Rumalad või segased küsimused jms

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 187 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Krl »

Sideseadmetest olen kuulnud muidugi. Mõtlesin, et äkki on mingi odav alternatiiv ka laialt levinud, kui tahaks ainult telefonist asju kuulata ja sõpru pole, kellega rääkida.

Aga vaatan mis need sideseadmed maksavad, äkki tõesti kõige lihtsam.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Krl kirjutas: 13 Mär 2025, 21:11
Mis head ja lihtsad variandid 2025aastal juba eksisteerivad, et kiivri sees muusikat kuulata? Tavalised kõrvaklapid ei püsi paigas, et kiivri pähe saaks, kui need kõrvas on.
Head ja lihtsad on juhtmega, aga suvalise hiina sideseadmega saad ka juhtmevabalt kuulata ja veel kellegagi suhelda. Vaikne kiiver on vast olulisem kui seade ise.
Kui sa sadu eurosid ei taha seadmele kulutada,siis see oleks lihtsaim versioon. Korraliku hiinaka saab kätte 100 kanti või alla sellegi. Ma olen kasutanud nii hiinakat kui ka kahte erinevat nö premium toodet,kuid helikvaliteet ei ole neil kallitel kohe kindlasti kordades parem. Võrdleks umbes nii, et C-klassi mersu ja S-klassi mersu. Vahe on, aga see pole häiriv :)
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

ap_yesjah
Tsikkel: Honda CB600FA
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas ap_yesjah »

Krl kirjutas: 14 Mär 2025, 10:08
Sideseadmetest olen kuulnud muidugi. Mõtlesin, et äkki on mingi odav alternatiiv ka laialt levinud, kui tahaks ainult telefonist asju kuulata ja sõpru pole, kellega rääkida.

Ise kasutasin tavalisi kõrvakäivaid nööpklappe - keskelt juhtmega koos - JBL BT310 või midagi sarnast.

Bluetoothiga telefoni külge. Hands free olemas, vajadusel saab muusikat mängima panna ning toimib ka tuulemüra summutajaks päris hästi (nagu sõidu kõrvatropid). Eeldus on, et klapid kõrvas hästi püsivad.
Miinuseks on , et see kaabel vajab ilusti kiivrisse panemist ning grupivestluse võimalust ei saa. Kui sõpru pole, siis no problem.

Edit: kõne vastuvõtmiseks peab kas nupp välja jääma või telefon olema lahtiselt läheduses.

MustVälk
Tänanud: 540 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

ap_yesjah kirjutas: 14 Mär 2025, 17:06
Krl kirjutas: 14 Mär 2025, 10:08

Ise kasutasin tavalisi kõrvakäivaid nööpklappe - keskelt juhtmega koos - JBL BT310 või midagi sarnast.

Bluetoothiga telefoni külge. Hands free olemas, vajadusel saab muusikat mängima panna ning toimib ka tuulemüra summutajaks päris hästi (nagu sõidu kõrvatropid). Eeldus on, et klapid kõrvas hästi püsivad.
Miinuseks on , et see kaabel vajab ilusti kiivrisse panemist ning grupivestluse võimalust ei saa. Kui sõpru pole, siis no problem.

Edit: kõne vastuvõtmiseks peab kas nupp välja jääma või telefon olema lahtiselt läheduses.
Sama mul. Kasutasin Bluetooth klappe mis käisid silikoon nubluga kõrva sisse. Ja ka juhtmega klappe. Seda siis autokoolis ja kuni ostsin endale Cardo.
urmas66 kirjutas: 14 Mär 2025, 10:14
Krl kirjutas: 13 Mär 2025, 21:11
Mis head ja lihtsad variandid 2025aastal juba eksisteerivad, et kiivri sees muusikat kuulata? Tavalised kõrvaklapid ei püsi paigas, et kiivri pähe saaks, kui need kõrvas on.
Head ja lihtsad on juhtmega, aga suvalise hiina sideseadmega saad ka juhtmevabalt kuulata ja veel kellegagi suhelda. Vaikne kiiver on vast olulisem kui seade ise.
Kui sa sadu eurosid ei taha seadmele kulutada,siis see oleks lihtsaim versioon. Korraliku hiinaka saab kätte 100 kanti või alla sellegi. Ma olen kasutanud nii hiinakat kui ka kahte erinevat nö premium toodet,kuid helikvaliteet ei ole neil kallitel kohe kindlasti kordades parem. Võrdleks umbes nii, et C-klassi mersu ja S-klassi mersu. Vahe on, aga see pole häiriv :)
Odavaim cardo millega niisama ringi sõita on ka 100 ringis. :)

