bike vs naised
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
bike vs naised
Kuidas panna naine paika ,et aru saaks et bike pole haud kahelrattal ega lolluse ja nõmeduse tipp.
Vaid nagu kadunud poeg kelle järgi peab kaotatud aja tasa tegema.
Vaid nagu kadunud poeg kelle järgi peab kaotatud aja tasa tegema.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Vaheta naine välja.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
Teema algataja
Kas nüüd kohe naist välja vahetada aga selgitustöö oleks vähemalt omal kohal.
Ei saa vastu vaielda, et mootorratas on ohtlikum riistapuu kui auto.
Aga ka mootorsaag on ohtlikum kui käsisaag. Aga ikkagi tehakse suurem osa tööst moorsaega (mode edit: autor ilmselt mõtles mootorsaagi, mitte seda, et moor võtab käsisae ja hakkab saagima).
Ütle naisele, et köögikombain ka liiga ohtlik, las hakib salatit käsitsi.
Oluline on ikka see kes sangas istub.
Ei saa vastu vaielda, et mootorratas on ohtlikum riistapuu kui auto.
Aga ka mootorsaag on ohtlikum kui käsisaag. Aga ikkagi tehakse suurem osa tööst moorsaega (mode edit: autor ilmselt mõtles mootorsaagi, mitte seda, et moor võtab käsisae ja hakkab saagima).
Ütle naisele, et köögikombain ka liiga ohtlik, las hakib salatit käsitsi.
Oluline on ikka see kes sangas istub.
Re: bike vs naised
Ehh... See on lihtne...lars kirjutas:Kuidas panna naine paika ,et aru saaks et bike pole haud kahelrattal ega lolluse ja nõmeduse tipp.
.
Kui motikat ei luba sul soetada siis ütle, et võtad ARMUKESE chopperiga....
usu mind.... suhtumine sinu baigikesse muutub hetkega...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
endal sama mure. ikka ei nõustunud selle mõttega et ma bike ostan. aga kui ükspäev teada sai et ma juba olen omale soetanud siis tahti küll näha ja oli elevil. eks neile ikka meeldivad kaherattalised- lihtsalt kardavad sind kaotada. võtad naise peale teed paar tiiru linnas (hoiad ennast tagasi ja sõidad väga ettevaatlikult) ja küll ta rahuneb
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Ära karda surma, vaid karda elu
-
Teema algataja
Vaat mul on vähe teistmoodi. Ma pole ka suutnud naist paika panna ega pole proovinudki, on ta siis tark või leppimatu vahet pole. Talle ka ei meeldi mu bike, veelvähem võistlusratas ja ta ei tule nende lähedalegi, veelvähem võistlustele kaasa elama. Aga ma ei näe selles ka mingit suurt probleemi, et peaks foorumis kurtma ja halama, või selle pärast hobi unustama, sest elus on asju mida naised lihtsalt muuta ei saa. Igaühe vaba valik mida aktsepteerib, mida mitte! Aga noh, meie peres on need püksid minu jalas kah, mille taskus rahakott onlars kirjutas:Sul ilmselt juba on!!!
probleem selles et naist vahetada ei tahaks

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

-
Teema algataja
Kui su neiu juba sellise asja peale pirtsutama hakkab, siis äkki peaks tõesti naise vahetuse peale mõtlema. Iseenesest ei ole seal vahet, millega inimene ringi liigub - isegi autoga on ohtlik. Saaks aru kui sa armukest plaaniksid võtta ametlikult. Seega jah, võta neiu endal tagaistmele ja mine sõiduta teda vähe ringi - kui aga ikka jonnimist ei jäta siis (kui takistavaid asjaolusid ei eksisteeri) ütle, et lood on nüüd sedapsi ja kogu muusika. Sõiduvahend on niiöelda ju kõigest hunnik metalli ja plastikut ning kõrvad võib koduuksest välja astudes ka lolli juhuse läbi pea alla panna. Nii et, milles on probleemi 

