Ennustus... millal saab sõitma
Moderaator: Moded
-
Eile sõitsin autoga, siis nägin juba mitut, üks vanamees sõitis auto ees zidi activega, aardlas oli keegi oma Jawa 638 koos külgkorviga välja ajanud.(eile oli sula, nagu ka täna). Ise pakuksin sõidu algust HOMME, kuna teed juba üpris puhtad!
Viimati muutis harrisan, 29 Mär 2006, 17:21, muudetud 1 kord kokku.
Tõdesin et äsja soetatud Yamaha WR400 F käivitub vaid plusstemperatuuril. Külmast võetult teeb choke ja gaasirutshka ohtrale kruttimisele vastuseks paar takti ning kõik. Alles pärast seda kui olin tuppa lükanud ja ööpäeva +5 kraadi juures seista lasknud sain riistapuu liikuma. Kõik vedelikud, küünlad ja bena on uued.
Kas peaks ehk jämedama läbimõõduga düüsi(d) karbussi hankima?
P.S. Praegu on tore trenni teha, lükkad labidaga kaheksakujulise raja põllule meetrilaiuselt sisse ning siis pehmelt lumme küllili...
P.S. Praegu on tore trenni teha, lükkad labidaga kaheksakujulise raja põllule meetrilaiuselt sisse ning siis pehmelt lumme küllili...
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Üldjuhul külmast peast käivitades gaasi ei anta,kui siis ainult karva võrra.Aga kui kukud gaasiväänama ,siis tõmbab mootori kütet täis ja vsjoo.Rain kirjutas:Tõdesin et äsja soetatud Yamaha WR400 F käivitub vaid plusstemperatuuril. Külmast võetult teeb choke ja gaasirutshka ohtrale kruttimisele vastuseks paar takti ning kõik. Alles pärast seda kui olin tuppa lükanud ja ööpäeva +5 kraadi juures seista lasknud sain riistapuu liikuma. Kõik vedelikud, küünlad ja bena on uued.
/me plaanib homme sõitma minna
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mul sama plaan - vaatan iga päev ilmateatest, et päike aga miskipärast on Tallinnas ikka pilvine... krt, oleks pidanud esmaspäeval juba käima väikesel tiirul kui päike säras ka siin...Raigo kirjutas:
/me plaanib homme sõitma minna
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Rain kirjutas:Tõdesin et äsja soetatud Yamaha WR400 F käivitub vaid plusstemperatuuril. Külmast võetult teeb choke ja gaasirutshka ohtrale kruttimisele vastuseks paar takti ning kõik. Alles pärast seda kui olin tuppa lükanud ja ööpäeva +5 kraadi juures seista lasknud sain riistapuu liikuma. Kõik vedelikud, küünlad ja bena on uued.
mina saan nii tööle:
choke+mõned korrad kaasirutskat keerata(kiirenduspump) ja siis peale seda starterit ilma gaasita.
kui starterist ei lähe läheb minu oma vändast alati. Talveks muidu suurem düüs pole paha mõte.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Loodan, et mu tööandja ei pahanda aga mina teen pikema lõunapausi oma kollase kullakesega linnavahel nüüd ja kohe - arvestades ilmaolusid, küll vaid tasa ja targu, kuid siiski

Ei jaksa enam oodata.
krt tiheda liiklusega teedest on kaugel jama elada :/
sahk pole kodutänaval ka lund ära lükkamas käind ja üldse linnas liikudes võiks süda rahus juba sõita, aga meie maja ees on kõva hunnik seda valget ollust veel. Ning ilm.ee lubab ka jälle lumesadu ja kraadide jahenemist. (kui keegi teab mõnda paremat ja täpsemat ilmaennustus portaali siis võite lingi visata)
sahk pole kodutänaval ka lund ära lükkamas käind ja üldse linnas liikudes võiks süda rahus juba sõita, aga meie maja ees on kõva hunnik seda valget ollust veel. Ning ilm.ee lubab ka jälle lumesadu ja kraadide jahenemist. (kui keegi teab mõnda paremat ja täpsemat ilmaennustus portaali siis võite lingi visata)
-
- Kontakt:
Superpacaan kirjutas:kauaoodatud päikene...
Loodan, et mu tööandja ei pahanda aga mina teen pikema lõunapausi oma kollase kullakesega linnavahel nüüd ja kohe - arvestades ilmaolusid, küll vaid tasa ja targu, kuid siiski![]()
Ei jaksa enam oodata.

-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Segane oledpacaan kirjutas:Superpacaan kirjutas:kauaoodatud päikene...
Loodan, et mu tööandja ei pahanda aga mina teen pikema lõunapausi oma kollase kullakesega linnavahel nüüd ja kohe - arvestades ilmaolusid, küll vaid tasa ja targu, kuid siiski![]()
Ei jaksa enam oodata.Aga parimaid riideid ei maksa selga ajada - ilus kollane Dainese ülekere sitane, rääkimata saabastest...

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.