kampaania "Märka mootorratturit!"

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Jack: su arvamus on muide kenasti õige.

Mina läheneksin EAKL või siis eesrindlikema autokoolide kaudu.
Panna kokku u. 15-20 minutiline konstruktiivne loeng video ja pildimaterjaliga - pisut huumorit ja pisut shokiteraapiat - siitsamast foorumist saab juba häid videosid ja pilte, kui nad litsentsi all pole.
Ühesõnaga teha sisuliselt reklaam, mis paelub, aga mille sisu on "märka mootorratturit". Asjast ka lühikokkuvõte nö. kursuse lõpus "kordamine on tarkuse ema" sessiooni jaoks.
A kati õppekavva suruda näitlikud materjalid ala. slaid spets pükstega ja slaid shortsidega. Seda nagu teha oleks karm, aga kellegil ikka mälestuseks oma slaidist püksid on ning kellegil ikka katkisest nahast.
Ehk siis teha ära autokoolide eest nende endi töö :P

Gümnaasiumites ei ole minu arvates suurt mõtet tsikliohutust promoda.
Põhjused on reklaami tegelike objektide vähesuses. Pigem promoda ohutut sõitu rolleriga.

Igasugune ühekordne kampaania on tervitatav, aga ta jääb ühekordseks. Surumine autokoolidesse tekitaks lumepalli efekti, seda kampaaniat näeks iga teele tulev juht, olgu ta ABC või D kati omanik ja nii hea õnne korral aastaid.

Muide kasutada siinsamas Eestimaal tehtud õppematerjale oleks tõeliselt innovatiivne kah takkaotsa. Hetkel ma ei teagi, et koolides näidataks kodumaist.
Aga mulle meeldib.

Mine “Vaba teema”