27.12 saate "Võõras" kommentaariks...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
27.12 saate "Võõras" kommentaariks...
Eile õhtul ETV kanalil eetris olnud saates "Võõras" kõlanud kommentaar ei ole biker.ee ametlik seisukoht!
Kommenteerija avaldas/esindas ainult enda isiklikku arvamust.
motopaks
Kommenteerija avaldas/esindas ainult enda isiklikku arvamust.
motopaks
Viimati muutis Laisaar, 06 Mär 2006, 10:58, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
äkki ta tahab sellest siin ka rääkida, miks ta selliseid avaldusi tehes end nii suure seltskonnaga seostab? saatest jäi küll mulje, nagu esindaks ta tervet siinset kogukonda, mida on ometi enam kui 5000 inimest... kahtlen sügavalt, kas ta enne uuris, kas biker.ee liikmed jagavad tema seisukohta, et neeger ei ole inimene.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Tõde on see, et minu kommentaarid on minu ISIKLIK seisukoht ja tõesti-tõesti ei ole need BIKER.EE -ga mitte kuidagi muudmoodi seotud kui läbi telemeeste triki, kus minu isik on BIKER.EE -ga seotud. See on fakt.
Mis puutub rassismi, siis minu seisukohad ei ole rassistlikud. Ma pole seda saadet ise näinud ja ei tea mida telemehed seal monteerinud on aga korduvalt ja korduvalt selle intervjuu käigus rõhutasin, et ma ei ole rassist ning mul pole neegrite vastu mitte midagi kuni nad mu koduhoovile ei trügi. Taunin igatsorti inimsuse vastaseid tegusi mis on neegrite vastu suunatud. Kui aga nimetada rassismiks soovimatust oma koduhoovil näha ülenaabrit või tema sugulasi, siis jah, olen rassist.
Teema tuumaks on informatsioon, et minu isiklik seisukoht ei ole BIKER.EE seisukoht ning kuna seda on ka korduvalt välja öeldud, siis läheb teema lukku.
Mis puutub rassismi, siis minu seisukohad ei ole rassistlikud. Ma pole seda saadet ise näinud ja ei tea mida telemehed seal monteerinud on aga korduvalt ja korduvalt selle intervjuu käigus rõhutasin, et ma ei ole rassist ning mul pole neegrite vastu mitte midagi kuni nad mu koduhoovile ei trügi. Taunin igatsorti inimsuse vastaseid tegusi mis on neegrite vastu suunatud. Kui aga nimetada rassismiks soovimatust oma koduhoovil näha ülenaabrit või tema sugulasi, siis jah, olen rassist.
Teema tuumaks on informatsioon, et minu isiklik seisukoht ei ole BIKER.EE seisukoht ning kuna seda on ka korduvalt välja öeldud, siis läheb teema lukku.