Kiivritest rääkides

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Rider*RR kirjutas:

Ma saan aru, et minu vanuseklassi juures on natuke mõtetu siin foorumis vaielda, aga reaalne info ja faktid on see, mis maksavad.
Tere hommikut jälle.
Ütle siis mulle, millise reaalse info vastu mina eksisin??? Kas siis SC (schuberth) väliskiht ei ole pehme ja sisu kivikõva?? Kas Arai väliskiht ei ole tugev ja sisu pehmendatud??
Kas peale esmast objektiga kokkupuudet, selle tulemusel purunenud väliskihil ja teistkordsel kokkupuutel objektiga ning edaspidise kaitse puudumisel pole seost turvalisusega?? Või käib alati üks laks ja edasine on ühene??? Elad üle või kaevatakse maasse.
Kui sa mu esimest posti uuesti loed, siis näed, et vooderduste erinevusele juhtisin samuti tähelepanu, mitte ei rääkinud ainult väliskihist...
Kas ma ei võinud saada nähtust oma emotsiooni??? Lihtsalt meie müügikultuuris puudub selline nähtus, nagu reaalne näite toomine, valdavalt räägitakse sulle tuntud kaubamärgist pestavast sisust ja nimedest, kes sama kaubamärki kasutavad, unustades, et nendel "kuulsustel" vaid nimi kiivril, mis sinu poolt soetatud tootega sama.
See oli minu seisukoht ja sa ei ole suutnud seda siiani muuta. Jutuga, et kõik on head ja mina tean, ilmselt kaugele ei sõida..
Siiani pole veel ükski lamp põlema läinud, pole aimugi kes sa oled ja kuni sul puuduvad vahendid kõige eelneva ümber lükkamiseks jäädki teoreetikuks, kes niisama kõvatab.
Viimati muutis Pikk, 22 Veebr 2006, 09:45, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”