IXS HX 223

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Sõidan kah IXS kiivriga. Numbrit kahjuks ei mäleta, aga jääb sinna odavama otsa poole. On kole mürarikas küll! Tundub, et aerodünaamika ei olegi kõige hullem, pead laseb pöörata ja ei kisu väga, aga lõuakaitse all käib niisugune tuulemöll, et anna aga olla! Sealsamas on ka õhutusklapp, aga pole mingit vahet, kas see on kinni või lahti - sõidu ajal tuul tuiskab ja seisu ajal kipub klaas uduseks. Seda siis sõltumata kas lõuakaitse õhutusava on kinni või lahti...
Klõpsuga kinnitus on küll täitsa tiba-toba ja polster istub (vähemalt minu kolba ümber) kenasti, ei pigista pika aja peale kuskilt.
Visiir püsib hästi selles nn. "väike pragu" asendis (ka muudes asendites) ja on lihtsalt vahetatav. Sesmõttes et kui teel on kaasas 2 klaasi, siis vahetus nõuab vaid pisukest näpuosavust, ei mingeid tööriistu.
Müra tall vist siiski kõige suurem häda, mina oma õhkjahutusega mootori häält 100+ km/h enam ei kuule. Aga ükskõik mis kiivriga sõites ei tee paha kõrvatropid. :wink:
Plusspoolel on muidugi hind - minu IXS maksis Depoos sips peale 1800.-
See mu esimene kübar ja esimeseks pole tal suurt häda miskit. Pealegi, tagaistujal on samuti kiivrit vaja ja esimesel võimalusel ta minu praeguse endale saabki... :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”