Metallica/ 13. juunil Eestisse

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pira
Tsikkel: Yamaha YZ250F
Tänatud: 7 korda

Metallica/ 13. juunil Eestisse

Lugemata postitus Postitas Pira »

Rohkem infot saab :arrow:
http://www.piletilevi.ee/?lang=est&id=1 ... ebaf7f79a4
Hommik algas hästi!!!
SPORTLAND saatis sõnumi, et nende kliendid selle sõnumi ette näitamisel saavad pileteid osta juba täna, sedasi saigi ilus hommik.
:lol: :lol:

cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Tegin juba eile sellise teema, aga see kustuati kohe ära ja ei öeldud, mis valesti tegin. See selleks.

Eile ostsin kah hunniku pileteid endale ja sõpradele tänu sportlandi sõnumile :).
See päästis meeletutes järjekordades seismisest esmaspäeval. Tõotab tulema vägev kontsert. Ootan huviga.
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

Mul ka sõber sai sportlandi sõnumi ja ostis omale piletid ära. Kui neid veel alles on siis ostan homme piletid ära. :twisted:
NSR
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

cha0s kirjutas:
Tegin juba eile sellise teema, aga see kustuati kohe ära ja ei öeldud, mis valesti tegin. See selleks.

http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... rt&t=15190

aga see selleks, pealkiri võiks tõesti viidata teemale.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

;)

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Sõber ostis mulle ka pileti ära sportlandi kaudu nii, et minek kindel mis kindel. Arvata võib, et midagi eriti mõnusat tuleb :D
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

päris teemaga ei kattu aga kui keegi veel ei tea aga huvitab siis 5. mail tuleb The Prodigy ka saku suurhalli
Eat your veggies, little people

project

Lugemata postitus Postitas project »

pakkuge kes 13. juunil 18 saab :D
Kasutaja avatar

active

Veab teil.. ma ei saagi minna metallica kontserdile kuna järgmine päev on eksam :oops: . Hea et ma pileteid ära ei ostnud. Igal juhul tuleb kõva üritus :twisted:
NSR
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Active, mis see eksam kontserti puutub? Ei jõua õppida siis enam või? :)
Ära pane nõrka!
Õigekirjaoskus massidesse!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Ära pane muidugi nõrka! Tühja see haridus, prioriteedid peavad ikka paigas olema :wack:
Joel

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

joel kirjutas:
Ära pane muidugi nõrka! Tühja see haridus
Siis on tõesti prioriteet paigast kui viimase päeva kolm viimast tundi eksami tulemuse määravad. Palju sa selle ajaga õppida jõuad? OK, puksi kirjutades jääb osa sellest ka meelde ;) Üks väike timeout enne eksamit tuleb pigem kasuks. Või kuidas kellelgi.

Üliõpilastel ikka vahel juhtub, et teisipäeval tuleb joomapanev masendus sest lihtsalt enam ei jõua, kolmapäea õhtuks aga tekib kst kust uus ärkamine ja reedel kobistatakse eksamil positiivne tulemus...

peremees

Lugemata postitus Postitas peremees »

grahv kirjutas:
joel kirjutas:
Ära pane muidugi nõrka! Tühja see haridus
Siis on tõesti prioriteet paigast kui viimase päeva kolm viimast tundi eksami tulemuse määravad. Palju sa selle ajaga õppida jõuad? OK, puksi kirjutades jääb osa sellest ka meelde ;) Üks väike timeout enne eksamit tuleb pigem kasuks. Või kuidas kellelgi.

Üliõpilastel ikka vahel juhtub, et teisipäeval tuleb joomapanev masendus sest lihtsalt enam ei jõua, kolmapäea õhtuks aga tekib kst kust uus ärkamine ja reedel kobistatakse eksamil positiivne tulemus...
ma vaatan, et nagu ei teaks, mis kontsert on
METALLICA

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

peremees kirjutas:
ma vaatan, et nagu ei teaks, mis kontsert on METALLICA
Teantean :) Eelmine kord olin tavakuulaja jaoks ilmselt parimal mõeldaval kohal - keset platsi helipuldi aia peal istumas. Supervaade üle kõigi rokkijate peade, timmitud sound mõlemast tornist... Poole kontserdi pealt hakkasid muljutud olekuga lühemad tegelased nõlva poole liikuma, et midagi näha ja hingata... Rahulolematud tibid ees ja väggga mossis nägudega mehepojad järel ;)

peremees

Lugemata postitus Postitas peremees »

õige jutt mees
ma arvan, et ma ei joo kah tilkagi
Kasutaja avatar

active

pritsu kirjutas:
Ära pane nõrka!
Hea õelda.. ma elan elvas e. tartu ligidal millega iganes ma ka ei tuleks ma ei jõuaks eksamiks tagasi.. kell 10 pean koolis olema ja bioloogia eksamit tegema. Isegi kui ma jõuaks siis ma jääks eksamil lihtsallt magama :oops: . Palju sõpru jätab ka sinna eksami pärast minemata :cry:
NSR

mux

Lugemata postitus Postitas mux »

Piletid olemas :!: :ner:

mallikas

Lugemata postitus Postitas mallikas »

ma tahan ka piletit
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

No pole kedagi tuttavat Sportlandi püsiklenti? Uuri sõprade ja vaenlaste seast.
Õigekirjaoskus massidesse!