Assamait
Tsikkel: Eff Zett Quus
Tänanud: 166 korda
Tänatud: 33 korda

Lugemata postitus Postitas Assamait »

On teatud viha teatud kolmejalgsete monsterite vastu, mis õnneks mootorattureid ei söö. Küll aga lubaks mootorratas neid kiusata... Tekkis küsimus, mis oleks juriidilisest vaatenurgast parim viis monsterite elu raskemaks muuta... Jahukott nende kõrvale puruks visata? Idee siis see,et monsteripidajad peaks natuke vanduma ja ennast liigutama, aga KAHJU oleks minimaalne. Kuna monsteripidajateks pole tavaliselt mitte sinised gorillad ise vaid nende alltöövõtjad, siis tahaks loota, et järele sõitimise ja nina kogemata kümme korda vastu asfalti löömise oht on minimaalne...

Asjakohane võrdlus siinkohal: palju on saanud karistada isikud, kes erinevatel meeleavaldustel Veremaa saatkonda munadega on loopinud?
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas
Kasutaja avatar

Tuuletallaja
Tsikkel: Neegrikaksik
Tänanud: 124 korda
Tänatud: 76 korda

Lugemata postitus Postitas Tuuletallaja »

Assamait kirjutas: 15 Mär 2025, 17:59
On teatud viha teatud kolmejalgsete monsterite vastu, mis õnneks mootorattureid ei söö. Küll aga lubaks mootorratas neid kiusata... Tekkis küsimus, mis oleks juriidilisest vaatenurgast parim viis monsterite elu raskemaks muuta... Jahukott nende kõrvale puruks visata? Idee siis see,et monsteripidajad peaks natuke vanduma ja ennast liigutama, aga KAHJU oleks minimaalne. Kuna monsteripidajateks pole tavaliselt mitte sinised gorillad ise vaid nende alltöövõtjad, siis tahaks loota, et järele sõitimise ja nina kogemata kümme korda vastu asfalti löömise oht on minimaalne...

Asjakohane võrdlus siinkohal: palju on saanud karistada isikud, kes erinevatel meeleavaldustel Veremaa saatkonda munadega on loopinud?
diskleimer: järgnev postitus pole suunatud monsterite, gorillade ega jahukottide vastu, lugeda omal vastutusel!

Äkki sobiks jahu asendada värvi(pihusti)ga, aplikatsioon peaks olema läbimõeldum - varakahju jääb/suureneb aga/ning mõju on pikaajalisem.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment :bsmile:
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Assamait

Tuuletallaja kirjutas: 16 Mär 2025, 12:40
Assamait kirjutas: 15 Mär 2025, 17:59

diskleimer: järgnev postitus pole suunatud monsterite, gorillade ega jahukottide vastu, lugeda omal vastutusel!

Äkki sobiks jahu asendada värvi(pihusti)ga, aplikatsioon peaks olema läbimõeldum - varakahju jääb/suureneb aga/ning mõju on pikaajalisem.
Siin häda ongi varakahjus... Otsene kahju peaks olema minimaalne, aga tülikus maksimaalne - "Pets, saatsime su välja plaaniga sada välku saada, aga sa said ainult 10. Mis kuradi jahust sa jahud?"

