sv 650 küünalde vahetus
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
sv 650 küünalde vahetus

Üks mure veel.... et kuidas esimese küünla kätte saab, tundub et peab radika eest ära võtma??
Suzuki sv 650
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
sv 650
kus see sv sul seisab.kui külmas ruumis,siis üsna loomulik et ei käivitu.ja kui ta on sul seisnud ka mõned kuud.siis bensiin lihtsalt ei plahvata.katsu ruumi kütta natuke ja küll siis läheb.ja kõigepealt kontrolli ikka sädet ka.
Ei Sa ei pea küünalt kohe ära vahetama, kui ta märg on.
1)Katsu ta lihtsalt ära puhastada.
2)Seejärel kontrolli sädeme olemasolu.
3)Kui säde on olemas proovi uuesti käivitada, kui ei...siis soovitan ratta teenindusse viia.
4)Kui ei käivitu, siis korda protsessi 1.
5)Seejärel uuesti küünlad peale ja võid katseda nii, et soojapuhuri või fööniga
soendad silindreid ja karpasid väheke ja proovid seejärel käivitada.
Mõned mehed olla niiviisi külmast võitu saanud...
Edu, Silver
1)Katsu ta lihtsalt ära puhastada.
2)Seejärel kontrolli sädeme olemasolu.
3)Kui säde on olemas proovi uuesti käivitada, kui ei...siis soovitan ratta teenindusse viia.
4)Kui ei käivitu, siis korda protsessi 1.
5)Seejärel uuesti küünlad peale ja võid katseda nii, et soojapuhuri või fööniga
soendad silindreid ja karpasid väheke ja proovid seejärel käivitada.
Mõned mehed olla niiviisi külmast võitu saanud...
Edu, Silver

Re: SV 650
samas ega ei tea kui vanad need küünlad seal peal on, ega need küünlad eriti palju ka ei maksa, et vahetada ei saaks.
Ma vahetasin oma rattal küünlad ära (välimuselt olid vanad suht kobedad) ja peale seda läks tunduvalt paremini käima.
Ma vahetasin oma rattal küünlad ära (välimuselt olid vanad suht kobedad) ja peale seda läks tunduvalt paremini käima.
51 58 739
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Punkt 1 - mitte kunagi käivitamisel gaasi näppida.
Punkt 2 - kui küünal märg, siis aitab kuivatamine
Punkt 3 - kui on suurekubatuuriline, 1- või 2-silindriline, siis tahab saada kiiremat mootori ringiajamist. Aeglase ringiajamise korral on abiks stardigaas. Saab igast bensukast. See soodustab põlemist.
Mina oma külmas (+8 kraadi) seisva Husabergi saan esimest korda paukuma ainult stardigaasiga. Lihtsalt kickstarterist ei jõua ma oma 64 kg kaaluga seda kuuesajast kiirelt lüüa. Soojas muidugi gaasi ei vaja.
Punkt 2 - kui küünal märg, siis aitab kuivatamine
Punkt 3 - kui on suurekubatuuriline, 1- või 2-silindriline, siis tahab saada kiiremat mootori ringiajamist. Aeglase ringiajamise korral on abiks stardigaas. Saab igast bensukast. See soodustab põlemist.
Mina oma külmas (+8 kraadi) seisva Husabergi saan esimest korda paukuma ainult stardigaasiga. Lihtsalt kickstarterist ei jõua ma oma 64 kg kaaluga seda kuuesajast kiirelt lüüa. Soojas muidugi gaasi ei vaja.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Alles ostetud teine jah... 2001 a. Tundub et USA-st toodud. Ex ma siin Lääne-Virumaal hakkan käristama ja ilmselt Tallinnasse ka päris palju asja... aga ex see selgub soojemate ilmade saabumisel kus pill liikuma hakkab
Ja miks Yamu huvitab selline asi ... kas endal ka millegi sarnasega kogemusi või plaane??

Ja miks Yamu huvitab selline asi ... kas endal ka millegi sarnasega kogemusi või plaane??
-
Teema algataja