-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
naiselt ka siis sõna sekka: vata nitse, kuni rahakott sinu käes on, võib ju kõik nii olla, et ta on sunnitud leppima sinu hobidega, mida ta tegelikult silmaotsas ei salli. aga kui naine sinust ükspäev enam rahaliselt ei sõltu, siis võibolla leiab, et ei pea ka muude sinu pükste juurde käivate aksessuaaridega leppima. on see siis tsikkel pükste all või sina pükste sees.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Miks peaksid paarid üldse üksteise hobidega vägisi "leppima"? Tundub justkui, et kui teise elu ja huvisid ei aksepteerita, siis pole suhe ka nagu väga terve ja harmooniline? Selge on see, et mingi imetrikiga ei saa sundida teist inimest armastama asja, mis neile ei meeldi.
Samas kui surmahirmu pole päris, siis mina pooldaks ka seda, et vii naine sõitma ja ära esine. Näeb, et pole nii hull, vb hakkab meeldimagi. Kui ei hakka, saab vähemalt aru, mis tegelikult tänaval toimub jne ... Ehk siis ei karda iga kord, et sa enam tagasi ei tule kui sõitma lähed.
Samas kui surmahirmu pole päris, siis mina pooldaks ka seda, et vii naine sõitma ja ära esine. Näeb, et pole nii hull, vb hakkab meeldimagi. Kui ei hakka, saab vähemalt aru, mis tegelikult tänaval toimub jne ... Ehk siis ei karda iga kord, et sa enam tagasi ei tule kui sõitma lähed.
Rennes aka Pröksuga Mülka
mu naine tegi ka "pilt on - häält" pole, kui motika teemal rääkisin. lihtne on nii: osta ära ja ötle, et nüüd on olemas.... võta või jäta. kui ise norm oled, siis tsikli pärasti ei jäeta, kui jäetakse, siis polnud ka midagi kaotada. mu oma käskis talle ka kiivri osta.
Triumph Daytona 955i Centennial
Kamooooon! t*** kui kitsarinnalised te ikka olla võite!Mari Öö kirjutas:naiselt ka siis sõna sekka: vata nitse, kuni rahakott sinu käes on, võib ju kõik nii olla, et ta on sunnitud leppima sinu hobidega, mida ta tegelikult silmaotsas ei salli. aga kui naine sinust ükspäev enam rahaliselt ei sõltu, siis võibolla leiab, et ei pea ka muude sinu pükste juurde käivate aksessuaaridega leppima. on see siis tsikkel pükste all või sina pükste sees.

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

Teistpidi võttes, pole mina ka kunagi naiste hobidest (shoppamine, geelküüned, kosmeetikud, juuksurid, aeroobika, Kroonika ja 1000 muud asja) aru saanud.... So what???
Oleme lihtsalt erinevad - ja kui su naine seda veel ei tea, siis seleta talle...

Oleme lihtsalt erinevad - ja kui su naine seda veel ei tea, siis seleta talle...

