Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
väga tore, minu ainuke eesmärk ongi sulle pinnuks perses olla. nagu näha siis õnnestub paremini kui ei kuangi varem, naudi!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
Ma küll ei tea, millest jutt aga sel samal põhjusel (jaburlus) lülitasin kodaniku postid välja (nagu tuleb välja on siin nii mõnigi teine teinud), kuigi ma olen suht kannatlik ning ka üsna jutualdis, aga no, mis liig see liig.
Ma ei arva, et ta paha poiss, aga no tavaliseks joorupiks, rääkimata konstruktiivsemaks aruteluks seda enam tarbida ei kannatanud.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
223 pole just mingi eriline kiirus, aga täispeaga sõitmine oluliselt mainekujundusele kaasa ei aita.
Mitte ,et see maine kedagi kotiks. Kes sõidavad, need sõidavad sellepärast, et on lahe sõita.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Eks peab su postid siis ilmselt kah välja lülitama, lolli juttu võid sa FB-s ajada, seal on sul piisavalt publikut. Ja õpi lõpuks sõitma, rsk.
-
- Toetajaliige
Lõustakaustikus siis ringleb video "kangelastest"
-
- Kontakt:
Kokkuvõtlikult võib öelda, et kaks troppi, eriti see Reidi tee oma, kes pealegi veel eriti sõita ei oska
-
- Toetajaliige
See Reidi tee oma peaks isegi natuke nahapeale saama.
Sõidad teise auto puruks ja paned minema.
-
- Tsikkel: 790 adv
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Jõudis ka delfisse:
https://www.delfi.ee/artikkel/94738163/ ... rrattureid
krt mis värk on, vaatasin neid salvestisi ja no mitte ei saa aru, mis seal siis nüüd toimus. üks vend sõitis eest ära ja oleks pidanud sellise edumaaga juba teise riiki eest ära saama kui vaja...aga siis järsku näitab kuidas vend seisab ratas nokk mendi vastu pargituna ja tõstab käed üles. ja siis teine justkui sõitis ka eest ära kuid jäi foori taha seisma ristmikul või??? kusjuures paistis veel, et suht tühjal ristmikul. arusaamatud kaadrid minu jaoks
-
- Tsikkel: F700GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Odavad debiilikud on need mehed. Mitte et mind liigselt erutaks kui need end lihakehaks sõidavad, lihtsalt nende pärast suhtutakse teistesse(=meisse) halvemini.
Lugupidamisega,
mootorrattakogukond.
selle asja nimi mida sa siin enda arvates esindad on mootorratturite kogukond, tühikuga nende kahe sõna vahel...kui sa just ennast mootorrataste kõneisikuks ei pea
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
kosmosepotsataja kirjutas: ↑01 Okt 2021, 21:00Odavad debiilikud on need mehed. Mitte et mind liigselt erutaks kui need end lihakehaks sõidavad, lihtsalt nende pärast suhtutakse teistesse(=meisse) halvemini.
Lugupidamisega,
mootorrattakogukond.
Kus sa tunned seda, või miks see sulle korda läheb, mida keegi arvab mootorratta kui liiklusvahendi kasutamisest? Või neist, kes seda kasutavad.
Krt see "mootorrattur" väljend on üldse kuidagi liiga üle mõeldud ja liigkasutatud.
Kui sõidad jalgrattaga vahest, siis ilmselt ei tutvusta ennast kui jalratturit. Kui sõidada autoga enamuse oma km`test, siis ei tutvusta end kui autojuhti. Kui suusatad vahest, või vahest oma naisega vahekorras oled, siis ka ei kirjelda ennast kunagi, kui suusatajat, või kepimeest. Miks siis mootorrattur..?
-
- Toetajaliige
No mõndade vahekordadega jääb kirjeldus ka külge
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
kosmosepotsataja kirjutas: ↑01 Okt 2021, 21:00Odavad debiilikud on need mehed. Mitte et mind liigselt erutaks kui need end lihakehaks sõidavad, lihtsalt nende pärast suhtutakse teistesse(=meisse) halvemini.
Lugupidamisega,
mootorrattakogukond.
Mind ei häiri üldse kui keegi laseb eest ära. Pigem elan kaasa ja hoian pöialt, et saab minema ikka
Mingi mainejutt on mõttetu bullisitt.
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Saad ära, siis saad ära. Kihutamine on üks asi.
Aga auto puruks sõita ja siis minema panna, see on minu jaoks teine asi.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
-
- Kontakt:
Need on küll sellised värdjad, et tuleks Ukraina moodi laternaposti külge kiletada
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
-
- Toetajaliige