Natuke high-tech minnes... Kellavärgiga peegel teisele poole teed, mis monsteri silma pimestatuna hoiaks?
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kus mõnedel on ikka probleemid :wack:
Ja ilmselt ka palju vaba aega, et sellise jamaga tegeleda...
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 207 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

Soovitaks psühhiaatri poole pöördude selliste (viha)probleemidega, loodetavasti jõuab veel õigel ajal professionaalset abi saada. (togi)

MustVälk

Esiteks: Mis asi on kolmerattaline monster? Jah ma tahan teie arvamust ja ma ei taha google selle jaoks kasutada!

Teiseks: Tõesti leidke viharavi. Normaalne inimene saab aru esimesest korrast kui öeldakse, et palun ära pargi siin või lükka oma lärmakas ratas kuskile kaugemale ja siis käivita! (mul kogemus Hades pubist, et mingi tädi sai lõpuks oma tahtmise ja pubi pandi kinni)
Kasutaja avatar

joekas
Tsikkel: S10
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas joekas »

Estonia tiibklaverit pakuksin?
T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18
Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas zombi »

MustVälk kirjutas: 16 Mär 2025, 19:58
Esiteks: Mis asi on kolmerattaline monster? Jah ma tahan teie arvamust ja ma ei taha google selle jaoks kasutada!

Teiseks: Tõesti leidke viharavi. Normaalne inimene saab aru esimesest korrast kui öeldakse, et palun ära pargi siin või lükka oma lärmakas ratas kuskile kaugemale ja siis käivita! (mul kogemus Hades pubist, et mingi tädi sai lõpuks oma tahtmise ja pubi pandi kinni)
Ma ARVAN, et siin peeti "kolmejalalise (!) monstri" all silmas teisaldatavat kiiruskaamerat.
Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

MustVälk

zombi kirjutas: 18 Mär 2025, 00:04

Ma ARVAN, et siin peeti "kolmejalalise (!) monstri" all silmas teisaldatavat kiiruskaamerat.
Sellisel juhul aitab pikkivahe hoidmine, et kaugemale näha ja silmade lahti hoidmine. Püsikiirus hoidja ja loogiline mõtlemine on ka abiks. :)

Muidugi juhul kui silmad korras. :)
Kui spidomeetrit ei näe ja kaugust ei näe, siis tuleb sõita kiirusega mis vastab nägemis kagusele. :)

See on minu kui kaas liiklushuligaani arvamus. :D

Ps. Viha ravile olen ma mõelnud, aga pigem leidnud, et viga on minus kui ma tahan kihutada. :)
Olen püüdnud leida rahu sõites. :)
Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

zombi kirjutas: 18 Mär 2025, 00:04

Aga see ju minuteada tsiklit ei võta. Või pildistavad nad selja tagant?
Autoga peaks waze üldjuhul aitama. Ja ebaõnne korral võta seda, kui oma panust külmas ja näljas olevate tipp-poliitikute majanduslikuks toetamiseks.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Ikka mina
Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas Ikka mina »

Tegelikult ajab see kolmejalgne rahakassa marru küll, sõida siis auto, tsikli või paadiga.
Krdi värdjad lihtsalt teenivad sellega pappi mitte ei hoia korda ja kõik see muu poliitiliselt korrektne mula!
Värdjad selle pärast et topivad oma harkjalad ikka sirge lõppu kus lõpetatakse möödasõitu, kõik on kaugele ette näha ja kus pole peale 2 maailmasõda keegi kannatada saanud.
Ise võsas magamas - krdi miilitsad!
Kas keegi soovitaks viharavi kontakte :)?
Kasutaja avatar

MannyEric
Toetajaliige
Tsikkel: Gemelo de África
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas MannyEric »

Ma ei tea, ma sõidan piirkiirusega ja mingeid kolmejalgseid probleeme olnud ei ole. Viharavi ka pole vaja :bsmile:

Honda XL1000V '02 -> Honda CRF1100L '20

Ikka mina

Väga hea MannyEric et sõidad alati ja igas olukorras (ka nt Tallinn-Pärnu lehmarajal rekkast möödumisel) kriipsu pealt 90 Km/h.
Kadedaks teeb selline oskus.
Tead ju ise et 4 km/h ületad oled juba kriminaal :)
Kasutaja avatar