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Lars, ega Sa enne bike ostu naise ees ei kelganud " oi blää, kus nüüd läheb kihutamiseks"? Mul oli ka naine vastu. Sõidutasin veitsa, ei kihutanud, ja nüüd palun- tahab omale enda kiivrit ja sõidujopet. Vaikselt piilun ka mingit väiksemat ratast talle. Kogu suhtumine algab vast serveerimisest?
Õigekirjaoskus massidesse!
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Nende naisolevustega,kes on täielikult mootorrataste ja sellega seonduva vastu ,peab ikkagi olema üsna ettevaatlik.sest kui saad naise lõpuks igasugu lubaduste ja meelituste abil ratta selga, võib juhtuda, et hakkabki meeldima. ja kui veel mõne rahuliku ringi ka sissejuhatuseks teed, võivad nad täiega sõltuvusse sattuda. no eks iga mees ise teab, millega riskib. tegelt ei maksa ikkagi naist sundida. on parem. ja ei pea hiljem ise kahetsema. mida iganes.
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
-
Teema algataja
No minu naine oli ka algul kahe käega vastu kui tsikli ostust juttu tegin, et taparelv, siis need üritused ja hullumaja. Lõpuks ütlesin, et lähen ja ostan ära. Kui ostetud oli, vaatas ja ütles, et päris ilus ratas. Nüüd juba ostab mulle ise varustust/sõiduriideid, et ma ikka turvaliselt saaks kulgeda. Seda isegi ilma, et ma seda paluks, vaid kui ta juhtub mõnd hilpu nägema, helistab ja küsib mult, kas ma tahaks sellist hilpu. Ise ta muidugi pole veel niikaugele jõudnud, et ratta peale istuda, aga korra proovis seisva tsikli seljas küll istuda, aga niikaugele esialgu asi jäigi. Nii, et nagu öeldaksegi, et inimene harjub kõigega ja võib juhtuda, et hakkab isegi meeldima!
-
Teema algataja
Usu mind paljudel on alguses see reaktsioon, et never ever. Kuid, kui asjale mõistlikult ja mitte väga pealetükkivalt läheneda võib asi ise paika loksuda. Meil on olnud mitmeid variante tuttavate seas, nendest mõned:
Variant 1. naine ei tahtnud motost midagi kuulda, aga mehel oli asja vastu huvi. Ostis tsikli ära, tõi koju- paar päeva oli pilt aga häält ei olnud. Hiljem leppisid ära, aga naine ikkagi tsikli selga ei istu, sest "tuul on ja ajab juuksed sassi" jne. Muidgu sellel esimesel variandil on ikka aeg-ajalt probleeme, et kodust pere ringist välja saada.
Variant 2. mees helistas naisele, et ostis tsikli. Naine ütles, et ei taha sellest midagi kuulda. Ühel päeval, aga istus seljataha ja nüüd on ise esimene motovarustust ostma ja ei jõua kevadet ära oodata. Ja tahab ka tulevikus ise endale bike osta.
Nii, et sundida ei ole võimalik, kunagi vist keegi siit biker-naistest ütles, et naisi on kolme sorti:
kes sõidavad ise
kes sõidavad mehe selja taga
kes ei sõida üldse
Variant 1. naine ei tahtnud motost midagi kuulda, aga mehel oli asja vastu huvi. Ostis tsikli ära, tõi koju- paar päeva oli pilt aga häält ei olnud. Hiljem leppisid ära, aga naine ikkagi tsikli selga ei istu, sest "tuul on ja ajab juuksed sassi" jne. Muidgu sellel esimesel variandil on ikka aeg-ajalt probleeme, et kodust pere ringist välja saada.
Variant 2. mees helistas naisele, et ostis tsikli. Naine ütles, et ei taha sellest midagi kuulda. Ühel päeval, aga istus seljataha ja nüüd on ise esimene motovarustust ostma ja ei jõua kevadet ära oodata. Ja tahab ka tulevikus ise endale bike osta.
Nii, et sundida ei ole võimalik, kunagi vist keegi siit biker-naistest ütles, et naisi on kolme sorti:
kes sõidavad ise
kes sõidavad mehe selja taga
kes ei sõida üldse
Päris nii nüüd ka minu meelst suhtuda ei saa. Küsimus ju ikka selles, et naine muretseb oma kaasa pärast ja seda ei saa ju nimetada "mitte- terveks" suhteks. Tean paljusid tüdrukuid, kellele motondus väga meeldib, aga ise sellega kokku puutuda ei taha. Ohtlik on see tõesti, sellele ei saa keegi vastu vaielda. Aga jah, paljud asjad siin elus on ohtlikud ja tervist kahjustavad:) Tuleks vast lihtsalt rääkida ja mingi kompromiss leida ja mitte "võta või jäta" stiilis jutuajamine.Rennes kirjutas:Miks peaksid paarid üldse üksteise hobidega vägisi "leppima"? Tundub justkui, et kui teise elu ja huvisid ei aksepteerita, siis pole suhe ka nagu väga terve ja harmooniline? Selge on see, et mingi imetrikiga ei saa sundida teist inimest armastama asja, mis neile ei meeldi.
-
Aga äkitse provvad kardavad või on juba näinud, et tsikkel on mehele armsam kui oma naine. Naised vajavad tähelepanu. Näita talle, et ta on tähtsam kui su hobi... siis tal läheb hirm/vastikustunne selle ratta suhtes üle ja kui sul kannatust on, siis ehk mingi aja pärast provva katsub näpuga juba seda riistapuud.
Vastik, aga armas...
naised ja mehed
mul oli sama jama - aga nagu vastupidi.
eelmine mees arvas - mis tsiklid, surmarelvad, jne. Ja kuidagi ei mõelnud ümber.
Tänane elukaaslane, samasugune tsiklifänn nagu isegi. Kordamööda õhutame üksteise hullust. Hea on seda hullust jagada
Nii et minu poolt kahe käega neile, kes suudavad oma kaasasi veenda. Sest tulemus on seda väärt
eelmine mees arvas - mis tsiklid, surmarelvad, jne. Ja kuidagi ei mõelnud ümber.
Tänane elukaaslane, samasugune tsiklifänn nagu isegi. Kordamööda õhutame üksteise hullust. Hea on seda hullust jagada

Nii et minu poolt kahe käega neile, kes suudavad oma kaasasi veenda. Sest tulemus on seda väärt

