Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Tänud kaasa mõtlemast. Peale pikka günekoloogiat ja 1/4 pöörde kaupa poltide keeramist ja muude asjasse mittepuutuvate voolikute vahepeal lahtilaskmist on kompressor käes ja teise numbriga, kui ma arvasin. Samas kataloogid ütlevad, et see ei sobi konkreetsele autole, mis seal küljes oli. Kui aga sobib, siis tõesti saab 200 euroga normaalse tootja uue, varem kiskus sinna 400 poole.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
Basseiniteema jätkuks:yeekim kirjutas: ↑04 Juul 2025, 18:29
Pole just kõige odavam aga jah....
Sulatada ja kuumutada pole seal midagi(vist), suht õhuke materjal. Kõige lollakam on see, et leke on just keeviste kohal.
Ostsin Bauhofist mingi spets teibi, isegi veel all pidavat liimima aga erilist usku mul sellesse pole...
Aga tänud vastajatele![]()
Mis baasil on see liim, millega kanali- ja veetorusid kokku liimitakse?
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Krt seda teab.
Aga annan ühe toimiva lahenduse edasi, mida kasutanud aastaid tagasi õhkmadratsitega.
Materjal on selline mis midagi külge ei taha võtta ning loomulikult elastne.
Pika proovimise tulemuseks oli peldiku paber ja superliim. Surud paberitüki hellasti aukku ( kipub väga kergelt läbi minema ) ja törts liimi peale. Välja jäänud paberi osa lõika enne kääridega tasaseks, sest see võib liimi kõvenedes jääda teravaks.
Aga annan ühe toimiva lahenduse edasi, mida kasutanud aastaid tagasi õhkmadratsitega.
Materjal on selline mis midagi külge ei taha võtta ning loomulikult elastne.
Pika proovimise tulemuseks oli peldiku paber ja superliim. Surud paberitüki hellasti aukku ( kipub väga kergelt läbi minema ) ja törts liimi peale. Välja jäänud paberi osa lõika enne kääridega tasaseks, sest see võib liimi kõvenedes jääda teravaks.
milliseid kanali ja millisei veetorusid liimitakseyeekim kirjutas: ↑14 Juul 2025, 14:16Basseiniteema jätkuks:yeekim kirjutas: ↑04 Juul 2025, 18:29
Sulatada ja kuumutada pole seal midagi(vist), suht õhuke materjal. Kõige lollakam on see, et leke on just keeviste kohal.
Ostsin Bauhofist mingi spets teibi, isegi veel all pidavat liimima aga erilist usku mul sellesse pole...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
MeelisV kirjutas: ↑14 Juul 2025, 16:37milliseid kanali ja millisei veetorusid liimitakseyeekim kirjutas: ↑14 Juul 2025, 14:16Basseiniteema jätkuks:yeekim kirjutas: ↑04 Juul 2025, 18:29
Ilmselt pole meie mandril nii populaarne....
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Võibolla kuskil usas või Austraalias on neid ka vee või kanali toruna kasutuses meil kindlasti mitte.
Meil on liimitavana selliseid torusid kasutuses nt. Kesktolmuimeja torudena. Ja nende liimi leiab ka nt. Bauhausi riiulist.
Meil on liimitavana selliseid torusid kasutuses nt. Kesktolmuimeja torudena. Ja nende liimi leiab ka nt. Bauhausi riiulist.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 179 korda
- Tänatud: 102 korda
- Kontakt:
Mul tuleb meelde, et kunagi kusagil matkal olles liimisin Jusky täispuhutavat madratsit bituumenteibiga. Lihtsalt juhtus selline asi pihku, mis tundus käepärastest vahenditest parim. See jäi sinna soojana üllatavalt kõvasti kinni ja oli kasutuses veel pikalt. Esteetiliselt asi väga kiita polnud, must fooliumiga kaetud plärakas.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
Millist kuni 4000 eurot maksvatat supermotot (peamiselt tänavale ja vahepeal ka korra põikaks autoga läbitavale metsarajale) võiks ligi võtta? Keegi jagaks oma kogemusi? Tänan.
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
yeekim kirjutas: ↑14 Juul 2025, 14:16Basseiniteema jätkuks:yeekim kirjutas: ↑04 Juul 2025, 18:29
Kui juba merele selle paikamisega julgetakse minna, siis kärab äkki ka basseini remondiks:
https://www.promarinetrade.com/kummipaa ... 34.01.html
https://www.promarinetrade.com/kummipaa ... 40.60.html
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 191 korda
Kas täna on veel keegi, kes pakub nö "Autoabi kindlustust" mootorrattale. Et kui mingi n**s on, siis on üks number kuhu helistada ja veetakse eesti piires ratas garaazi tagasi sul. Ala rehv katki ja parandada ei saa, või kett pooleks, või misiganes.
Googel näitab, et kindlustusseltsid pakuvad seda kaasa koos kaskokindlustusega, aga kaskot selle jaoks tegema ei taha hakata.
Googel näitab, et kindlustusseltsid pakuvad seda kaasa koos kaskokindlustusega, aga kaskot selle jaoks tegema ei taha hakata.
A miks sul seda just kindlustuse kujul vaja on? Pane a'la 200€ kuhugi kõrvale ja kuluta seda siis, kui päriselt vaja on - kui ratas just mingi täielik ront ei ole, siis tõenäoliselt tuleb odavam kui mingit stiilis 20€ kuumaksu maksta ja sa ei ole seotud ühe teenusepakkujaga.
Ega reeglina teenusepakkujal (vähemalt neil, kes 24h saadaval on) pole mingit ekstra spets motoveo-masinaparki, kõne peale tuleb ikka sama plate mis auto puhul ja hind on ka sama.
Ega reeglina teenusepakkujal (vähemalt neil, kes 24h saadaval on) pole mingit ekstra spets motoveo-masinaparki, kõne peale tuleb ikka sama plate mis auto puhul ja hind on ka sama.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Mina olen viimaste välisreiside jaoks IF kasko teinud. Arvestades mu ratta vanust, siis sai täiesti talutava hinnaga ka. Aga neid kindlustusi on äkki veel, kes mootorratastele seda nõus pakkuma.Krl kirjutas: ↑19 Juul 2025, 20:24Kas täna on veel keegi, kes pakub nö "Autoabi kindlustust" mootorrattale. Et kui mingi n**s on, siis on üks number kuhu helistada ja veetakse eesti piires ratas garaazi tagasi sul. Ala rehv katki ja parandada ei saa, või kett pooleks, või misiganes.
Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2004 korda
- Tänatud: 596 korda
Minul oli kunagi Roheline laine ehk või green wawe läbi võetud üle euroopaline ja see maksis suht vähe. Täna nad vist pakuvad üle baltikumi autoabi teenust ja siis pakuti seda ka motikale. Mul oli see uue auto ostuga kaasas ja siis küsisin ka motikale nin sain suht olematu raha eest aastaks. Mul pole seda küll kunagi vaja läinud ja nüüd pole juba aastaid sellele isegi mõelnud.Krl kirjutas: ↑19 Juul 2025, 20:24Kas täna on veel keegi, kes pakub nö "Autoabi kindlustust" mootorrattale. Et kui mingi n**s on, siis on üks number kuhu helistada ja veetakse eesti piires ratas garaazi tagasi sul. Ala rehv katki ja parandada ei saa, või kett pooleks, või misiganes.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Kas keegi "naudib" veel Avaldi Varuosad butiigi spammi uputust? Või olen ma üks väheseid "õnnelikke", keda nad tuhandete e-kirjadega õnnistavad?
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Mul läheb otse spämmiboxi. Korra päevas või üle päeva üks meil, spämmibox elab kenasti üle. Kord päevas rämpsukasti tühjendada konti ei murra.Madlobster kirjutas: ↑21 Juul 2025, 21:37Kas keegi "naudib" veel Avaldi Varuosad butiigi spammi uputust? Või olen ma üks väheseid "õnnelikke", keda nad tuhandete e-kirjadega õnnistavad?