Kiire põige päästis esiklaasi ja teab mis veel.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Sõitsin rahulikult omas tempos Saue Olerexi ja sisse keerates vaatan, et sama tsikkel keerab ka sinna. Kui ta minust mööda tankla poodi kõmpis siis küsisin, et miks fakki naidata kui ma tahtsin sulle vaid viidata,et tuled ei põle. Tüüp hakkas mölisema, et justkui ma talle ette jäin vmt ja ma siis vastasin, et ära pane tõesti enam tulesid põlema ja oota kuni keegi sulle kabelimatsu paneb.
Ehk ma üritasin justkui inimest aidata, aga no ei tahtnud see pidur abi saada vaid tuledeta kabeli ust otsida.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: F700GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Igaüks tõlgib kahjuks nagu ise käitub ja eeldab, et teisedki siis nii käituma peavad. "Sa elad paljude maailmas, aga sul endal on vaid üks maailm". Mõnel ego nii pisike, et arvab kõiki tema vastu olema.urmas66 kirjutas: ↑24 Juun 2022, 21:00Kui ta minust mööda tankla poodi kõmpis siis küsisin, et miks fakki naidata kui ma tahtsin sulle vaid viidata,et tuled ei põle. Tüüp hakkas mölisema, et justkui ma talle ette jäin vmt ja ma siis vastasin, et ära pane tõesti enam tulesid põlema ja oota kuni keegi sulle kabelimatsu paneb.
Suvalisele kõnetamisele on enamus rahvaid ikka palju avatumad, kas just siiralt, aga kõnetamise või viitamise pärast surma ei saa.
Aastaid 5 Tallinnas Liivalaia tänaval pangamaja ees parkisin autot panga kõrvale, tulin välja, keegi annab signaali pikalt. Mõtlesin et mis ja kus juhtus. Märkasin ühe manööverdava riisikäru aknast tõstetud keskmist sõrme üle katuse. Väike analüüs, pilguheit, sain aru et olin tema nina alt koha varastanud. Läksin juurde, vabandasin, pakkusin et ajan ära kui härral tuli takus. Ei tema tahtnudki enam!

-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 76 korda

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Toetajaliige
Kõik on mõistetav kuni näitad keskmist sõrme ise ka arusaamata mille eest ja kellele

Tegelikult see näpuga vehkinud sitaratas ehmatas üsna ära kui teda tankuri tagant kõnetasin. Ehk sai aru küll, aga "tõesine eesti mees" ei tunnista ju vigu, "tõsine eesti mees" teeb kõik ainult õigesti

