Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

mux

Lugemata postitus Postitas mux »

Terv!
Nimeks Margus, väljalaskeaasta `82. Läksin augusti keskel autokooli ja sain eile A kati eksami tehtud. Tsikkel ka silmapiiril-Suzuki Marauder 2001, avariiline, nii et ootan praegu uut raami. Talvel vaja siis teist nokitseda ja äkki saab kevadeks sanga!

erkip

Lugemata postitus Postitas erkip »

tervitus.olen erki ja foorumisse sattusin endale ratta otsingul suve lõpul.augustis sai soetatud endale yamaha fzr600 97 ja sellega ka mõned tuhanded sõidetud.talv kulub varustuse otsimisele,ratta putitamiseleja kevade ootamisele.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

triplekix kirjutas:
assa krt, oleks seda teadnud, oleks kindlasti nii toiminud.
arvasin, etnime muuta ei saa:(
Proovi veel vana kasutajaga sisse logida ja kuidagi Motopaksule ps saata.

zid50/cz125

Lugemata postitus Postitas zid50/cz125 »

Tere ka minu poolt,nimeks siis Sander 90-ndast aastast.Hetkel liigun ringi veel 50cm3(zid pilot 50),kuid juba märtsis-aprillis plaan autokooli minna ja A1 load ära teha,ning sügis 2006 või isegi ennem plaan soetada endale 125cm3. :wink: :)

hondaxr80r

Lugemata postitus Postitas hondaxr80r »

Sõidan siis krossikaga ( honda xr80r )
Keegi mõnikord krossirajale viitsib sõitma??? :)

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

hondaxr80r kirjutas:
Tere tulemast!
Viisakas oleks enda profiil ära täita.Inimesed pole ennustajad ,et peaksid teadma,kus kohas sa sõita tahad.
Kindlasti soovitan kasutada otsingut.

Massi

Lugemata postitus Postitas Massi »

Tere kõigele!

Liitusin teiega mingi 10minutit tagasi, vaid jälginud seda foorumit juba üle aasta aega.
Nimeks on Max, elan Maardus, juhiluba on käes, vaid ratta pole veel ostnud.

P.S. Tahaks vabandada mu eestikeele parast (olen venelane)
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Tere Max!

Sinu eesti keel on parem kui nii mõnelgi sünnipärasel eestlasel, kes foorumit risustavad...
Edu! :bsmile:

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Bue Light
Riding with a King!

hondaxr80r

Lugemata postitus Postitas hondaxr80r »

Raigo kirjutas:
hondaxr80r kirjutas:
Tere tulemast!
Viisakas oleks enda profiil ära täita.Inimesed pole ennustajad ,et peaksid teadma,kus kohas sa sõita tahad.
Kindlasti soovitan kasutada otsingut.

Okey...ex maa siis täidan ära :wink:

WagaBond7

Lugemata postitus Postitas WagaBond7 »

Heiparalla !

Mina olen Tauri, elan Tallinnas. Rattaga lood sellised, et valin veel. Ei tea ikka , kas bike või custom. Aga paistab, et raha ja kuubi suhe räägib rohkem bike`i kasuks. Eks näe, mis saab.
Kogu lugu sai alguse sellest, et sattusin kord päevaks rolleri selga ja tegin sellega umbes täpselt 200km sõitu. Rohkem vaja ei läinudki, hea pisik oli sees, mis sees. Siis aga sai suve ots kätte ja plaan osta kohe kaherattalist kadus. Selle asemele tekkis võimalus teha täis A kategooria load. Radiali korralik kogus raha, aega ja pisut närve sisse, ning nüüd on tulemus käes. Load käes ja nii värsked, et värvilõhn on veel küljes. Nädala alguses tõin mäepealsest ära.
Nüüd ootab ära, kuni ilmad hästi külmaks lähevad, siis pidavat ka tsiklihinnad suurest jahedusest kokku tõmbama.
8)
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Tervitus, nimeks on Oliver, peamiselt liigun Pärnus, talvel ajan Tallinnas tarkust taga. Motopisik on sees juba 15 aastat ehk 6-dast eluaastast, mil Stella selga sai ronitud. Hetkel on garaazis:
Vjatka V-150 '63-ootab värvimist
IZ Planeta 5 Sport '91 (398 ccm)-otsib uut peremeest, kel huvi andku teada
Suzuki GSX 750 F '91
Hetkel vist kedagi Bikeri seltskonnast ei tunne. Ootan kevadet et saaks jälle sõitma ja ehk õnnestub ka kuhugi seltskonda pugeda.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Olts kirjutas:
Hetkel vist kedagi Bikeri seltskonnast ei tunne. Ootan kevadet et saaks jälle sõitma ja ehk õnnestub ka kuhugi seltskonda pugeda.
Tervist.
Milleks kevadet oodata.Kohe-kohe on tulemas biker.ee grand aastapäev numbriga III :D
Challenge the Adventure.Ride The World

vaitz007

tere

Lugemata postitus Postitas vaitz007 »

