M: kiiver AGV K6 suuruses M/S + cardo packtalk bold
Moderaator: Moded
-
Pealkirja ette algustähed M: / V: (Müük/ Vahetus)
-
Kuulutusel peab olema: hind, telefon või e-mail ja müüdava eseme asukoht
-
Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, tõstmist vaata siit
-
Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
-
Täismahus reeglid siin
-
Teema algataja - Postitusi: 21
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
M: kiiver AGV K6 suuruses M/S + cardo packtalk bold
Kirjeldus: See mudel on AGV valikus olnud selgelt ülemise riiuli kaup - väga kerge, väga mugav, väga korralik. Mind on see hästi teeninud ja oma ostu ma kunagi kahetsema pidanud ei ole. Täna on väljas juba mudeliuuendus (K6 S), aga ka minu pakutav K6 on veel nii piisvalat uus, et motodepoost saaks letilt täitsa tutika võtta, vaid värv on teine: https://motodepoo.ee/soiduvarustus/1782 ... d-petrolio
Kiivri suurus on M/S. Kui uskuda eelpool olevat linki, siis saad soovikorral motodepoos seda sama kiivrit täpselt selles suuruses ka proovimas käia.
Ka Cardo on korralik - saab muusikat kuulata, häälkäsklused töötavad täitsa kenasti, muusikat kuulata ja rääkida saab ka maanteekiirusel.
Müügipõhjus on see, et nädalapäevad tagasi ma müüsin oma ratta maha ning järgmised paar aastat uut kindlasti ei osta. Ei taha, et korralik varustus lihtsalt seisab ning riiulil kõigepealt tolmu kogub ja mõne aasta pärast tahaks uuendamist niikuinii.
Seisukord: Heaperemehelikult kasutatud paar hooaega. Ehk siis mõne kriipsu vast leiab kui nina vastu panna, aga funktsionaalselt midagi neil viga pole.
Hind: Kiiver ja Cardo kokku näiteks 200 eurot
Minu telefon/e-mail: 50 935 99
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.