Sinu tee bikeriks...
Motopisik oli juba sünnist saati sees. Papsil oli Jawa 350 ja mina istusin paagi peal, siiani on meeles. Siis punnvõrr, suurte ratastega ja D5 mootoriga. Siis hunnik aastaid ja saingi kaks kastitäit Kovrovetzi juppe ja ühe raami. Putitasin üles ja sõitsin paar aastat ilma dokumentideta ja lubadeta alevivahel. 16 aastaselt tundus tsikkel lahjaks jäävat ja ostsin veel paar kastitäit juppe Jawa 350 rattale. Sai siis seegi üles ehitatud. Võibolla olete näinud Jõgevatreffil või maanteel üleni kroomitud Jawa 350, millel ainult paak ja raam on värvitud mustaks (varem punane).
Kovrossi müüsin maha ulme 2100 EEK eest(ilma dokumentideta) aga ratas oli ikka viimasepeal ka.
Jawaga olen nüüd sõitnud 6 aastat kokku ja seda ratast enam kunagi ei müü. panen kasvõi naela otsa rippunma seina peale.
eelmisel sügisel sai ostetud Kawa GPX 750R. Lappisin gondlid ära ja värvisin üle, veljed poleerisin ja mootorit kõpitsesin ka veidsa.
Kawaga on tänaseks mingi 260 km maha aetud (sel talvel). Tippkiirus on ka juba saavutatud, ega eriti üle 220 ei lähe, siis peab juba pikk sirge olema. Aga muidu olen väga rahul
Seevastu tuttav ostis 2002a CBR600, polnud varem siklitega üldse kokku puutunud ja saab ka suurepäraselt hakkama, tahab juba võimsamat
Kovrossi müüsin maha ulme 2100 EEK eest(ilma dokumentideta) aga ratas oli ikka viimasepeal ka.
Jawaga olen nüüd sõitnud 6 aastat kokku ja seda ratast enam kunagi ei müü. panen kasvõi naela otsa rippunma seina peale.
eelmisel sügisel sai ostetud Kawa GPX 750R. Lappisin gondlid ära ja värvisin üle, veljed poleerisin ja mootorit kõpitsesin ka veidsa.
Kawaga on tänaseks mingi 260 km maha aetud (sel talvel). Tippkiirus on ka juba saavutatud, ega eriti üle 220 ei lähe, siis peab juba pikk sirge olema. Aga muidu olen väga rahul
Seevastu tuttav ostis 2002a CBR600, polnud varem siklitega üldse kokku puutunud ja saab ka suurepäraselt hakkama, tahab juba võimsamat
Jarko
Jawa 350
Jawa 350
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.