-
- Tänanud: 599 korda
- Tänatud: 37 korda
Niipalju kui võimalik ma olen leidnud viise kuidas saada nendest ebavajalikest kirjadest lahti. Ikkagi hoiaks seda digimaailma ka puhtana. 

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Kunagi oli kiirmenetluse mõiste ikka see et kohapeal menetletakse ära, registrisse jäi ikka märge maha, nüüd see "mõjutustrahv" nimeline värk on puhtalt riigitoetuse kukru täitmine. Minu arusaam hetkelurmas66 kirjutas: ↑26 Juun 2025, 23:07Kuni +20 ongi nimetus kiirmenetlus ehk võrdne kaameratrahviga ja ei lähe registrisse. Sain Tulika tänaval 40-e alas 51-e eest. Mõõteviga oli +-4km/hindumen kirjutas: ↑26 Juun 2025, 14:30Üks huvitav faktor mis omal käel tarkuse varamusse kogunes, et kuni 20 üle (peale mõõteviga) liigitub pigem mõjutustrahvi alla ja saab arvutada eur*km vastavalt. aga 20+ üle peavad menetlema hakkama, kas siis kiirmenetlus või juba vaibale minek aga mingi selline loogika seal![]()

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature
kontakt nr. +372 52 58 244
kontakt nr. +372 52 58 244
Kas unsubscribe valikut kirja jaluses ei ole?Madlobster kirjutas: ↑21 Juul 2025, 21:37Kas keegi "naudib" veel Avaldi Varuosad butiigi spammi uputust? Või olen ma üks väheseid "õnnelikke", keda nad tuhandete e-kirjadega õnnistavad?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Miks pealehel topis on mingid muldvanad teemad? Nt 2003 gsxr 1000 turborull RaulK
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Seal paremal üleval? Need on minuteada käsitsi valitud huvitavamad teemad. Aga valitud juba ammu.
Ma täpsustan üle igaks juhuks.
Ma täpsustan üle igaks juhuks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.