oldmoped kirjutas:Kameeleon kirjutas:...Jälle üks rolleripede ...
Jannes kirjutas: ..Teiesugused tatikaalikad...
PALUN OLEME VIISAKAD ÜKSTEISE VASTU, vaatamata sellele, et me üksteise arvamustest ja maailmavaatest mittemidagi ei pea.
Ei ... vaata ma ütlesin rolleripede täiesti viisakalt. Kasutame me ju suurte rataste juureski väljendeid nagu kroomipede, kiirendaja, kõvataja jne.
On olemas täiesti respekteeritavad rollerdajad (Gilera 180

) , siis on terve rida rollerdajaid kes tahaks nagu olla natuke siia ja natuke sinna, ehk sellised mehed kes omavad rollerit ja tahaks küll sellega kiiremini sõita aga kas kogemused või rahakott ei luba või tuleb enne mõistus koju. Ja siis tulevad need keda ma eespool väga viisakalt rolleripedeteks nimetasin. Papa mamma või krt teab kes on hunniku pappi magama pannud ja arvavad, et lapse kasvatamine sellega ka piirdub. Teadmata, et see sama võsu rikub pidevalt seadust ja paneb oma tegevusega ennast ja teisi ohtu. Olen selliseid tegelasi lähedalt näinud ja kallid mitte rolleripeded teadke, et niipea kui sellisel vennal natist kinni võtta hakkab ta väga väga suure tõenäosusega halama ja töinama ja lubab papale ja mammale kõik ära rääkida. Ärga tahtke olla nende moodi..... välise kõvatamise taga on tegelikult arad ja mitte väga nupukad tegelased. võtke endale eeskujud ikka nende seast keda respekteeritakse nende oskuste mitte papa mamma rahakoti tõttu...... kui te olete elus või kasvõi siin foorumis respekteeritud selle pärast, et te olete tark osav jne. siis arvatavasti on tei piisavalt mõistust liikluses mõistuse piiridesse jääda.