helsingi motomess
-
QNN
Kuna ei olnud varem kunagi nii suurel motomessil käinud, siis suurem asi võrdusmoment puudub...ahhetama, jah, just palju ei võtnud, aga olulisem on vast seik, et sain selgeks kaks asja: kui keegi mu neeru ää ostab, soetan endale silmapilk MotoGuzzi Griso...ja et üksainus õlu teeb mu jummala juua täis...eee...see kuueteiskümnes siis
Anyway...väga norm üritus ja sigahea seltskond. Viimase kiituseks veel niipalju, et me olevat seal, jah, sõitnud 3H sinna ja sama palju ka tagasi, a mulle tundus küll, et olime laevas vaevu 15 min...
Kasutan ka juhust ja tänan karaoke-baari beibesid, kes lahkelt plastiktopse eraldasid, et laevas ka pärast resto sulgemist keel mitte kuivaks ei jääks...
Anyway...väga norm üritus ja sigahea seltskond. Viimase kiituseks veel niipalju, et me olevat seal, jah, sõitnud 3H sinna ja sama palju ka tagasi, a mulle tundus küll, et olime laevas vaevu 15 min...
Kasutan ka juhust ja tänan karaoke-baari beibesid, kes lahkelt plastiktopse eraldasid, et laevas ka pärast resto sulgemist keel mitte kuivaks ei jääks...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.