Petukaup
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Kõige pullim on see, et eesti pangasüsteem on üks arenenumaid maailmas.Rider*RR kirjutas:Küsimus, milleks saata tsekki, kui saab teha ülekande. Ilmselt tseki omanik pole päris õige, nii nagu aeg-ajalt krediitkaartidega juhtubMingi uus neegri petuskeem
Näiteks inglased ei saa üldse välismakseid teha ilma spetsiaalse nn. välismakse kontota, neil on oma süsteem panga sees, kus numbrid on mingi imeliku standardi järgi. Ja see välismakse konto maksab ollalalaa mis pappi.
Tsekid on mujal maailmas kuuma värk, mis siis, et meie neid eriti näinudki pole

See tsheki saatmine ei ole absoluutselt võimatu asi, mina läheks aga panka ning kontrolliks selle katet ning ka ega ta juhtumisi võltsitud ei ole.
Mu mälus kummitab tõik, et siinsamas Eestimaa pinnal on võltstsekkidega maksmisi esinenud küll ja küll, eriti hotellides. Ma miskipärast ei leia mitte ühtegi uudist, aga kuskilt ma olen seda igatahes kuulnud.
Oota tsekk ära, mine panka ja tulista letti ning vaata, mis saab - loomulikult ära enne ratast kuhugi saada kui papp käes. Ainus mis kaotad on aeg, pettuse puhul ka võibolla mõned käigud kohalikku jaoskonda aru andma. Kui vana hakkab enne tseki rahaks tegemist ratast nõudma, saada parem kukele.
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.