mobile.docs.ee

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Teema algataja
andreas

mobile.docs.ee

Lugemata postitus Postitas andreas »

tere. kas kellegil on kogemusi www.mobile.docs.ee kas see koht on usaldusväärne ja kas sealt ostetud kaup on alati 100% kindel ,sest ma olen kuulnud ,et kui soovid osta n: midagi siiis seal omad töötajad lähevad ja kontrollivad asja aga kas see on ka ikka nii??

Teema algataja
amakas

Lugemata postitus Postitas amakas »

jah on küll...hind ületab igasuguse riski :D kui omal jäsemed jagavad siis ma kasutax omi...

Teema algataja
andreas

no jah seda küll et oma silm on kuningas aga krt ega sinna saksa on ka suht kallis minna ja veel autoga tagasi tulla bena jne aga kuigi tegelt kui ostetud asi ei ole selline milline ta peaks olema n: möni kriimustus külje peal siiis nad pidid ise tegema korda oma rahadega???

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Kõige lihtsam on helistada ja küsida.Pakuvad full service tüüpi lahendust,kus sina valid välja sõiduki,nemad kontakteeruvad müüjaga ,toovad ära,teevad hoolduse,võtavad arvele,vist panevad ka alarmi peale.Ja sinul ei jää muud teha kui sõita.Aga kogu see teenus maksab.

Teema algataja
andreas

aga see teenus on ju vist juba selle auto hinna sees köik kontrollimine ja muud jamad vöi mitte??

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

http://mobile.docs.ee/index.php?hash=a5 ... =2&start=0

antud lingil olev mootorratas on müügil 2450 Euriga Kui Autohaus toob ta sulle 68000 krooni eest ning antud teenus sisaldab täpselt :

Madal risk

Hind on lõpphind Eestis "võtmed kätte". Hind sisaldab: transport, ARK, ülevaatus, pangakulud, pesu, põhjalik tehniline kontroll ja vajadusel vigade likvideerimine, ohutuspakett, riskikindlustused, garantiiriskid, teenustasu, 3 kuud garantiid mootrile ja käigukastile, kui auto on kuni 5 aastat vana ning kuni 100000 km, sõiduki tehnilise ja optilise korrasoleku garantii (arvestades auto loomulikku kulumisastet sõltuvalt vanusest ja läbisõidust) enne auto üleandmist, kui kliendiga pole kokku lepitud teisiti. Avariivabaduse ja spidomeetrinäidu adekvaatsuse garantii.

Nende autode puhul võtab Autohus alates 20% ettemaksu või vastavalt kliendi ja liisingifirma vahel sõlmitud liisingulepingu tingimustele.

Hinnas sisaldub Saksa 16% ja Eesti 18% käibemaksumäärade erinevus, mis tõstab auto hinda 2%.

Sõltuvalt auto asukohast, automüüjast jms. võib antud hind muutuda kliendile soodsamaks.

PS! Kuid mina ise sellise ratta eest ei oleks elu sees nõus maksma nii palju.

Teema algataja
andreas

no jah krt 29 tuhhi saavad vahelt aga jah max toomine ja muud kulud ma arvan on kuskil 10 kilo aga teiselt küljelt ok lähed ise kohale jne aga auto pole see mis ta peaks olema siis lähed teise kohta vaatama aga vahemaad vöivad küündida ikka päris suureks ja oma närvid jne aga kasulikum tuleb vist igatpidi ikka ise minna järele, vöi siiis vöid ka nii teha et lased neil ära konrtollida ok maksad mingi summa aga ise lähed kohale ja ikka oled vöidu mees ja päris hästi ka veel ( kui muidugi pole tuttavaid kes vaataksid üle asja)

nisuunn
Tsikkel: zx-6r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nisuunn »

Kui endal vähegi pealehakkamist on, siis tasub kindlasti ise see ratas sealt Saksamaalt ära tuua, sest raha, mis nad vahelt võtavad on ikka üle mõistuse...... aga mugavus maksab. Eks igaüks otsustab ise.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

no krt.68 kilo 91 aasta 750 gsx f eest.pangu põlema ennast nad.selle eest saab vabalt 10 aastat noorema.aga seniks kuni jätkub ostjaid,jätkub ka pakkujaid.see ongi äri eesti moodi.vähemalt 100 ja enam prossa vahelt.

