Moto ajakiri

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Ütleme nii, et see Kilgi Mengele lause on selline omaenda ego nautimine ja ihhihiii-ahhahaa teema.

Sportlase seisukohalt, temal on oma eetika ja oma väljundid selleks. Kas raha mis bensiiniks muutub on kolmest kuldhambast või minu palgast pole eriti tema asi arutada sest tal on oma missioon ja töö mida tuleb hästi teha.

Küll aga mind isiklikult härib see surnud mehe seljataga sõimamine. Ütlen kohe ära, et mina teadsin härra Kurge niipalju kui olin kaks korda tere öelnud mingil motoüritusel ja kaugelt näinud mitmed korrad, korra isegi mingi 2001 aastal vist ühe raja peal koos sõitnud ( Võrus ).
Kui sina Sang tead, et see raha on kuritegelik miks sa siis politseisse ei läinud ? Käinud seal seni kuni oleks tulemus on ? Seni kuni sa seda teinud pole, ei ole sul ka mingit põhjust siin kobiseda ja sul pole ka mingit alust väita, et see raha millest mõnele mehele bens ja tsiklid osteti oli kuritegelik. See on niisama lahmine ja oi-kui-lahe ma nüüd alles panin egotripp.
Küll on aga fakt see, et seda juttu kirjutasid sa ( arvestades kellaaega ja kuupäeva ) oma tööarvuti tagant maksumaksja ( see on meie kõigi ) raha eest, selle asemel et oma tööd teha.
See on kuritegelik ja see on fakt.
(Vabandan kui oled puhkusel ja teed seda kodust)

Jätaks äkki need parateemad välja muidu muutub see tõesti Saladuste või Paradoksi taoliseks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”