Avalik kiri Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonile

Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

mella kirjutas:
Kes üldse on andnud neile õiguse Eesti meistritiitleid välja anda? Äkki ma naabri Velloga pole rahul ja teen oma sarja ja hakkan ka Eesti meistritiitlit välja andma. Kumma meistritiitel õigem on? EMF? Sest neil on IMF selja taga?
Kes kurat sellel IMF-l on palunud neid tiitleid välja anda?

Et kindlustus? No kurat, selle ma saaks ilma EMF-ta ka tehtud.
nitse kirjutas:
Ma ei tembelda kedagi millekski. Panin need sapised variandid siia välja selleks, et vennad end ikka motosportlasteks lahterdaksid. Ja on väga tore, kui inimestel on hobi, vahet pole kas võrr, tsikkel, auto, jet, saan või mis iganes. Aga kui midagi teha, siis korralikult ja maksimaalselt ning ma ei saa aru, miks vennad ei taha seda asja tipptasemele ja ametlikult aktsepteeritavaks spordialaks viia, kus antakse välja ka Eesti meistritiitleid jne. Tulgu kapist välja ja paugutagu täiega!!!
to:madone
Mida sa siis selle litsentsiraha eest ootad? Iga aasta uut rada või? See on ju tegelikult nii tühine summa, pool sellest läheb juba kindlustusele ja tore on, kui see teine pool EMF-i jooksvad administratiivkuludki ära katab, aga vähemalt on meil katusorganisatsioon, kes keelab, käseb, poob ja laseb ning asja kontrolli all hoiab. Ja juma tänatud, et see nii on. Mina ei viitsiks küll iga mella ja naabriveltsi võistlustel käia.
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”