naine on armukade

stonefree

Re: naine on armukade

Lugemata postitus Postitas stonefree »

mr.myrk kirjutas:
Ma ei tea kuidas teistel lood on aga mul on igatahes sitasti. Mure siis järgmine. Olen saanud hakkama ühe tsikkliga. Ma armastan teda. Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita. Sellest on haisu ninna saanid minu naine :( . Ta on vist nüüd väheke vihane!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla. Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik. Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist. Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade... Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud.
EW seadused minu teada ei keela kuidagi kahe või isegi N armukese pidamist. Kui see "ratsastav armsam" sul mõni koduloom on siis võivad loomakaitsjad kyll pahandada :lol: Aga tsikli puhul probleemi ei tohiks olla.

Aga yhe praeguse armastuse võiksid kyll tsikli sõidu heaks maha jätta, nimelt pudeliarmastuse :lol:
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”