125cc kokkutulek → :D
-
Whitebalance
- Kontakt:
:D
Hästi öldud Len aga ma oleks veel karmimalt öelnud, kui paha tuju oleks olnud
Ma ei saa aru miks me ei või telgis magad jumala lahe on telgis magada
Hommikul ärkad näed üht kortsus hunnikut peakohal ja karjud kes seda tegi ja leiad, et oled parvega allavoolu saadetud
Linnapoisid ei saa telgis magamisega hakkama mis jama see nüüd on. Ma külll ei viitsi mingit maja raha maksta ma magan peaaegu 333 päeva aasta oma voodis, et ma küll voodist puudust ei tunne
See küll siia ei peaks käima aga kuna telgi teema nõnda aktuaalne siis kord sai käidud Skoudi laagris ja seal oli õhtune esinemine! Mille me ära võitsime tänu enda heale mõttele mängida läbi kõige karmimad karistused ! Viimane oli selline siis " Sellest eest mis nüüd te kohe näete saab eluaegse köögi toimkonna ja orjatöö. Nimelt mida teha, et saada kõige karmimat karistust? Nagu kohe näete ära varastama oma ülemuse telgi koos kõige seal juurdekäivaga ja siis need järve viskama
Samal hetkel olime meie mõndadega, ülemuse telgi teisest laagri otsast ära toonud ja siis läksime lavale sellega mille peale juhil lõid silmad suureks nagu pandal ja särasid kui viimasel joodikul
:D Lihtsalt liiga irw oli näha juhtide nägusid ja siis, läksime kai peale tegime telgi seest puhtaks ja mull mull väiksed kalad
:D
Tglt juhile sitax meeldis ütles, et esitus oli väga hea ja me oleme kohta väärt, kuigi see, kui ta küsis kus telk nüüd on ja me pkivahet hoides ütlesime järves ta nats pahaseks sai ja selle peale ka, et olime suutnud puuoksaga ta mingisse 20 kg telgi väliskattesse augu tõmmata siis ta enam nii rõõmus ei olnud
Kookisime telgi välja järvest ega väga sügavale ei visanutki natike ja siis viisime tagasi, et kahju tasa teha 
See küll siia ei peaks käima aga kuna telgi teema nõnda aktuaalne siis kord sai käidud Skoudi laagris ja seal oli õhtune esinemine! Mille me ära võitsime tänu enda heale mõttele mängida läbi kõige karmimad karistused ! Viimane oli selline siis " Sellest eest mis nüüd te kohe näete saab eluaegse köögi toimkonna ja orjatöö. Nimelt mida teha, et saada kõige karmimat karistust? Nagu kohe näete ära varastama oma ülemuse telgi koos kõige seal juurdekäivaga ja siis need järve viskama
Tglt juhile sitax meeldis ütles, et esitus oli väga hea ja me oleme kohta väärt, kuigi see, kui ta küsis kus telk nüüd on ja me pkivahet hoides ütlesime järves ta nats pahaseks sai ja selle peale ka, et olime suutnud puuoksaga ta mingisse 20 kg telgi väliskattesse augu tõmmata siis ta enam nii rõõmus ei olnud