Mitte ainult joonis ehk Biker paremaks
come on - sina küsid kui mina olen esimene ja juhtun ka õieti vastama siis küsin mina. Ma siin kokutan nii sama kuna teema juhtus olema natuke nagu "minu" alalt. Ma niigi pigistasin siin ühe illegaalse küsimuse vahele siia kuna keegi seda vist vastama ei kipu ja isegi auhind ei peibuta on õige vastus järgmine. Seega Primo tuld ainult !Primo kirjutas:Kuna mul võttis sellele vastamine umbes 1 minut ja 34.5 sekundit, mis koosnes põhiliselt copy-paste liigutuste tegemisest, siis ma parem ei hakkaks midagi küsima.Napalm andis vägeva vastuse ning tema peaks nüüd tuld andma

----Q:vastus--------------------------------------------------------------
Swantz käis Rainey õega kohtamas mõnda aega, esimene kord Rainey ukse taha ilmudes õde kohtama viia pidi härra Yamaha vihast pooleks minema, mida sa ahff siin minu ukse taga teed - ssseee et mina või, mis ma siin, ei midagi, lähen sinu õega sebima (et sulle ajudesse panna) ....

Vot need mehed olid üksteisele ajudesse panemise meistrid tõesti, pärast Rainey kukkumist aga lasi ka Swanntz kaasid maha ja kaotas igasuguse motivatsiooni sõita enam - täna on nad head sõbrad ehk happy end

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.