125cc kokkutulek
Moderaator: Moded
Vana-Veski kohta on siin: http://www.hot.ee/vanaveskipuhkemaja/
aga matsimäe kohta nagu mingit erilist lehte ei leia..
suviti seal pidevalt käinud,suht ilus koht.
koht ise on muidu u 8km annast tallinna poole(mööda tallinn-tartu maanteed),siis näitab märk matsimäe poole(tallinna poolt tulles näitab märk vasakule)
aga matsimäe kohta nagu mingit erilist lehte ei leia..
suviti seal pidevalt käinud,suht ilus koht.
koht ise on muidu u 8km annast tallinna poole(mööda tallinn-tartu maanteed),siis näitab märk matsimäe poole(tallinna poolt tulles näitab märk vasakule)
...
katsusin kaardilt otsida ja sain enam vähem aru, kuid lõpp selguseni hetkel ei jõudnud, et kui Pärnust tulla, et kuidas siis. Aga see selleks, mitte sellest ei tahtnud ma rääkida... Peaks enne uurima kui palju tulijaid üle üldse sealt Tartu poolt on, põhilised ju Tallinna ja Pärnu kandist, nii et ma arvan ,et põhi tulijatele on Pärnu ja Tallinna Vahel või siis Tallinna kanti soodsam tulla. Et äkki annate märku need kes te mujalt kui pärnust või tallinnast olete, siis näeb palju teid on 
Jõudsin juba ise kokku lugeda, et neid on 4. Siin üks või kaks olid Viljandist( ehk suht Pärnu lähedal) ja üks Haapsalust. Mulle tundub, et põhitulijatel siis soodsam kuskile Pärnu ja Tallinna vahele liikuda või Tallinna kanti
...või nuhjah minu mõtted...

Jõudsin juba ise kokku lugeda, et neid on 4. Siin üks või kaks olid Viljandist( ehk suht Pärnu lähedal) ja üks Haapsalust. Mulle tundub, et põhitulijatel siis soodsam kuskile Pärnu ja Tallinna vahele liikuda või Tallinna kanti

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Viimati muutis Len, 11 Mär 2006, 20:58, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Täpselt!Ma pole ka veel nag märganud kes tuleks tartu kandis.Igaljuhul kes tartust pärit andku teada saab koos kokku tulekule minna ja kevadel niisama ka linnas sõita!ivar kirjutas:Seda küll.
Mina võin igale poole tulla,ainuke jama see, et üksi igav sõita..

NSR
mees ära pulli, haapsalust tuleb kaks kohe kindlastLen kirjutas:...katsusin kaardilt otsida ja sain enam vähem aru, kuid lõpp selguseni hetkel ei jõudnud, et kui Pärnust tulla, et kuidas siis. Aga see selleks, mitte sellest ei tahtnud ma rääkida... Peaks enne uurima kui palju tulijaid üle üldse sealt Tartu poolt on, põhilised ju Tallinna ja Pärnu kandist, nii et ma arvan ,et põhi tulijatele on Pärnu ja Tallinna Vahel või siis Tallinna kanti soodsam tulla. Et äkki annate märku need kes te mujalt kui pärnust või tallinnast olete, siis näeb palju teid on
Jõudsin juba ise kokku lugeda, et neid on 4. Siin üks või kaks olid Viljandist( ehk suht Pärnu lähedal) ja üks Haapsalust. Mulle tundub, et põhitulijatel siis soodsam kuskile Pärnu ja Tallinna vahele liikuda või Tallinna kanti...või nuhjah minu mõtted...

Viimati muutis kaska14, 11 Mär 2006, 22:43, muudetud 1 kord kokku.
Tark ei torma!
www.hot.ee/annimatsi sellist varjanti pole mõelnud?Len kirjutas:nuh jah 2 on rahvas
, kui nüüd võtta kuldne keskmine koht, kus oleks sinul, pärnust, tallinnast ja haapsalust mõnusalt mitte pikk ega lühike maa tulla on Rapla või Jaagupi kant
Kuigi jah, sai nüüd uurida ivari pakutud variante Multimapist, ehk siis asi peaks nii toimima, et igalt poolt tulijad saavad mäoristis kokku.
Tark ei torma!
Vaatan et paljud pooldavad siia pärnu kanti tulekut, nuh siin pärnu lähedal on looduses kohti küll. Samas mis suure kambaga matka puutub, siis see õnnestub vist tallina sõitjatel. Ülejäänud ikkagi mööda eestit laiali ja pärnus näiteks ma olen vist ainuke 125cc tsikli omanik. Muidugi siuke keskmine koht kuhu kõigil oleks norm maa sõita on siis Pärnu ja Tallinna vahele jääv Rapla. Haapsallu võiks ka täitsa sõita aga see jääb jälle tartu meestele veits kaugeks. Kui on tahtjaid kes tahavd pärnu lähedal teha, siis siit poolt võin ma koha ära orgunnida. Muidugi Saaremaa variant oleks küll VIIMASEPEAL, et kõik saaks kokku näiteks Virtsu sadamas ja siis selle suure pundiga saaks koos edasi sõidumõnu nautida.
Viimati muutis Len, 12 Mär 2006, 11:17, muudetud 1 kord kokku.
Nii, nagu näha võib siin juba lausa sõrmede peal lugeda kes on SELGELT öelnud, et pooldavad Pärnut. Minul pole selle vast midagi
. Ma mõttlen, et äkki annate es iga teada, et palju teid pärnu tulijaid on, siis saab otsustada ja kui teid üle poole on siis saan koha ka ära vaadata, kas või selle sama mis rääkisin enne. Ükskord peaks koha paika ka panema, nii võime siin arutada sügiseni..., ANDGE SIIS ES IGA MÄRKU palju teid pärnusse tahtjaid on. (osad hääled juba on tulnud)

