ei lähe käima..

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
ApRiLiA

ei lähe käima..

Lugemata postitus Postitas ApRiLiA »

Juhtus siis selline asi et sõidu pealt suri lihtsalt välja ning peale seda enam käima ei lähe.Säe on hea, bena saab kätte...:S kui käima ei lähe. Lasen starterit ringi paar korda ning peale seda võtan küünla maha, küünal märg....Ja sedasi koguaeg..:S:S ei tea mis viga võib olla...
Rolleriks siis aprilia sr50 ditech

Ette tänades: ApRiLiA

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

kehv kütus vb? või siis saab liiga palju kütust peale.

Teema algataja
juxikas

Lugemata postitus Postitas juxikas »

Äkki on asi selles nn automaatkraanis, mis reguleerib bena hulka ?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Kui küünal on märg, siis on viga sädemes. Sest kui säde oleks olemas ja küünal märg läheb tööle. Osta uus küünal ja vaata kõik juhtmed CDI-st kuni piibuni.

stop
Kontakt:

xzburnoutzx kirjutas:
Kui küünal on märg, siis on viga sädemes. Sest kui säde oleks olemas ja küünal märg läheb tööle. Osta uus küünal ja vaata kõik juhtmed CDI-st kuni piibuni.
säde pidavat olema hea juu ;)
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Olen ka varem kirjutanud ja põhjendanud, et sädeme pikkus peab olema vähemalt 8 mm kui küünlaelektroodide soovitav vahe on 0,5 mm.Alla 8mm ei ole KORRALIKsäde. Ärge komakohtade pärast norige :autol peab olema 20mm sädeme pikkus.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

kui säde korras ja kui sul vesijahutusega siis vaata ega tosool pole silindris endal oli nii ja siis vahetasin plokikaane tihendi ära ja korras

Raul90
Kontakt:

Raul90

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Kas sa nii oled proovinud et paned teise küünla augu ette ja siis kontrollid sädet. Mõnedel on nii et küünal maas töötab paneb küünla peale säde kadunud.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip

Teema algataja
ApRiLiA

olen proovinud kahe küünlaga...mitte midagi...

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

Mootor võib hõre olla, bensiin enam ei plahvata. Kontrolli võimalusel kompressiooni!

kalew

Lugemata postitus Postitas kalew »

kontrolli bensiini pumpa
sõbral oli sama jama, samal rolleril

Teema algataja
mirx

Lugemata postitus Postitas mirx »

vaata äkki annab liiga palju bensu peale! Võtad küll küünla maha ja vaatad et säde on, aga kui küünla tagasi paned ja hakkad käivitama siis äkki lööb uuesti küünla märjaks.Proovi segukruvi reguleerida ,et ta vähem bensu peale annaks.
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

mirx kirjutas:
.Proovi segukruvi reguleerida .
Tegu on sissepritsega masinaga.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

mirx kirjutas:
vaata äkki annab liiga palju bensu peale! Võtad küll küünla maha ja vaatad et säde on, aga kui küünla tagasi paned ja hakkad käivitama siis äkki lööb uuesti küünla märjaks.Proovi segukruvi reguleerida ,et ta vähem bensu peale annaks.
Ja kes tal sõidu ajal selle segukruvi paigast ära kruttis :?: Sõidu ajal juhtus, esimese asjana pakuks ise ka kohe solkütust.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

juxikas kirjutas:
Äkki on asi selles nn automaatkraanis, mis reguleerib bena hulka ?
Vaakumkraan ei reguleeri mittemidagi! Kui on mootori poolt "imemine", siis teeb kraani lahti ja kui imemist ei ole, siis kraan kinni. Täpselt sama, mis näpuga keeratav kraan, ainult et mootor avab selle ise. Kasutatakse ka elektrilise ajamiga kraane - lülitad süüte sisse, kraani juhtotsale antakse vool peale ja kraan avaneb.
hälvik

Teema algataja
ApRiLiA

Proovisin nyyd teise kütusega ka mitte midagi...:S:S

stop
Kontakt:

holma kirjutas:
mirx kirjutas:
Ja kes tal sõidu ajal selle segukruvi paigast ära kruttis :?: Sõidu ajal juhtus, esimese asjana pakuks ise ka kohe solkütust.
sellist nalja on ennegi muideks juhtunud! Võibolla õhufilter must, saab vähem õhku kätte ja siis peaks segu vale olema juu kui ma ei eksi just!

Teema algataja
ApRiLiA

mul on koonus...
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

no äkki ongi see must, tee puhtaks

Teema algataja
rivo9

Lugemata postitus Postitas rivo9 »

äkki läks sul kepsu laager ära
mul läks eelmine aasta aeroxil,sõidupealt jäi seisma ja kõik oligi...
ostsin uue kepsu ja korras..
vb sul sama jama aga ega seda pritsugngi möllu ka ei tea vb on asi selles,see ju keeruline värk seal vms..
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Kuidas saab laksu pealt õhufilter seest nii sitaseks minna ,et ta enam tilkagi õhku läbi ei lase.Veelvähem kepsu laager ,siis ta ei saaks ju ta strterit ringi ajada.Viga on loomultikult süütes.
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

a kuida ta sul välja suri ?
Kas nii nagu oleks keegi süüte välja keerand, et liikus ilusti ja järsku ei sõitnud enam või hakkas jõud ära kasuma ja kiirus langes vaikselt ja jäigi seisma ?

Teema algataja
loodusevingerpuss

Lugemata postitus Postitas loodusevingerpuss »

ma arvan et küünal on perses. see on kõige tõenäolisem, arvestades et viga tekkis ühest hetkest. kui selle viga ei ole ja nagu ma aru saan on tegemist sissepritsega siis on asi suht keeruline. Kui parandusse viid siis vali mingi normaalne koht, sest enamus töökodades on parajad tainapead koos

Teema algataja
rivo9

Lugemata postitus Postitas rivo9 »

starter käib küll ringi kui kepsu laager ära!!!!
eh sa ei teagi mis keps on?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Mõtle nüüd loogiliselt.

Küünal on märg(bensiini saab) aga tööle ei lähe. Järelikult ei sütita teda miski põlema ehk mingi jama on kas süüte, küünla, piibu, CDI-ga.

Ärge mõelge mingit jama välja.
Huvi pärast võid ju silindri pea maha keerata ja näpuga kolvi allapoole lükata, kui ei liigu siis on tõesti mingi kala väntvõlliga. Allapoole liikumise all mõtlen seda, kui kolvi pea on täpselt kaane vastas mitte kuskil allpool.

Kuna sul ainult elektrooniline starter siis äkki vaatad kaitsme ja aku ka üle, äkki ei jõua lihtsalt ringi vedada korralikult.

Teema algataja
ApRiLiA

ta surigi nii välja nagu oleks ise välja suretand...arvan ise ka et asi süütes..

Teema algataja
air

Lugemata postitus Postitas air »

vbla et süütepool, mul oli endal sama kala, ja uue süütepooli ostsin soomest oli asi korras.

Teema algataja
kymco

Lugemata postitus Postitas kymco »

proovi kellegi teise rolli küünlaga.
et teine ajab oma rolli soojaks ja võtab küünla maha ja pane enda rollile peale ja anna starterit.
mina olen niiviisi käima saand, et panen gaasipõletiga küünla soojaks;)

Teema algataja
Empire

Lugemata postitus Postitas Empire »

olen suht kindel et süütepool kuna mul läks endal ka kaks nädalat kui sellel pihta sain kuna säde on ikka alles aga kompressiooni all kaob see.Pärast uue ostmist läks ta käima peaaegu ilma starteri vaiutamata :lol:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”