Teema algataja
amakas

Lugemata postitus Postitas amakas »

vigade likvideerimine...huvitav kui ikka süda sassis on kas teevad korda ve??võiks ju teha sellise kapitali eest.

Teema algataja
Bööm heedsot

Lugemata postitus Postitas Bööm heedsot »

see oli telesaates ,,Stop´´ ka(www.docs.ee).Kui masin pole 100% kindel on all punaselt kirjas.See hind sisaldab kõike, kuni võtmed kätte.
OMG avastasin : Peugeot Speedfight 2 LC, 50ccm, scooter
Vaata lähemalt
41 000 EEK(690 EUR)
20 200 km, 3kW (4 PS), Esmane reg: 05/2000. sinine-standard, . manuaal, Haiglane!!! võtavad mingi sara eest tutika masina hinna..?!? wtf!Mina hakkan küll mobile.docs.ee'le anti reklaami tegema
eugeot Speedfight 2 Iron X, motorassistedbicycleandsmallmoped
Vaata lähemalt
71 000 EEK (km-ga) (2 429 EUR)
10 km, sinine-standard, bensiin. manuaal
ma parem ei komenteeri...Ei hakka närve raiskama.Ma soovitan teil seda aadressi (www.docs.ee,mobile.docs.ee)mitteaadressi ribale kirjutada, säästate närve!
Viimati muutis Bööm heedsot, 11 Mär 2006, 18:53, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
andreas

aga ,kui nüüd möelda teist pidi, kui nad panevad sulle tasuta signa peale mis maksab nii ummbes 3000kilo pluss toomine nii 6000 treileriga ma arvan? kontrollimine see ju ka maksab tegelt 1000 vöi isegi rohkem ark sissekandmine 640kr vist oli ölide vahetus 500-1000kr, ja kui veel oled rahul olematu klient siis ka rihmad mis on ikka väga kallis 5-6 kilo ,kui mitte rohkem ja kui sa ise ka veel viid kontrolli mis on kindlam siis kindlasti leiab veel vigasi jne ja kui veel oma silma peale viskad siiis leiad ka veel vigasi (11 140kr on juba nii sama toomine ja kontrol ja kui veel tuleb vahetada rihmad mis on tegelt tõenäoline siiis köikk kokku juba 16 140 kr
veel pisi vigasi mida leiab alati 8) kui tahta siiis ma arvan et tegelt polegi nii väga hullu ( see kehtib autode kohta mis ma siin sogasin ) vöibolla ka sikklite kohta :D

Teema algataja
andreas

ja ma arvan et hinnaga saab alati kaubelda ega nad ka ju taha kliendist loobuda ( aga kallis see koht on ja suhteliselt möttetu aga oma aeg see juu ka maksab? ja oma närvid ja seiklemised saksa peal ?kui sa seda kohta ei tunne :D

Teema algataja
Bööm heedsot

andreas kirjutas:
ja ma arvan et hinnaga saab alati kaubelda ega nad ka ju taha kliendist loobuda ( aga kallis see koht on ja suhteliselt möttetu aga oma aeg see juu ka maksab? ja oma närvid ja seiklemised saksa peal ?kui sa seda kohta ei tunne :D
Näiteks selle raha eest mis nad küsivad mingi romu eest, saab eestis tutika.

Teema algataja
andreas

no jah seda kah tegelt :D eks see ole ka see kui ekslusiivset masinat sa tahad saada ,sest palju masinaid lihtsalt pole eestis n: corrado, s2, alpina bemm jne natuge vale foorum küll kus rääkida autodest aga noh elame üle :D

Teema algataja
Bööm heedsot

Ega me siin autodest ei räägi..rollerid chopperid biked enduurod...You name it.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