Turist

Ikka mina kirjutas: 19 Mär 2025, 09:57
Väga hea MannyEric et sõidad alati ja igas olukorras (ka nt Tallinn-Pärnu lehmarajal rekkast möödumisel) kriipsu pealt 90 Km/h.
Neist veokitest pole mõtet mööda sõita kui nad just alla 80 km/h ei sõida, ma küll ei viitsi- mida rohkem mööda sõidad, seda rohkematele järgi jõuad ja seda rohkem on jälle vaja möödasõite teha ja niimoodi kogu tee tõmmelda. Kui tõesti ongi mõni, kes alla 80 sõidab, siis sellisest saab kenasti 90-ga mööda ja seal on ka 100 (+) km/h lõike. :bsmile:

Ikka mina

Oki, ei hakka inglitega kes kunagi milleski ei eksi vaidlema.
Olga peale.

Assamait

Uus uudis: politsei tahab tehnikat täis bussi, mille peab lihtsalt kuhugi parkima ja see teeb AI-ga kaamerate abil kõik trahvid - kiiruseületamine, punane tuli, roolis kõrvalised tegevused, turvavöö puudumine, just name it! https://www.err.ee/1609635740/riik-kava ... rate-vorku
HAIGE!

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." - vaieldavalt Benjamin Franklin

MustVälk

Turist kirjutas: 19 Mär 2025, 11:05
Ikka mina kirjutas: 19 Mär 2025, 09:57
Neist veokitest pole mõtet mööda sõita kui nad just alla 80 km/h ei sõida, ma küll ei viitsi- mida rohkem mööda sõidad, seda rohkematele järgi jõuad ja seda rohkem on jälle vaja möödasõite teha ja niimoodi kogu tee tõmmelda. Kui tõesti ongi mõni, kes alla 80 sõidab, siis sellisest saab kenasti 90-ga mööda ja seal on ka 100 (+) km/h lõike. :bsmile:
Täpselt. Pane püsikas niimoodi, et järgi ei jõua ja maha ka ei jää. Pikkivahe normaalseks ja ei pea ise stressama, et ei näe mis ees toimub. :)

Enamuste mure ongi see, et sõidetakse stanges kinni ja kirutakse, et miks ees töllerdab ja miks midagi näha ei ole. Kui mööda saavad, siis kaob kohe igasugune kiire kuskile ära sest vaateväli on ootamatult hea. :)

Mul kolleeg ka pidas mu sõidustiili ohtlikuks. Pidasin kinni, siis vahetasime kohti. Tema sõidustiil oli hullem. Stangesse kinni ja kirub, et midagi ei näe ja siis proovib möödasõitu teha pimesi. :D

Ikka mina

Shitt lugu on see et sina võid ju püsika panna aga eespool toimub mönus loksumine kuskil 10 km/h piires.
Väga lõõgastavad tingimused.
Surud sest krdi poola rekkast või kohalikust 75-85 Km/memmest mööda, tee vaba siis alles püsikas ja sõidad nagu ema süles.
Puhas praktika aga ikkagi ei viitsi igaks juhuks sõidan 90 alas kiiresti , oma 70 km/h inglitega vaielda.

MustVälk

Nagu ma kirjutasin, siis minule ja paljudele ei meeldi see loksumine. Kuni head ohutut möödasõitu ei ole võimalik teha seni loksud kaasa. :(
Ma vaatan, et tee tühi ja kaamerad pole. 100 meetrit pikkivahet, siis näha kenasti mitu km ette, et millal tee vaba. Jõuad isegi kiirendada enne möödasõitu normaalselt ja kiiresti mööduda. :)
Ja ma üldiselt kiirendan päris kõvasti üle piirkiiruse. :)

Viharaviks: peaasi.ee
See ongi hea kui esimese asjana tunnistada enda probleemi. Siis ravimine on lihtsam. :) Siis ise juba otsid ravi mitte ei süüdista teisi. :)

ap_yesjah
Tsikkel: Honda CB600FA
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas ap_yesjah »

Eile tegin möödasõitu Poole rekkast. Selgus, et oli 2 tükki üksteisel tagumikus, seega loobusin. Oodates 2+1 otsustas see tegumine mu möödasõitu takistada ning mulle ette keerata. Siis hakkas tigude möödasõit - 1-2km/h kiiruste vahe. Igaljuhul jäi see möödumine tegemata ning oli jälle 2 rekkat nina ees. Järgmises kohas õnnestus, kuid teema pani mõtlema, et palju masinaid 1 tasku jooksul siis jõuavad oma möödasõidu teha.

