sv 650 küünalde vahetus

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
markomax

sv 650 küünalde vahetus

Lugemata postitus Postitas markomax »

:oops: Mure siis selline et pill ei lähe käima ... kruvisin ühe küünla maha, see oli täitsa märg. Kas saab seda kuidagi vältida ka et küünlad märjaks ei läheks ja kas tuleb kohe uued küünlad panna, kui need märjad??

Üks mure veel.... et kuidas esimese küünla kätte saab, tundub et peab radika eest ära võtma??

Suzuki sv 650

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Kas üldse säde on ?

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

sv 650

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

kus see sv sul seisab.kui külmas ruumis,siis üsna loomulik et ei käivitu.ja kui ta on sul seisnud ka mõned kuud.siis bensiin lihtsalt ei plahvata.katsu ruumi kütta natuke ja küll siis läheb.ja kõigepealt kontrolli ikka sädet ka.

silver
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas silver »

Ei Sa ei pea küünalt kohe ära vahetama, kui ta märg on.
1)Katsu ta lihtsalt ära puhastada.
2)Seejärel kontrolli sädeme olemasolu.
3)Kui säde on olemas proovi uuesti käivitada, kui ei...siis soovitan ratta teenindusse viia.
4)Kui ei käivitu, siis korda protsessi 1.
5)Seejärel uuesti küünlad peale ja võid katseda nii, et soojapuhuri või fööniga
soendad silindreid ja karpasid väheke ja proovid seejärel käivitada.
Mõned mehed olla niiviisi külmast võitu saanud...

Edu, Silver :wink:

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

SV 650

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Pane tavaline puhur ca 1 m. kaugusele puhuma mootori suunas.las töötab nii ca 2-3 tundi.pärast seda peaks normaalses konditsioonis mootor tööle hakkama.side lõpp.
Kasutaja avatar

rix125

Re: SV 650

Lugemata postitus Postitas rix125 »

samas ega ei tea kui vanad need küünlad seal peal on, ega need küünlad eriti palju ka ei maksa, et vahetada ei saaks.
Ma vahetasin oma rattal küünlad ära (välimuselt olid vanad suht kobedad) ja peale seda läks tunduvalt paremini käima.
51 58 739

Teema algataja
markomax

Säde täitsa olemas ja enne läks käima ka ... aga jah lihtsalt nüüd seisab vähe külmemas kohas.

Aitäh vastuste eest, ma proovin neid katsetada.

Teema algataja
loodusevingerpuss

Lugemata postitus Postitas loodusevingerpuss »

Üks variant on küünlad maha kruvida ja kuumaks lasta, näiteks leeklambi, gaasikeevitusega või millegagi. siis läheb kohe käima.
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Punkt 1 - mitte kunagi käivitamisel gaasi näppida.
Punkt 2 - kui küünal märg, siis aitab kuivatamine
Punkt 3 - kui on suurekubatuuriline, 1- või 2-silindriline, siis tahab saada kiiremat mootori ringiajamist. Aeglase ringiajamise korral on abiks stardigaas. Saab igast bensukast. See soodustab põlemist.

Mina oma külmas (+8 kraadi) seisva Husabergi saan esimest korda paukuma ainult stardigaasiga. Lihtsalt kickstarterist ei jõua ma oma 64 kg kaaluga seda kuuesajast kiirelt lüüa. Soojas muidugi gaasi ei vaja.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Teema algataja
markomax

:D Sain täna pilli käima, panin värsket kütet peale, laadisin aku täis ja soendasin puhuriga natuke mootorit.
Eelmine kord vajutasin gaasi :oops: ilmselt see oligi viga... aga nüüd olen targem :lol:
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

vabandan, et veidi teine teema kuid mis sa tast talvel käivitad - kas ostsid äsja :)?
Kust ostetud, mis aasta ja kuskandis teda soojemate ilmadega liikumas võib näha.
Kasutaja avatar

rix125

Lugemata postitus Postitas rix125 »

Kui ma ei eksi siis võib seda SV´d näha liikumas Tapa ja Tallinna vahel :roll:
samas olen kuulnud et pidi olema punast värvi ja 2000 aasta valjalase 8)
51 58 739

Teema algataja
markomax

Alles ostetud teine jah... 2001 a. Tundub et USA-st toodud. Ex ma siin Lääne-Virumaal hakkan käristama ja ilmselt Tallinnasse ka päris palju asja... aga ex see selgub soojemate ilmade saabumisel kus pill liikuma hakkab :roll:

Ja miks Yamu huvitab selline asi ... kas endal ka millegi sarnasega kogemusi või plaane??

Teema algataja
markomax

Jutud levivad päris kiiresti :D Aga ärme rohkem räägime sellest kus ma asun ... muidu äkki kevadel polegi millegiga sõita :(
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

SV omanikud ühinege :)
mul ka SV jah ('03 1000 plastmassitu)
suvel siis trehvame!

PS: SV! maailma kõige seksikama persega ratas (kui nõme plastkärakas mis numbrid hoiab on ära võetud)

Teema algataja
markomax

Ikka trehvame :D
Suletud

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”