See lisahindlus/toomishind on sellel lehel pandud vaikimisi ca 30k.Nad toovad teile selle kodulehe järgi sealt 99 euri maksva sumpsi ka 30'e kiloga.Ja nüüd kõik jäävad seda uskuma.Lihtsaim viis on kontakteeruda, leppida aeg kokku, minna kohale ning siis kõiki asjaolusi arvestades arutleda ja leppida hinnas ning vast ka kaubelda...mitte aga niisama lahmida siin soovitusi, et "ärge oma otsinguribasse kirjutage, kulutate närve"
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

hmm...tellisin sealt omale auto,siiani teeninduse üle kurta ei saa.
selge on see,et mitte keegi ei too sulle sealt saksast 2000eurist asja 2100 euriga.kui aga ostad vaikka 12000eurise(188400eeku) asja,siis ma ei leia,et 13900euri(218000eeku) oleks liiga makstud.kõik sebimine jääb nende kanda.mina käisin ainult ühe korra kohal ja kirjutasin liisingulepingule alla.
ohkida saab igal teemal,aga kas on mõtet?iga liigutus maksab,tegemist ei ole mingi kohaliku küla sepaga,kes samariitlasena 1-2 õlle eest heategusid teeb!
mõelge enne asjad läbi ja alles siis suud paotama!

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

haapsalus on mees kes käib tihti saksa ja itaalia vahet, et reis kaasa teha võtab ta 2,5k. selle eest viib kohale, aitab valida ja dokumendid vormistada. Juhul kui äriks ei lähe toob sama raha eest ka tagasi. Tegeleb mees küll rohkem autodega, aga on ka rattaid toonud. kui ratas talle peale panna tahab lisaraha.Ei söanda ilma küsimata ta numbrit anda, vast paari päeva pärast, juhul kui huvilisi on.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

aga ,kui nüüd möelda teist pidi, kui nad panevad sulle tasuta signa peale mis maksab nii ummbes 3000kilo pluss toomine nii 6000 treileriga ma arvan? kontrollimine see ju ka maksab tegelt 1000 vöi isegi rohkem ark sissekandmine 640kr vist oli ölide vahetus 500-1000kr, ja kui veel oled rahul olematu klient siis ka rihmad mis on ikka väga kallis 5-6 kilo ,kui mitte rohkem ja kui sa ise ka veel viid kontrolli mis on kindlam siis kindlasti leiab veel vigasi jne ja kui veel oma silma peale viskad siiis leiad ka veel vigasi (11 140kr on juba nii sama toomine ja kontrol ja kui veel tuleb vahetada rihmad mis on tegelt tõenäoline siiis köikk kokku juba 16 140 kr
veel pisi vigasi mida leiab alati kui tahta siiis ma arvan et tegelt polegi nii väga hullu ( see kehtib autode kohta mis ma siin sogasin ) vöibolla ka sikklite kohta
Esiteks, eesti keelde ei mõeldud kirjavahemärke välja lihtsalt lõbu ja lusti pärast, kasuta neid!

Aga muidu. Kui ma aasta tagasi saksast tsiklit tõin, siis arvestasin toomiskuludeks umbes 5K eeki (koos registreerimise, esimese kindlustuse, pangaülekannete kulude jms kokku). Lisaks võiks veel vanema tsikli puhul tagataskus olla ~10% tsikli hinnast esmasteks ootamatuteks remondikuludeks.

Tsikli õlivahetus ei maksa tonni, samuti ei ole tsiklil vaja vahetada rihmasid 5-6K eest. Tsikli toomiskulud on oluliselt väiksemad kui auto puhul.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

sang kirjutas:

Aga muidu. Kui ma aasta tagasi saksast tsiklit tõin, siis arvestasin toomiskuludeks umbes 5K eeki (koos registreerimise, esimese kindlustuse, pangaülekannete kulude jms kokku). Lisaks võiks veel vanema tsikli puhul tagataskus olla ~10% tsikli hinnast esmasteks ootamatuteks remondikuludeks.

Tsikli õlivahetus ei maksa tonni, samuti ei ole tsiklil vaja vahetada rihmasid 5-6K eest. Tsikli toomiskulud on oluliselt väiksemad kui auto puhul.
Enda kogemuse järgi natuke vähe pakutud. Düsseldorfist toomine arcotrans 4700 EEK, regamine 1300 EEK. Esmane hooldus, õli vahetus, karpade sünkimine jne läks mul 2400 EEK.
Kindlustust nagunii sisse ei ole mõtet arvestda.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”