Sinu tee bikeriks...

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

kõigepealt olin vist titekärus, ma arvan.. :shock:
siis tuli kolmekas
siis tuli saajets (abiratastega)
siis tuli saajets ilma abiratasteta, hakkasin sooritama pikemaid matku, -kuni 4km
siis sain endale školniku 8)
siis tuli kokukas
siis erinevad naistekad (salaja ka ema oma, sest see oli kõige korralikum)
nende vahele jäi ka minu punnvõrrimehe karjäär.. sõita just väga palju ei saanud, aga vist ikkagi sellega õppisingi sõitma, loomulikult õppisin ka kannakaid tegema, mille käigus punna mõned uued maamärgid sai.. :mrgreen:
järgnes mõned aastad vaikust kui hakkasime sõbra pannoniat ruunama (hoolimata aastaajast)
siis tuli esimene jawa, 634 sõita temaga korralikult ei saanud vist peaaegu kordagi, oli teine ikka nii ära ruunatud et head nahka ei saanudki.
Sellele järgnes juba kõva sõna, - Jawa 638! Peale tsikli ostmist tegin load (olin 18) ja sõitsin 5000 km suve jooksul. Peale Jawa müümist oli 4 aastat pausi, kui te vahel tänaval märkasite kedagi seisma jäämas ja ila suunurkades tilkumas vaatamas kuni te mööda sõitsite, siis see võisin mina olla..
12 juunil sain kätte oma CB500 :D Täna sai 4300km täis, -mootorratas on ikka sõitmiseks!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”