Viimati muutis Len, 12 Mär 2006, 11:00, muudetud 3 korda kokku.
Nii teen kokkuvõtva posti, et ei pea jummal teab kust lugema.
Hääl Pärnu lähedal või pärnus looduslikus kohas, ES mulle.
Hääl saaremaal kaska14 nele ES. (ratta üle vedu 30eeku+10eeku inimene)
Hääl mõne muu paiga kohta (ES mulle saata) esi s ära märkida koha nimi!
Pärast teme kokkuvõtte temaga.
Seis on juba pingeline
Andge julget tulla, õhtul teeme väikse kokkuvõtte ka 
Hääl Pärnu lähedal või pärnus looduslikus kohas, ES mulle.
Hääl saaremaal kaska14 nele ES. (ratta üle vedu 30eeku+10eeku inimene)
Hääl mõne muu paiga kohta (ES mulle saata) esi s ära märkida koha nimi!
Pärast teme kokkuvõtte temaga.
Seis on juba pingeline

Viimati muutis Len, 12 Mär 2006, 14:00, muudetud 2 korda kokku.
uudishimu tahab ära tappa jahactive kirjutas:Palju juba hääli on?

Kuule kui juba pärnu sõita siis pole enam pikk ma saaremaale ja saab ka kogemusi praamiga sõitesmotie kirjutas:Saarele ei viitsi sõita. jube kulukaks läheb ja suht pikk sõit tuleb ka. nii et toetan pärnu varianti.
meh@tartust sõitja.

NSR
Nii, kuskil kella 7 ja 6 vahel katsun hääletuse kokkuvõtte ära teha.
Nii et hääletage, kui keegi hiljem peale 7 hääletab ja mul aega on katsun kokkuvõtesse lisada. Lõpetan hääletuse homme õhtul mingi peale 7 ja siis teen lõpp kokkuvõtte.
Ja kus on need Tallinna inimesed ega nüüd tagasi ei tõmmanud, kes enne suure hooga osa võtsid
.
Pregu juba on hääli ikka tulnud (ei saaks öelda et vähe)
Katsuge enne kella 7 täna oma hääled ära saata
(endiselt hääletuse kohta info selle lehekülje kõige ülemises postis)
Nii et hääletage, kui keegi hiljem peale 7 hääletab ja mul aega on katsun kokkuvõtesse lisada. Lõpetan hääletuse homme õhtul mingi peale 7 ja siis teen lõpp kokkuvõtte.
Ja kus on need Tallinna inimesed ega nüüd tagasi ei tõmmanud, kes enne suure hooga osa võtsid

Pregu juba on hääli ikka tulnud (ei saaks öelda et vähe)
Katsuge enne kella 7 täna oma hääled ära saata

-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Ma pooldaks ka seda saaremaa varjanti, ise küll tallinna lähistelt (saue) aga saaks pikalt tõristada.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
mmm, 5 lehekülge mitte midagi 
Alustage pigem sellest, milline üritus tuleb. Niisama paariks tunniks grüünesse ja teiste tsiklite vaatamine või tõhusam paari päevane kokkutulek.
Korraldamine pole eriti lihtne tegevus. Niisama päeval ühes kohas kokku saada on muidugi teine asi - söömine, uinumine, murumängud jms. korraldada aga hoopis isemoodi ooper.
Enivei on liidrit või liidreid vaja, sest ei pundis sõit ega pikem kokkutulek muidu välja ei tule - nokk kisub põhja ja saba lõunasse.
Koha valite nii ehk naa lõpuks rahakoti järgi.
Pikema kokkutuleku puhul leppige kokku, kes korjab õhtul võtmed ära ning kus te klassitäie naisterahvaid hangite, muidu tuleb vemmeldaval verel veel pärast lollusi kahetseda

Alustage pigem sellest, milline üritus tuleb. Niisama paariks tunniks grüünesse ja teiste tsiklite vaatamine või tõhusam paari päevane kokkutulek.
Korraldamine pole eriti lihtne tegevus. Niisama päeval ühes kohas kokku saada on muidugi teine asi - söömine, uinumine, murumängud jms. korraldada aga hoopis isemoodi ooper.
Enivei on liidrit või liidreid vaja, sest ei pundis sõit ega pikem kokkutulek muidu välja ei tule - nokk kisub põhja ja saba lõunasse.
Koha valite nii ehk naa lõpuks rahakoti järgi.
Pikema kokkutuleku puhul leppige kokku, kes korjab õhtul võtmed ära ning kus te klassitäie naisterahvaid hangite, muidu tuleb vemmeldaval verel veel pärast lollusi kahetseda

Aga mulle meeldib.
Aza esialgu üritame hääletusega koha paika saada ja kui sa teksti läbi lugesid, siis said aru ka mis plaanis on ehk siis asi on lihtsalt siuke ühe õhtune kokkutule, grill ja värk ja järgmine hommik minekut. Ja kui jääb hääl saaremaale, siis peab kokku leppima korralduse mõne siinse saaremaal liiklejaga ning kui Pärnus, siis siin kedagi muud pole ju kui mina. Ja mis rahasse puutub, siis ma vaatan ka veits saaremaa värgi peale viltu, et asi läheb veits rohkem maksma ja tean, et mõned inimesed sinna tulemas ei ole ja asi paneb mindgi mõttlema.
Kuid endiselt hääletage, 2 tunni pärast panen tänase kokkuvõtte üles
(hääletuse kohta on info 5lk ülemises postis)
Kuid endiselt hääletage, 2 tunni pärast panen tänase kokkuvõtte üles
(hääletuse kohta on info 5lk ülemises postis)