Avariidest!?????

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Olin tollal tubli 13-14 aastat vana ning just äsja hankinud kavrossi - kui mälu ei peta, siis 175vm3. Igatahes minu jaoks oli tegemist relvaga pärast deltat.
Kuna pole kunagi eriti finants rikkust omanud ega ka tahtnud, siis vastavas konditsioonis oli ka tsikkel - ei pidureid, ei sidureid.
Pidurdasin teda alati garaasi ukse vastu või siis kasutades oma hiina ketside kandu. Kord sai kõvem sõit Pärnu raba kandis tehtud, kui ühtäkki purunes gaasitross - viimane töötav tross. Taibu nagu ma olen, avastasin, et jalapiduri küljes on tema õige koht, kuna käega trossi tirida polnud just mugav - sidurit ju polnud.
Nii ma siis koju jõudsin ning alustasin pidurdus teekonda garaasi ukse vastu, kui ühtäkki avastasin enda õuduseks, et seekord on kiirus liig suur :(
Eks ma siis tegutsesin reflektoorselt nagu vana hea tehniliselt korras deltagagi sai tehtud - pidurdasin, kuid see hirm, mis mu silmis võis olla kui hoog suurenes.
Nii ma lajatasingi päris maheda hooga vastu ust - muide ma olin küll loll nagu Voroneži küla papi papaahha, aga kiivrit kandsin alati. Seda kiivrit pole enam ning mina ei sõida jätkuvalt kunagi meetritki kiivrita ega siduri/pidurita :)
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”