NSR 125 ccm

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
joosep90

NSR 125 ccm

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Kas 21000 EEK (u 1400 EUR) on NSRi kohta hea hind ? :roll:
Kasutaja avatar

STX
Tsikkel: Yamaha XJ600 (86)

Lugemata postitus Postitas STX »

kuidas kellegile :) aga 21000.- nsr minu jaoks oleks see küll soodne hind :D
Yamaha XJ600

Teema algataja
loogish

Lugemata postitus Postitas loogish »

See üldjuhul oleneb läbisõidust, seisukorrast, ja aastast.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

;)

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Ma ei hakka uut teemat tegema niisiis räägin enda mure siin ära! Kas kellegil on veel need aero sport intake kleepsud peal ? Oleks väga hea kui keegi saaks nendest pilti teha, LÄHEDALT. Otsisin netist ja ei leidnud :( . Pilte võiks olla 2, üks selline kus on joonlaud selle kõrval alt üless ja teine siis vasakult paremale!
Loodan teie peale !! :)

Teema algataja
cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Kuna 125cc teemasi piisavalt palju, siis küsin siin samas. Kui palju sellise välimusega ( link: http://www.bikez.com/bike/4242/index2.jpg ) Honda NSR 125 R 2001.a. Eestis on ja mis hinnaga sellist saada võib? Oleksin väga tänulik, kui keegi midagi vastaks.

Aitäh!
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

;)

Kui kõik muu ka nii korras on siis julgen öelda, et 35 000 - 40 000. Aga loomulikult ei ole ma mingi expert ;)

Teema algataja
cha0s

See ei pea niiviisi läikima nagu pildil, põhimõtteliselt võib paar iluviga olla, aga mitte mõnda muud viga. Veel seda siis, et mitu seda mudelit Eestis liikvel võib olla?
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Hmm Tglt, kui sa saaksid 30 000 kätte siis oleks mega ;)
Eestis on NSR suht normaalselt, ikka leidub aga kas just seda 01 on seda ma ei oska öelda ! Ei usu, et just vägapalju leidub 01. Aga, kui sa ostma hakkad siis vaata eriaastate miinuseid, sest osadel piiras võimsust elektroonika. Ma ei viitsi praegu hakata otsima millistel just aga igaljuhul tseki kusgilt üle see ;)
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

;)

Kus te enda NSRidele stuffi ostate ? Mõtlesin, et siin võib seda ka küsida ;)

Teema algataja
cha0s

Kui stuffi all mõtled tuuningujuppe, siis ei oska vastata, aga midagi peaks Honda Bikeworldist saama. Äkki leiab www.nsr125.com lehelt selle aasta mudelid, mille piirajad elektroonikas olid.

EDIT: Seal (www.nsr125.com) kirjas, et NSR 125 RR mudelitel on piiraja elektroonikas ja sellel juhul on de-restrictimisega raskusi.
Viimati muutis cha0s, 18 Mär 2006, 13:14, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
cha0s

Vaatasin mobiles ringi ja leidsin sellise kuulutuse: http://www.mobile.de/SIDOGoI8y2FFW5Rfvg ... ontactForm

Hind ei ole just väga tappev ja välimus on kah ilus. Küsimus oleks mul selline, et kas ta lasi värvida lihtsalt selle pärast, et talle meeldis selline värv või on masin korraliku õnnetuse teinud ja lihtsalt uuesti korda tehtud? Sellisel juhul võib igasuguseid jamasi ilusa gondli all olla. Proovisin tõlkida tema kirjutatud teksti, aga aega ma muud aru ei saanud, kui seda et see on r1 siniseks värvitud ja seda on ilus vaadata :D
Ma ei leidnud ka tema emaili aadressi. Kui ma olin lihtsalt pime, siis oleks tänulik kui keegi selle emaili aadressi mulle es-iga saadaks. Muidugi kui ise kohal vaatamas ja kuulamas ei käi on risk päris suur. Oskab keegi äkki paar tarka sõna öelda? Seal oli kirjas, et see on 26 kw. Ma ei saanud hästi aru, kas see 26 kw on passis kah või on passis hoopis 11kw kirjas.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Jahm seda lehekülge ma tean ja täpselt nendel RR masinatel on see elektrooniline piiraja. Neid ma ei soovita nendega jama sõitta !! :D Loomulikult oleneb mida sa just masinast tahad. Ma tahan nats kihutada ka nii, et mulle meeldib de-restricted ;) See 26 kw on ilma piirajateta ehk siis ilma selle sumpa ja sisselaske ees olevate tõketeta. Võimalik, et on vahetatud ka karbuss.

