Mida teevad naised, kui mees tassib koju motika, või tätuu?

Kuidas käitus Teie naine, kui tassisid koju motika. Või tegid tätuu.

Lööb kaht kätt kokku ja lippab poodi kiivri / tindipoti-nõela järele.
50
30%
Pakib kohvri ja kolib ema juurde tagasi.
3
2%
Pakib Teie kohvri, ja kolite koos oma motika-tätuuga sinna kivi alla tagasi kust Te välja roomasite.
5
3%
Jääb vait ja ei räägi Teiega nädal või paar.
19
11%
Ostate motika ja peidate seda sõbra juures, väites naisele, et teete tööl pikki päevi kui sõitmas käite.
5
3%
Kas mul oli naine?
24
14%
Pole ei motikat, tätuud ega naist.
18
11%
Millest siin üldse jutt käib?
19
11%
Ma ei julge vastata, äkki naine loeb
25
15%

Hääli kokku: 168
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Esimesed paarkümmend masinat elati üle rahulikult, natuke häiris, kui köögipliidil karburaatoreid supipotis katlakivieemaldajaga puhastasin või telekaees mootorit kokku panin... seda ka rohkem sellepärast, et "nüüd on juba kõik kohad sinu asju täis". Umbes kolmekümnenda mootoriga kaherattalise masina garaazi saabumisega hakati ka rääkima, et kas neid on ikka niipalju vaja ja ruumi vähe jne... nüüd olen kodurahu huvides natukene tagasi tõmmanud või vaikselt ja ilma liigse tähelepanuta lihtsalt masina garaazi lükanud. Sest kõige valusam ongi just see uue saabumismoment - kui pärast ilusat masinat kuskil seismas nähakse, siis probleeme ei ole... ja ega ta täpset ülevaadet minu kogu masinapargist ei oma kah.
Samas seljakott olla talle meeldib, kuigi egas ta seda kahjuks palju teha saanud ei ole. Viimased pooleteise aasta jooksul, mil ta pole sadulale saanud (alguses suur kõht, nüüd väike laps), on hakanud vahest juba isegi jutte tulema, et see suvi tahaks natukenegi sõita... Samas ise lenksu taha ta tahtnud eriti ei ole, kuigi alustuseks ma talle isegi ilusa pisikese masina ehitasin... aga sõitnud ta sellega kokku vist 1km... ja ka seda minu suurel pealekäimisel, et proovi vähemalt. Esimesel tutvuse poolaastal ei olnud isegi mingit kompleksi meil stiilipärast jaanitulele võrriga minna - tema pakiraamil. :)

Tatuudega asi natukene keerulisem, egas ta väga soosivalt ei suhtu... aga egas sellest ka eriti suuri jamasid ei tuleks, kui miskit teeksin, kui pilt vähegi mõistlik on..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”