Moto ajakiri
-
- Tänatud: 5 korda
Kristiine Prismas olen ka pidevalt näinud seda, kuid siiski ise vabastasin ennast ostmise vaevast ning olen juba aastaid aasta alguses tellinud terveks aastaks. Saan nats hiljem kätte kui poest, aga 100% kindlusega saan kätte ning natuke odavam tuleb ka kui poest.
Hiljaks jäin 
Tegelt mul väikene erinevus olemas võrreldes selle leheküljega. Mul kõikide artiklide nimekiri tekstikujul olemas ning tänu sellele saab teha otsingut konkreetse märksõna järgi.
Krt... ja mina mõtlesin, et leiutan ratast ning olen esimene, kes seda teeb!A üks hää inimene on viitsinud skaneerida motoajakirju ja neid siis võrku üles riputada... http://www.mc-trade.ru/lib.php

Tegelt mul väikene erinevus olemas võrreldes selle leheküljega. Mul kõikide artiklide nimekiri tekstikujul olemas ning tänu sellele saab teha otsingut konkreetse märksõna järgi.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.