kampaania "Märka mootorratturit!"

Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

to AzA: hea tähelepanek.
ümberreastumisel ei vaata enamik autojuhte üle õla, piirdub vaid peeglitesse vaatamisega. kusjuures eriti karm on see teema veokatel ja ka kaubikutel, kus reeglina ei olegi "üle õla" vaatamise võimalust. isiklikult sõitsin 3,5 aastat transitiga igapäevaselt ja mis siin salata, sinna pimedasse nurka mahub lõdvalt teine kaubik, sõiduautost ja mootorrrattast rääkimata. sama lugu on tegelikult ka a-piilariga, teatud oludes / olukordades võib seal taga peituda ka sõiduauto. minu arust probleem ei olegi mitte see, et inimesed ei tea, et sellised pimedad nurgad on olemas, vaid see, et selle teadmisega ei osata / ei taheta midagi peale hakata. eriti tihedas linnaliikluses.
viimane lause kehtib ka minu kohta, eile õhtul pimedas oleks ühele tumehallile audile sisse keeranud. audi oli taga "pimedas nurgas" ning kuigi vilksamisi viskasin pilgu üle õla, siis märkasin audit alles uuesti küljepeeglisse vaadates kui juba reastuma hakkasin. suur tõenäosus, et tsiklit ma poleks näinud....
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!

Mine “Vaba teema”