Tere ka minu poolt,nimeks siis vaido 89-ndast aastast.Hetkel liigun ringi 125 honda NSR super sprindiga 2006 plaan hakata rohkem sõitma ja bikeri seltskonnaga tuttavaks saada:))

tuulavend

Lugemata postitus Postitas tuulavend »

tervitused minu poolt,foorumit juba kauem jälginud aga mõned kuud tagasi ka liitusin.
nimeks siis tuulavend ,sest sõbrad teavad mind sellest ajast kui tuula 200 veel oli,nyyd sõidan Planeta 5ga ja 125se mingi japsiga,odavalt saadud aga liigub kyll
veel kellegagi pundis pole aga ex suvel vaatab kuhu klubisse sisse saab,kohe teen A1 load ka ära ja siis alles õiged sõidud ees

ats97

Lugemata postitus Postitas ats97 »

Tere! olen 80aasta väljalase ja oman mitut vana jawat! Siia sattusin sõbra kutsumise peale!
................

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

No tervitus.
Niisiis, 1982 - 1995 ringi vuranud Jawa 350-354-ga (1966 aasta masin, enne isa oma). Kokku kuskil 80 000 km. Masin siiani elus ja tegin korda ka. Lisaks hankisin Kawa GPz 550, aga sellega pole veel liikunud, vajab putitamist. Treffile ilmun ikkagi Jawaga!
Vahepeal pole suurt sõitnud, kole tuuleõrnaks läksin ja põlvedega ka tülis, aga nüüd on norm ja ehk mõistust ka rohkem, et end korralikult riidesse panna (see siis ka soovitus noorematele kaasvõitlejatele).
Tartu mees.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

zniffer

tre

Lugemata postitus Postitas zniffer »

mul siis esimene oli "riga" teine kaa peale seda tuli "jaff" 350/..." ülemineku mudel vms. ja nüüd "yamaha maxim X "
ja siia satusin tänu sellele et otsin koonus filtreid!! kui keegi oskab soovita siis palun väga

Kurmo21

Lugemata postitus Postitas Kurmo21 »

Tere, minu nimi on Kurmo ja ma soidan 92a Yamaha FZR600. Selle saidi leidsin juhuslikult.

susin

Lugemata postitus Postitas susin »

Tervitusi.

Nimeks Tanel ja 26, peamine paiknemine tallinnas.
Siin liige juba pikka aega, motokanalis ircus sss nime all ja rattaks GS500 95 aasta mudel.

2Side

Lugemata postitus Postitas 2Side »

Tervitused!

nimi on René. maailmakodanik alates aastast '86. mootorratastega kokku puutunud alates 2002. aastast, kui sõbra maal Planeta-5 hääled sisse said pandud - sealt jäi ka verre pisik, mis tõukas eelmisel suvel pärast sõjaväge taas asjaga tegelema ja autokooli minema. ametlikud paberid sõiduks ilmusid taskusse 2005 sügisel. 3 nädalat tagasi sai soetatud edasiliikumise eesmärgil Suzuki gsx600f, proovisõitu teha pole saanud, ent loodetavasti stardib otsesuunas, mitte üles suunas. pesitsen tartus ja biker.ee lehele jõudsin seoses eelpool nimetatud ratta kui ka ostmisel vaadeldavate asjade kohta info otsimisega. ühegi klubi "tag'i" ei kanna, eks see suvi näitab, mis ja kuidas.

mõnusat tulevat hooaega :)
Kasutaja avatar

Monstro
Kaupmees
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 10 korda

Tere!

Lugemata postitus Postitas Monstro »

Tere, nimeks on mul Karmo. Mootorrataste pisik on külge jäänud juba lapsepõlvest kui sai võrride/minide/rigade/cz/jawaga jännatud. Biker. ee foorumi külastaja olen juba pikemat aega ja sellest nädalast olen ka Honda Hornet 600 omanik.
:P
Jessssssssssss!
Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee

Vadi

Re: Tere!

