plasti värvimine
Ei oska nende tavapärasemate rotstasioonvalu jms plastmasside kohta midagi arvata, aga klaaskiudplastiku ( no see millest paate näiteks tehakse ) puhul olen kasutanud kahte kombinatsiooni -> odavam variant : OTEX kruntvärv + suvaline Sadolini odav külm "autovärv" , või kallim variant : epoksiidkrunt + uretaanvärv. Mõlemad variandid on mootorpaatide peal katsetatud ja ka kasutuses hiljem hästi vastu pidanud. Epoksiid + uretaan kannatab isegi kai ääres vendrite nühkimise välja...
Parimat nõuannet olen alati saanud kohaliku Tikkurila värvipoe müüjatelt ( saaremal siis Easti värvipood), kes vajadusel on edasi helistanud kesklattu, kust ükskord on isegiveel kuhugi edasi helistatud ja mulle vastus hangitud. Alt pole siiani veel läinud...
Tõenäoliselt on valmis lahendus olemas ka autovärvijatel, poest või viimaste käest niikuinii pead oma värvi ostma.
Parimat nõuannet olen alati saanud kohaliku Tikkurila värvipoe müüjatelt ( saaremal siis Easti värvipood), kes vajadusel on edasi helistanud kesklattu, kust ükskord on isegiveel kuhugi edasi helistatud ja mulle vastus hangitud. Alt pole siiani veel läinud...
Tõenäoliselt on valmis lahendus olemas ka autovärvijatel, poest või viimaste käest niikuinii pead oma värvi ostma.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.