Mentide teadmik
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Väga tubli on Oldmoped ,et teeb seda. AU temale ! Oli juba aeg....Nii mõnegi debiiliku säästab haigla voodist ja nii mõnegi närve säästab sellega. Ehk ka lapsevanemad hakkavad mõtlema nüüd.
Ja seda kõike ,et see kes sõitis oli ise tropp ning kasutas valesi sõidu võtteid ?......Ma pole mitte kunagi näinud alaealist tatti kes sõidaks LE. järgi. Ainult täis kasvanud kellel ka load taskus.
Minu arust ostetakse just deforseeritud rollereid meelsami kui kohviks lastud üle tjuunitud rullnokka rollerit.
Ei saa sa politsei käest molli ...mis nad ikka sitast löövad...Haisema hakkab ju. Lihtsalt saad A4 paberi peal endale trahvi mida saad emmele näidata
Ehk äkki emme annab musi ning viskab veel pappi rolleri tjuunimisele.
Kas ikka ei tee ? Mitu korda sõitis otsa oma tuunitud rolleriga tatikad eelmise aasta suvel ..inimestele ? Nii mõnigi sattus sellise tropi pärast haiglasse . Kuna emme ja issi andsid raha ,et nunnu lapseke saaks oma rollerile paar hobust juurde saada ning kihutada üle 50kmh.b0neb0y kirjutas:Oldmoped on nüüd tarka panema hakanud...
teeb mentidele ettekirjutisi, milline näeb tuunitud roller välja ja milline ei vasta seadustele..
mis arvate sellest nõmedusest?
Ja seda kõike ,et see kes sõitis oli ise tropp ning kasutas valesi sõidu võtteid ?......Ma pole mitte kunagi näinud alaealist tatti kes sõidaks LE. järgi. Ainult täis kasvanud kellel ka load taskus.
Minu arust ostetakse just deforseeritud rollereid meelsami kui kohviks lastud üle tjuunitud rullnokka rollerit.
ken100 kirjutas:No ega suurem võimsus asja nüüd ohtlikumaks ei tee (ei kehti valede sõiduvõtete puhul)
Ja keegi võib ju selle maha müüa aga keegi peab ka ostma ja vaevalt ostetakse deforseerimiseks tuunitud roller
Ei saa sa politsei käest molli ...mis nad ikka sitast löövad...Haisema hakkab ju. Lihtsalt saad A4 paberi peal endale trahvi mida saad emmele näidata

b0neb0y kirjutas:häbene mees jutt käib rolleri TUUNIMISEST!!! see, et kiirust ületatakse..mca15 kirjutas:Postitatud: T veeb 21, 2006 21:40b0neb0y kirjutas:survevedru Polini
sidurivedrud Malossi 3ne komplekt
summuti Tegnigas Next R
Polini rullid 5,1 +koonus õhufilter
krt oi mul on bad boys look, neoonid all ja tümps peal nüüd saan mendlit molli!!!!
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.