ML-Transport AS
Ma tavaliselt ignoreerin kõikvõimalikke signaale autodest, igasugune maakatele näppudega vehkimine võib veel poksimisega lõppeda ja võimalus, et sealt mingit asjalikku infot tuleb, on üks miljonist. Kui midagi tõesti päriselt kustus või ära kukkumas on, siis küll mõni vastutulev tsikkel näitab.
-
- Kontakt:
Sa peaks äkki mõne psühhiaatriga rääkima?Jesper kirjutas: ↑26 Juun 2022, 22:29Nojah, sa ei sõida ilmselgelt eriti tsikliga. Kui tahta iga kord, kui mingi poolearuline vilgutama-signaalitama kukub, välja uurida ja aru saada, mis selle konkreetse tegelase peakolus toimub, siis ilmselt peaks mingi spetsiaalse instituudi avama. Ühele inimesele on see töömaht paar suurusjärku üle jõu. Sa võisid ju head tahta, aga kommunikatsioon oli sügavalt ebaõnnestunud.
Ma tavaliselt ignoreerin kõikvõimalikke signaale autodest, igasugune maakatele näppudega vehkimine võib veel poksimisega lõppeda ja võimalus, et sealt mingit asjalikku infot tuleb, on üks miljonist. Kui midagi tõesti päriselt kustus või ära kukkumas on, siis küll mõni vastutulev tsikkel näitab.
-
- Toetajaliige
Ilmselt psüholoogist jääb juba tõesti väheks. Näppu näidata on alati OK, isegi kui midagi aru ei saamx77 kirjutas: ↑26 Juun 2022, 22:37Sa peaks äkki mõne psühhiaatriga rääkima?Jesper kirjutas: ↑26 Juun 2022, 22:29Nojah, sa ei sõida ilmselgelt eriti tsikliga. Kui tahta iga kord, kui mingi poolearuline vilgutama-signaalitama kukub, välja uurida ja aru saada, mis selle konkreetse tegelase peakolus toimub, siis ilmselt peaks mingi spetsiaalse instituudi avama. Ühele inimesele on see töömaht paar suurusjärku üle jõu. Sa võisid ju head tahta, aga kommunikatsioon oli sügavalt ebaõnnestunud.

ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Olid äkki sina ise see tegelane ilma tuledeta?Jesper kirjutas: ↑26 Juun 2022, 22:29Nojah, sa ei sõida ilmselgelt eriti tsikliga. Kui tahta iga kord, kui mingi poolearuline vilgutama-signaalitama kukub, välja uurida ja aru saada, mis selle konkreetse tegelase peakolus toimub, siis ilmselt peaks mingi spetsiaalse instituudi avama. Ühele inimesele on see töömaht paar suurusjärku üle jõu. Sa võisid ju head tahta, aga kommunikatsioon oli sügavalt ebaõnnestunud.

ML-Transport AS
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Tsiteerides klassikuid:"Mis sul viga on?". Lugedes seda kirjeldust, no ei tuleks selle pealegi, et kõik see oli kustus lähitule tõttuurmas66 kirjutas: ↑24 Juun 2022, 21:00Selline totter naljakas juhtum oli. Sõitsin täna autoga Tallinna ringteel suunaga Narva mnt- Pärnu mnt ja kuskil Jüri ringil ilmus sappa tsikkel, mille ei põlenud tuled. Ringil liikusin teises reas kiirusega 60+(50ala) ja kiirendasin välja reastudes esimesse ritta ning tsikkel jäi pikalt maha. Kui ta vaikselt järgi tuli ,siis andsin sortsu siganaaliga ja näitaisn silmade suunas lootes,et tüüp taipab, et tal tuled ei põle või lihtsalt midagi millegi valesti olekust taipab. Tüüp, aga näitas mulle näpuga oimu koha suunas ja lasi edasi, kui ta minu ette jõudis, siis vilksasin ühe korra täistuledega ja vastu tõusis käsi keskmise sõrmega. Mul see tuju ei rikkunud, sest sain aru et tüüp ei saa mitte millestki aru ja las olla.
Sõitsin rahulikult omas tempos Saue Olerexi ja sisse keerates vaatan, et sama tsikkel keerab ka sinna. Kui ta minust mööda tankla poodi kõmpis siis küsisin, et miks fakki naidata kui ma tahtsin sulle vaid viidata,et tuled ei põle. Tüüp hakkas mölisema, et justkui ma talle ette jäin vmt ja ma siis vastasin, et ära pane tõesti enam tulesid põlema ja oota kuni keegi sulle kabelimatsu paneb.
Ehk ma üritasin justkui inimest aidata, aga no ei tahtnud see pidur abi saada vaid tuledeta kabeli ust otsida.

Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.