mallikas

Lugemata postitus Postitas mallikas »

pole jah

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

cha0s kirjutas:
Eile ostsin kah hunniku pileteid endale ja sõpradele tänu sportlandi sõnumile :).
See päästis meeletutes järjekordades seismisest esmaspäeval.
Kas tõesti on asi nii hull, et esmaspäeval kell 10 ummistuvad kõik statoili teenidusjaamad ära piletiostjatest? Ja kui piletilevi lehelt lugeda, siis piletid on soodushinnaga märtsi lõpuni. Kas piletite müük lõpebki siis enne soodusmüügi lõppemist ära? Milles see soodusmüük siis väljendub, kui kõik saavad 495-ga?
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

See ongi normaalne, et piletid müüakse ära, mitte nagu meil Eestis kombeks, et veel esinemispäeval võimalik osta eelmüügist pileteid.
Nii palju kui mul põhjamaade kontsertitega kogemusi olnud on, siis üle tunniaja pole ühegi suurürituse pileteid müügis olnud.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Täna hommikul ostsin ma pileti, ei küsitud minu käest ei musta ega valget. Litsalt trükiti pilet. :)
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Omal piletid olemas, (naisele kah- äkki tahabki tulla?) ja ootamas sama suurt naudingut kontserdist, nagu sain eelmisel korral :lol: :lol:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

ehh, pilet olemas ja süda rahul... Natukene organiseerimist ja kõik on võimalik 8)
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

.

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Ma ei tea, ma arvan, et ma ostan pileti umbes päev ennem kui on võimalik üldse siis Eestis viibida, ma usun küll, et ma saan ka siis selle. Ja selline kontsert väärib kohaleminemist, olenemata hinnast. 8)

cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Kõigil, kes 9-dat klassi lõpetavad (kaasaarvatud mina) on 14. juuni valikeksam, aga ega sa viimastel päevadel nagunii ei õpi :D
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

ural kirjutas:
See ongi normaalne, et piletid müüakse ära, mitte nagu meil Eestis kombeks, et veel esinemispäeval võimalik osta eelmüügist pileteid.
Nii palju kui mul põhjamaade kontsertitega kogemusi olnud on, siis üle tunniaja pole ühegi suurürituse pileteid müügis olnud.
Selles pole absoluutselt mitte midagi normaalset, et tunniga piletid välja müüakse!!
Kontserdikülastajana oleksin küll huvitatud, et lähen piletilevisse ja ostan endale sobival ajal, endale sobivale üritusele pileti, mitte ei pea päevi varem järjekorras tunglema või hiljem mustal turul liigkasuvõtjatele sadu kroone mitte millegi eest peale maksma...
Kes mett teeb, see mett sööb!

andresalaru

Lugemata postitus Postitas andresalaru »

active kirjutas:
pritsu kirjutas:
Ära pane nõrka!
Hea õelda.. ma elan elvas e. tartu ligidal millega iganes ma ka ei tuleks ma ei jõuaks eksamiks tagasi.. kell 10 pean koolis olema ja bioloogia eksamit tegema. Isegi kui ma jõuaks siis ma jääks eksamil lihtsallt magama :oops: . Palju sõpru jätab ka sinna eksami pärast minemata :cry:
Mis jura see on, eksam hakkab järmine päev kell 10.00 ja kontsert lõppeb öösel. Kui kontsert lõppeks ka kell 2.00 ,siis oleks sul aega 8 tundi sõita elvasse. Mina näiteks elan Tartus , mis ei ole eriti kaugel elvast ja ma olen täiesti kindel ,et kui ma joon mingi 2 õlut siis olen ma kell 4 vähemalt Tartus
rõhutan sõna vähemalt ,kaua sa ikka tsikliga viitsid tee peal uimerdada ja kui sul ei ole tsiklit siis ära ütle "millega iganes ma ka ei tuleks." Pealegi ma ei ole viitsinud vaadata kas mulgi eksamit ei ole seal kandis, sest ma lihtsalt tean, et sellele eksamile jõuda ei ole lihtsalt mingisugune probleem, elagu ma või Riias
Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

andresalaru kirjutas:
active kirjutas:
pritsu kirjutas:
Ära pane nõrka!
Mis jura see on, eksam hakkab järmine päev kell 10.00 ja kontsert lõppeb öösel. Kui kontsert lõppeks ka kell 2.00 ,siis oleks sul aega 8 tundi sõita elvasse. Mina näiteks elan Tartus , mis ei ole eriti kaugel elvast ja ma olen täiesti kindel ,et kui ma joon mingi 2 õlut siis olen ma kell 4 vähemalt Tartus
rõhutan sõna vähemalt ,kaua sa ikka tsikliga viitsid tee peal uimerdada ja kui sul ei ole tsiklit siis ära ütle "millega iganes ma ka ei tuleks." Pealegi ma ei ole viitsinud vaadata kas mulgi eksamit ei ole seal kandis, sest ma lihtsalt tean, et sellele eksamile jõuda ei ole lihtsalt mingisugune probleem, elagu ma või Riias
Teate mis ... mind absoluutselt tegelt ei huvita kas te jõuate koju või mitte .. kas teil on eksam või järeleksam ... täpselt samamoodi mind ei huvita kaugel te Tallinnast elate ... samuti mind ei huvita kes tuleb naisega, kes koeraga või kes võtab roti kaasa. Nii et paluks sellesisulised postitused ära lõpetada.

morris@tige.igasuguste.foorumisse.si*aloopijate.peale.ee
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 368 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kas Metallica on ainukesena biker.ee foorumi poolt kaitstud, või võin ma panna siia mõne teema selle kohta, kus kõige lähemas euroopa punktis näiteks 50 Cent esineb?

idee nagu selles, et sedatüüpi informatiivsed teemad võiksid siin küll olla, kuid siiski mitte kommenteeritavad.

p.s. kas R.I.P. Oleg Sõlg teema oli ära juba?
Suletud

Mine “Üritused”