Selline küsimus teile tarkadele. Kust saaks täpselt lasta teha paagi ja küljegondlitele kleepse, sest originaalkleepsud on kallid. On kellelgi olnud kogemust ja oskaks soovitada mõnda firmat?
Aitäh
Viimati muutis tobre, 18 Mär 2006, 18:49, muudetud 1 kord kokku.
suvaline reklaami firma teeb asja ära, tähendab muidugi kui neil on nii paljugi kompetentsi
Pane enda asukoht kirja, siis palju mugavam soovitada.
Pärnus astuks Andreesse.
olen nii teinud, et arvutis valmis. mul sõbral on trükikoda (tartus), seal tuli hinnaks 1500 eek ruut.
olen ka nii teinud, et ostsin emerpenist kleepse, nuh igast tähti ja siis kleepisid peale. mingi paar sotti läks ja kui üle nagunii ei laki, siis on pohh ju
foorumlastest tegelevad kleebiste valmistamisega ja masinate kleebutamisega kindlalt zeek, max07 ja ka ma ise ja arvatavast veel keskid, kes kohe meelde ei tule (vabandust).
foorumlastest tegelevad kleebiste valmistamisega ja masinate kleebutamisega kindlalt zeek, max07 ja ka ma ise ja arvatavast veel keskid, kes kohe meelde ei tule (vabandust).
KTM Disain ei taha mulle miskipärast vastata, aga noh. Tühja temaga, uurin edasi. Aga kui te ise teete, siis äkki saame kaubale?
Tundub,et kuum sõna on trükkida reflekteeruva kleepsu(3M) peale-ilus ja edev aga kleepimisel peab täpne olema,mahavõtmisega tõsine tegu...
Info-PM
Selleks et maha ka tuleks peab kasutama auto reflektorit. Kui maha tuleb tükkhaaval ja on mure siis on tegemist märgi reflektoriga mis ongi tehtud nii et ta ei tuleks maha ja pole tegelikult mõeldud sõidukile kleepimiseks, kasutatakse siis liiklusmärkide tegemiseks.
Kui kellegil on soovi või küsimusi selliste kleebiste kohta siis aitan hea meelega.
Vabandused et kraabin vana teema kaevan aga ei hakanud uut teemat tegema.Otsingut kasutades leidsin ainult vanasid teemasid nii et ärge näkku lööge . Nimelt oleks endal vaja mõned kleepsud teha.Hea oleks kui mõni kaasfoorumlane ,kes sellega tegeleb annaks endast märkku.Oleks mulle kasulik ja ka tulevikus teistelgi hea ülevaade.
võtad õlle ligi, ajad selle külje päikese poole, kust eemaldama hakkad ja hakkad nokitsema
võtad õlle ligi, ajad kleepsud fööniga (soovitatavalt mitte naise omaga, vaid miskit, mida ehitusmehed kasutavad ) soojaks ja kisud maha
ei võta õlut, sõidad kuskile kleepsufirmasse ja võtavad aurutiga maha
üldjuhul kleepsumehe jaoks see eemaldamine just kõige lõbusam tegevus ei ole, seega pead ilmselt kukrut kergendama
Tänud vastuste eest.
Ma võtaks selle päikse, fööni, ja lakibensiini. Suur kevad juba väljas, ning mul pole veel joodikupäevitust.
Kaks asja korraga joonde ajada on igatahes uhke.
võtad õlle ligi, ajad selle külje päikese poole, kust eemaldama hakkad ja hakkad nokitsema
Tänud vastuste eest.
Ma võtaks selle päikse, fööni, ja lakibensiini. Suur kevad juba väljas, ning mul pole veel joodikupäevitust.
Kaks asja korraga joonde ajada on igatahes uhke.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.