naine on armukade

Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Ma ise kaldun arvama, et väike kirjaviga on posti sisse tulnud. Mitte "tsikklist" ei räägita, vaid "tsikkist"

Ma võtan vabaduse ja tõlgin Teile selle jutu segasemad kohad ümber.

"Olen saanud hakkama ühe tsikkliga (panin ühgele eidele ära). Ma armastan teda(väga hakkas meeldima, ja oma naine enam ei huvita). Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita(selge nagu seebivesi, pole vaja tõlkida). Sellest on haisu ninna saanid minu naine (armukese parfüüm jäi riietele külge) . Ta on vist nüüd väheke vihane(milline naine ei oleks)!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga(kuidas öelda oma naisele, et armuke on voodis parem kui tema?Ma jätaks parem ütlemata) ??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla(tahab kahe naisega koos voodis möllata). Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik(lootusetu romantik). Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist (dramatiseerib olukorra üle). Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade...(süümepiinad) Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud (tahab vahetada kogemusi kuidas vasakule panna ilma vahele jäämata)

Edit: Kevad-saage ometi aru...
Royal Einfield 350 Classic

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”