125cc kokkutulek
Keda huvitab, siis niisama räägin Uueda talust (see lihtsalt üks võimalus, ei pea seal tegema aga annan lihtsalt infot, et siin on siuke koht-ehk lihtsalt infoks.
Kindlasti on veel paremadi kohti.) Olen, siis ise seal ühe öö veetnud ja väga broo koht on. Seal teeb jõgi siukse hobuseraua kujulise pööörde ja see värk asubgi siis seal "hobuseraua" sees. Selle nö. raua tagumises otsas on siis mingi väga äge talu majake ja veel mingi palk maja aga see veitsa liiga kallis. Põhiline on, siis selle hobuseraua sees mõnus, meeletult suur niidetud muru plats. Seal keskel on isegi võrgu plats, See on siis kahe palgi vahele võrk tõmmatud. Seal jõe ääres saab telkida, rattad parkida, lõket teha, seal suur külakiik millega väga äge kiikuda
. Päikese loojangust on seal ikka super vaade. Seal maja ei tasu rentida see läheb ikka nati üle 1000eeku aga telgiga saab suht odavalt pundi peale hakkama. Link on www.uueda.ee . Kes tahab infot või pilte näha seal õhtust millal mina olin, siis es
aga jätke meelde see on üks võimalus ei pea seal tegema. Pakkuge ka kohti välja... Aga minu kommentaarid on need, et asi suht looduses ja väga super koht.

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille