The Most Grand Aastapäeva järelkajad
Meie pildid siis siin: http://www.pilt.ee/punapats
Tänan järgmisi isikuid:
Motopaks ja Pihelgas - respect!
Efendi - ei iial enam...ei tantsi ma sinuga.
Torpedo - tänan sind rahuliku ja meeldiva seltskonna eest öösel. Ilma sinu luksumise/norskamise/niutsumiseta oleks väga igav olnud. Ja muidugi oled sa kõige kõvem mees siinpool Uuraleid:D
N - sa olid päike mu autos ja jube hais meie kõigi ninas. Ma pole elu sees uskunud, et haisust lahtisaamiseks peab avama KÕIK 4 autoakent.
Intc - aitäh, et ma sinu eest kämpingu raha maksin ja sa sinna kordagi ei ilmunud.
Muidu oli nii nagu alati: midagi mäletad, midagi ei mäleta, midagi ei taha mäletada, hulle asju tuletatakse nagunii meelde ja kõige suuremad lollused võetakse tavaliselt pilti, et sa neid jumala eest ei suudaks unustada.
Tänan järgmisi isikuid:
Motopaks ja Pihelgas - respect!
Efendi - ei iial enam...ei tantsi ma sinuga.
Torpedo - tänan sind rahuliku ja meeldiva seltskonna eest öösel. Ilma sinu luksumise/norskamise/niutsumiseta oleks väga igav olnud. Ja muidugi oled sa kõige kõvem mees siinpool Uuraleid:D
N - sa olid päike mu autos ja jube hais meie kõigi ninas. Ma pole elu sees uskunud, et haisust lahtisaamiseks peab avama KÕIK 4 autoakent.
Intc - aitäh, et ma sinu eest kämpingu raha maksin ja sa sinna kordagi ei ilmunud.
Muidu oli nii nagu alati: midagi mäletad, midagi ei mäleta, midagi ei taha mäletada, hulle asju tuletatakse nagunii meelde ja kõige suuremad lollused võetakse tavaliselt pilti, et sa neid jumala eest ei suudaks unustada.
Yamaha XJ600S aka Nublu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.