ta mulle täpselt sobiks! Oskab keegi aidata??
Mul on selline vahva aparaat nimega YamahaDT 50 ja see on mul tuunitud 70cc. Ta jookseb 110km/h välja ja kiirendus on ka üsna hea. Mul oleks vaja teada et kui ma tahan nüüd talle panna tahomeetrit, siis et mitu tuhat pööret peaks see tahokas näitama et ta mulle täpselt sobiks! Oskab keegi aidata??
Re: YamahaDT tahomeeter
pane 125-ese dt taho peale ei ole muret, et numbreid puudu jääbYamahaDT kirjutas:Tere!
Have a nice day !
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Pane mis kätte satub, pea-asi, et sinna sobib ja põõrdeid piisavalt on. Ma olen kindel, et ega sul üle 8000 rpm ei lähe, aga kes teab.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.