Lugemata postitus Postitas Vadi »

Monstro kirjutas:
Tere, nimeks on mul Karmo. Mootorrataste pisik on külge jäänud juba lapsepõlvest kui sai võrride/minide/rigade/cz/jawaga jännatud. Biker. ee foorumi külastaja olen juba pikemat aega ja sellest nädalast olen ka Honda Hornet 600 omanik.
:P
Jessssssssssss!
No [nne Sulle - Ja katsu ikka rehv asfaldil hoida
Kasutaja avatar

rom750f

Lugemata postitus Postitas rom750f »

tervitus kõigile :wink: nimeks on Rom.endale sai nüüd ostetud suzu GSX750F
suzu gsx750f -91

tawka
Tsikkel: Suzuki sv 1000s

Lugemata postitus Postitas tawka »

Tervist siis minugi poolt, nimex on Taavi ja alates eelmise kuu algusest oman suzuki gsx600f, ennem oli iz planeta 5.
Kasutaja avatar

Torm
Tsikkel: CBR1100XX

Lugemata postitus Postitas Torm »

Suured tered.
Nimeks Erik, alati kõige müriseva fänn olnud, kuid vahepeal pole aega olnud asjaga aktiivselt tegeleda, nüüd hakkab see pisik vist jälle külge pugema. Kunagi on ruunatud Deltasid ja IZ-e, kogemustepagas on ka bandiit-Dnepri illegaalekipaaži korvimehena. :D. Ise hetkel ratast ei oma (ekstreemne jalamees), loodetavasti saab varsti pixi lillat peletist proovida ;) Baseerun põhiliselt Tallinnas.
Honda CRB1100XX Blackbird '02
Kasutaja avatar

madismad

hommikust

Lugemata postitus Postitas madismad »

Marko nimeks, ja 69-nda aasta väljalase. Load on käes juba 86-ndast. Esimesed ristsed sain punnvõrri seljas, jalad veel siis hästi maha ei ulatunud. Naabrimehelt sai hiljem jänestega jawa, välja kaubeldud, see jäi paari aastaga väga väikseks. 90-ndal õnnestus puurublade eest Planeta5 hankida.........see teenis mitu aastat, kuni kade naabripoiss ta hea raha eest endale sai. Vahepeal oli tükk tühja maad. Paari aasta eest muretsesin puht nostalgia pärast jälle Planeta 5...............aga ajad pole enam endised, nüüd otsin vähe tõsisemat pilli.

Siin foorumis käin puht sportlikust huvist, sattusin Biker.ee-sse seepärast, et paar tuttavat juba ees. Tundub lahe seltskond olevat.
Viimati muutis madismad, 29 Mär 2006, 12:39, muudetud 1 kord kokku.
tee ei ole parkimise jaoks

Remzu

Lugemata postitus Postitas Remzu »

Tervitused!
Nimeks mul Antti ja pärit hubasest alevikust Kadrina. Enne kui load kätte sain (93. aastal)ostsin Jawa 350 ja sellega sai paar aastat ringi kimatud kuni leidis omale teise omaniku. Hetkel oman Honda NTV- d ja seda eelmise aasta kevadest. Sai temaga Vahemere reisi ette võetud ja nii mõndagi maad nähtud ning peab tunnistama, et oli teine mul väga tubli, ei perutanud kordagi. JA pole seda siiamaani teinud.
Vot nii on lood, nii, et hällõu!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Remzu kirjutas:
Tervitused!
Nimeks mul Antti ja pärit hubasest alevikust Kadrina. Enne kui load kätte sain (93. aastal)ostsin Jawa 350 ja sellega sai paar aastat ringi kimatud kuni leidis omale teise omaniku. Hetkel oman Honda NTV- d ja seda eelmise aasta kevadest. Sai temaga Vahemere reisi ette võetud ja nii mõndagi maad nähtud ning peab tunnistama, et oli teine mul väga tubli, ei perutanud kordagi. JA pole seda siiamaani teinud.
Vot nii on lood, nii, et hällõu!
Ohoo tervitus!
Rakvere mehi ka juures meie seas :)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Rakvere (w)
Challenge the Adventure.Ride The World

glove

Lugemata postitus Postitas glove »

Kasutaja on juba ammu. Ning foorumis olen juba kaua aktiivne lugeja olnud. Kaheratalise sain alles nüüd.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”