Sidurita käikude vahetamine
Re: Sidurita käikude vahetamine
Kui sa Aigar Leok ei ole, peale igat sõitu õli ei vaheta ja sul kastid riiulis rivis ei ole ning mehaanik kella pealt seda valmis vahetame ei ole siis ma usun sul ei ole vaja seda teada saada.susi kirjutas:oskab äkki keegi seletada, kuidas sellist asja tehakse
Rinka ratastel on selleks veel kiir shtfterid olemas, et see kast kohe 15 000 P/min pealt laiali ei lendaks kui sealt keegi alla laduma hakkab. Lisaks sellele on libisevad sidurid ja muutuva kaaluga vändad jne. Olen ise alati vahetanud siduriga nii metsa kui mx rajal ja sõitnud kümmneid tunde kauem teistest oma kastidega olemata nendest mitte päris kümmnete tundide kaugusel ehk sama päeva sees olen alati kohale jõudnud. Aga
ju mul ei ole nii kiire kah kui aus olla, et nende sajandike pärast võidelda.
Seega usun, et pole vaja seda tänaval kunagi harrastada ega ka metsas
ja kui eel kõneall olnud isikuga samastumise väga tõsist soovi pole koos terve suguseltsiga võib siduriga edasi vahetada.

MX rataste kastid on aga kõik sellised, et võid laksata neid käike ilma nii, et arugi ei saa kuni laiali lendab ühel päeval lihtsalt. Sama on enamusel uutel tänavasõidu ratastel jaapani maalt. See vahekaasi värk on selline vene veoauto värk rohkem nagu

Kui tross katki läheb siis on ainus varjant uute ratastega stardid starteriga mingi teise käiguga seisva mootoriga või paned punasega üle, keegi ei pane Eestis tähele nii kui nii siin on ju pohuistid ja rahvastepalli kaptenid kõik kolme eluga. Starterit pole on elu hapu juba

Hullem on aga kui sul pole tagarattal cush drive ja tõmbad sellega asfaldil ja vahetada veel ilma sidurita - vot see jõuõlg on päris veenev ja teeb oma töö üsna kiiresti ja efektiivselt nii, et saad metalli osakesi kastist
välja pesta vähemalt ja legendaarsed back orderi juttu kuulata
põnevatelt maaletoojatelt 2kuud keset suve.
Suurtel ratastel sa alla vahetada hooga nii kui nii ilma libiseva sidurita sidurit kasutamata ei saa ilma, et puudevahele ära ei kipuks või masin seisma ei jääks.
panen mõned komad ka siia kui keegi tahab ise veel vahele panna kuskile ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.