Kui saksast ostad siis jäävad heade 01 hinnda 26 kg kanti + toomine!

See 98 a masin on suht normaalne. Loomulikult, kui sa ise järgi ei lähe siis ei tea sa enem, kui ostetud masin Eestisse on jõudnud mis olukorras ta on! Praegu on Eestis ka üks masin müügil 22 000 suht norm hind! Mine vaata pildilt tundus korralik !!

Mõtlesin igasuguseid asju ! Mitte tuuning ! Olen teistel lehekülgedel näinud saksas ja seal tegutsevatest NSRi lammutajatest kellel on kõikke. Aga otseselt ei julge pimesi osta, kui keegi on teinud selliste kohtadega äri siis andku teada !

Teema algataja
cha0s

Äkki keegi ikkagi leiab selle emaili aadressi üles? Või ütleb, et seda polegi :D
See nsr 125, mis siin bikeris müügis oli tundus jah okei, aga kui ma erasõnueid saatsin, ta ei vastanud. Tal ei olnud ei telefoni numbrit ega emaili kirjas. Mina teda kätte ei saanud ja nüüd on ta puhta kadunud.

EDIT: Kas näiteks selline on see RR elektroonikas oleva piirajaga? Link: http://www.mobile.de/SIDeTXBw2Hb6k7dXBA ... 1201668285&

Aitäh!

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Mis sa nende piirajate pärast mureted, naguinii ei tohi ilma sõita. Hakatakse võibolla see aasta kontrollima rollereid ja arvatavasti ka 125 kuubiseid "võrre"

zid50/cz125

Lugemata postitus Postitas zid50/cz125 »

21kilo NSRi kohta on tegelt küll hästi saadud,no kui just bike ise üle 10 aasta vana ei ole,aga no see kõik oleneb tegelikult ikka konkreetsest eksemplarist.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

IRWIRW Ütle mulle kust kohast nad saavad aru, et sul on de-restricted masin. Näiteks NSR ! Kui võtad tihendi sisselaske eest ja sumpa eest ära siis ei saa sa mitte mingit moodi teada, kui sa just masinat lahti ei kisu või ei sõida ! Ja tahad öelda, et see tüüp kes lahti kisub kohe teab mis asjad puudu jne jne. Tühine loba!!

Chaos see masin on ju hunnikusse pannud !! Kes teab, mis seal veel katki on !!

silver
Tänanud: 1 kord

Re: :D

Lugemata postitus Postitas silver »

Whitebalance kirjutas:
IRWIRW Ütle mulle kust kohast nad saavad aru, et sul on de-restricted masin. Näiteks NSR ! Kui võtad tihendi sisselaske eest ja sumpa eest ära siis ei saa sa mitte mingit moodi teada, kui sa just masinat lahti ei kisu või ei sõida ! Ja tahad öelda, et see tüüp kes lahti kisub kohe teab mis asjad puudu jne jne. Tühine loba!!
Dyno pingist oled midagi kuulnud? Selge see, et teepervel ei saada sellest aru, aga võib juhtuda, et saadetakse ekspertiisi ja siis on kellad.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Pannakse pingile ja vajutatakse natuke gaasi ning ongi teada. Rolleril võid ka summutist takisti ära võtta aga siis pole enam seaduslik. Samamoodi nsr-iga.

Teema algataja
joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Kus te enda NSRidele stuffi ostate ?
www.ebay.de
www.davidsilverspares.co.uk
www.cheshiremotorcyclesalvage.com/acatalog
http://www.motorrad-bach.de
http://glenshiel.co.uk/acatalog/Catalog ... 5_185.html
http://www.hondaspares.com/newparts/sea ... D&offset=0

Jutuks juurde, et ise pole veel kusagilt midagi ostnud v.a. bikeworld, aga plaan on.

Ja nende elektrooniliste piirajate kohta olen ma ka juba kusagil siin rääkinud. Ja see ei ole rusikareegel, et ainult RR mudelitel on elekroonika piirangud. Mul on näiteks NSR RV ja sama lugu.. Lihtsalt pean mõned uued vidinad tellima :wink:

Teema algataja
tuulavend

Lugemata postitus Postitas tuulavend »

kas keegi oskab öelda kus on NSRil sumpas mingisugune piiraja

silver
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas silver »

tuulavend kirjutas:
kas keegi oskab öelda kus on NSRil sumpas mingisugune piiraja
Mitte, et sellest juttu poleks ennem siin foorumis olnud, aga mina vastutuleliku kodanikuna otsisin selle lingi jälle välja:
http://www.nsr125.com/derestrict.htm
Suletud

Mine “Vaba teema”