no olin mina selline, kes kartis tsiklit nagu tuld. lihtsalt esimene kogemus oli nats hirmutav (lühikeste pükstega, topiga, plätudes (krt, kuidas ma nii küll tööl olin
) mingi käima kompunnitud jawa tagumisel istmel, teadmata kuidas olla jne. ainuke mõte oli, et kui kukume, siis on krt valus.
eelnevast tulenevalt oli piiksul ikka tükk tegu et mind aastaid hiljem saada tsikli selga. peale esimest sõitu mööda Laine tänavat ütles et nüüd võin oma küüned ta õlast välja võtta. hirmus oli. jube kohe. no meeletu kuidas kihutas
:D minu arvates siis, sest tegelikult oli kiirust mingi 40 kanti või alla sellegi 
igatahes jäi asi minust just sellisesse seisu, et never-ever enam. kuni tuli piiks koju jutuga, et kuule, on pakkuda, mis arvan. meil parajasti korteri ost, remont, sisustamine kõik käsil. rehmasin, et nooh, kui raha leiad, osta.
krt, leidiski. no enam ei saanud ma taganeda ka. viis mindki sõitma, staadionile. kaks ringi olin seal tiirutanud, siis küsisin, et millal linna läheme 
igatahes on meie perre tsiklid tulnud just nii et kui raha leiad, siis osta. peaasi et pere rahakott ei kannataks. ja nüüd on mul oma Helga
milleni ma jõuda tahtsin on ehk see, et kui ei jäeta hobi pärast peret kannatama (materiaalne, emotsionaalne, mingi muu -naalne), siis on kõik asja esitlemises kinni. väike veenmine, mitte hirmutamine jmt. ja arvestada tuleb igal juhul ka sellega, et siiski on veel ka mõistlikke inimesi, kes ei roni tsikli selga
ehk, naine ja tsikkel ei pea olema ühendatud, aga (naise vaatevinklist tulenevalt) ei tohi tsikkel ka naisele konkurendiks saada.
mumm@usku vahetanud

eelnevast tulenevalt oli piiksul ikka tükk tegu et mind aastaid hiljem saada tsikli selga. peale esimest sõitu mööda Laine tänavat ütles et nüüd võin oma küüned ta õlast välja võtta. hirmus oli. jube kohe. no meeletu kuidas kihutas

igatahes jäi asi minust just sellisesse seisu, et never-ever enam. kuni tuli piiks koju jutuga, et kuule, on pakkuda, mis arvan. meil parajasti korteri ost, remont, sisustamine kõik käsil. rehmasin, et nooh, kui raha leiad, osta.

igatahes on meie perre tsiklid tulnud just nii et kui raha leiad, siis osta. peaasi et pere rahakott ei kannataks. ja nüüd on mul oma Helga

milleni ma jõuda tahtsin on ehk see, et kui ei jäeta hobi pärast peret kannatama (materiaalne, emotsionaalne, mingi muu -naalne), siis on kõik asja esitlemises kinni. väike veenmine, mitte hirmutamine jmt. ja arvestada tuleb igal juhul ka sellega, et siiski on veel ka mõistlikke inimesi, kes ei roni tsikli selga

mumm@usku vahetanud
väike kuri mootorrattur
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
võibolla on larsi naine näinud oma meest liikluses hullu pidevalt panemas ja seetõttu on kindel, et tsikliga läheb asi veel hullemaks. pole ju kaitsvat puuri ümber
usun, et antud hobi esitlemine on otsustav. kui suudad selgeks teha, et rahulikult liigeldes ja õige turvavarustuse olemasolul ei ole tsiklisõit ohtlikum kui autosõit, siis probleemi ei teki. ning et baiki tahad omale sõitmiseks mitte kõvatamiseks.

usun, et antud hobi esitlemine on otsustav. kui suudad selgeks teha, et rahulikult liigeldes ja õige turvavarustuse olemasolul ei ole tsiklisõit ohtlikum kui autosõit, siis probleemi ei teki. ning et baiki tahad omale sõitmiseks mitte kõvatamiseks.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Kontakt:
no meil läks suhteliselt valutult. Alguses oli ikka see: "raha pole mujale panna vä?" asi. Oli... aga ei pannud 
Läks nats aega mööda, ronis juba taha istuma. Ma pean küll tunnistama, et ei kuulu nende hulka kelle taga kõikehõlmavat turvalisust tunda saab aga õnneks saime hakkama ja mingit hingelist traumat sellest ei tulnud. Eelmine suvi sain kogemata teada, et teeb haapsalus juba tsiklilube. Nüüd siis asjad selliseks arenenud, et auto müüdud ja R6 olemas. Kolistame mööda tsiklpoode ja ostame varustust kokku.
Lisaks tundub veel, et sellel suvel on tal paju rohkem aega üritustel käia kui mul...
Selline lugu siis
motopaks

Läks nats aega mööda, ronis juba taha istuma. Ma pean küll tunnistama, et ei kuulu nende hulka kelle taga kõikehõlmavat turvalisust tunda saab aga õnneks saime hakkama ja mingit hingelist traumat sellest ei tulnud. Eelmine suvi sain kogemata teada, et teeb haapsalus juba tsiklilube. Nüüd siis asjad selliseks arenenud, et auto müüdud ja R6 olemas. Kolistame mööda tsiklpoode ja ostame varustust kokku.
Lisaks tundub veel, et sellel suvel on tal paju rohkem aega üritustel käia kui mul...
Selline lugu siis
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com