Tsikli toomine välismaalt

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

no transaga sai ikka ka üksjagu "nalja"..

mulle sattus mitte just väga kogenud autojuht. Alustuseks selgus et ta ei oska ei inglise ega saksa keelt, tema aus ületunnistus minu küsimusele mismoodi ta nendega suhtleb, oli et "käte jalgade abiga..."
Helistasin mitu korda sakslasele(kes minu õnneks purssis Englishit, sest saksa keeles oskan ma ainult "Ich bin dumm" :roll: ) et täpsustada kus ta elab ja kuidas tema juurde sõita..
Siis hoolimata sellest et olin andnud talle nii indeksi, linna, tänava, telefoninumbri jne. suutis ta kõigepealt minna vales linnas samanimelisele tänavale sama numbriga maja ette!!! :shock: Ta helistas mulle "kuule helista sakslasele, et ma olen ta maja ees.. " irw.. Helistasin, -sakslane pani toru lauale, järgnesid mõned sammud ja hetk vaikust, ning sain vastuse et maja ees ei ole ühtegi hingelist. Mitme kõne peale lõpuks selguski see, mida eespool mainisin (vales linnas), peale seda hakkasin vaikselt närvi kaotama.. õnneks selgus mõne aja pärast et õige linn asus 50 kilsa kaugusel. ja lühidalt öeldes, lõpp hea, kõik hea. Taganjärgi mingit vimma mul autojuhi vastu ei ole, sest sain ikkagi ratta (väljaarvatud esiporikas, mida pidin lappima/värvima) sellises konditsioonis nagu ta oli. Tean juhust kui avariilist ratast oli transa käigus rohkem lõhutud, kui ta avariis viga sai.. :evil:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”