Leidsin siis 1 huvitava artikli, mis selgitas paremini kuidas arvestada neid möödasõite.

https://digiriiul.sisekaitse.ee/bitstre ... sAllowed=y

Oluline tabel:

Möödasõitja kiirus | Möödasõidetava sõiduki kiirus | Teepikkus | Aeg:
110 km/h 105 km/h 387 m 12 s
110 km/h 100 km/h 326 m 11 s
110 km/h 95 km/h 223 m 7 s
110 km/h 90 km/h 162 m 5 s

Ehk 2+1 puhul see 400m on suhteliselt oluline märk (5km/h kiiremini sõites lähebki see 400 meetrit ära möödasõidule). Varem olen kõhutunde pealt kiirust lisanud.
Muidugi ei ole see tabel absaluutne, kuid paneb paika piirjooned, mille järgi kalkuleerida, kas loobuda, proovida viisakalt limiiti jääda (riskida teepiirdesse sõiduga) või vajutada üle legaalse kiiruse. Tsikliga jääb natuke rohkem võimalusi.

Ikka mina

Iga nädal tegelen vähemalt kahel päeval Tallinna-Pärnu vahelisel VIA Baltica nimelisel kitserajal antud probleemiga - ausalt, rekka rekkaks, neil piirajad peal ja muud jutud KUID igatsugu (makiirusteiületa inglikesed, ei ületa üle 85 km/h) - ärge istuge seal rekka taga üksteisel konksu otsas - HOIDKE PIKIVAHET et kellel kiire saab sinna vahele keerata sooritades möödasõitu.
Kes tahab munegu ja nautigu aga laske teistel ka ELADA!
Kusjuures ega ikka niisama ka ilusa ilmaga üle 100 km/h viimastel aastatel ei vajuta, enamasti spidoka järgi püüan kuskil 95km hoida. Ikka sõidaks nagu ringrajal, nautlejaid ja isehakanud miilitsaid tee täis kes kedagi ega midagi endast põhimõtteliselt mööda ei lase.
Ahh, on nagu on.

MustVälk

Ikka mina kirjutas: 19 Mär 2025, 15:55
Iga nädal tegelen vähemalt kahel päeval Tallinna-Pärnu vahelisel VIA Baltica nimelisel kitserajal antud probleemiga - ausalt, rekka rekkaks, neil piirajad peal ja muud jutud KUID igatsugu (makiirusteiületa inglikesed, ei ületa üle 85 km/h) - ärge istuge seal rekka taga üksteisel konksu otsas - HOIDKE PIKIVAHET et kellel kiire saab sinna vahele keerata sooritades möödasõitu.
Kes tahab munegu ja nautigu aga laske teistel ka ELADA!
Kusjuures ega ikka niisama ka ilusa ilmaga üle 100 km/h viimastel aastatel ei vajuta, enamasti spidoka järgi püüan kuskil 95km hoida. Ikka sõidaks nagu ringrajal, nautlejaid ja isehakanud miilitsaid tee täis kes kedagi ega midagi endast põhimõtteliselt mööda ei lase.
Ahh, on nagu on.
Ma kirun sama. Ma olen teinud seda mida ma ise vihkan, et tehakse. Lihtsalt mööda ja pressid vahele. Siis võtan ise pikkivahe suureks, pidurdan inimesi kellest just möödusin ja ootan järgmist suurt auku. :) Üldiselt kui on ikka pikk kolonn ees, siis ei viitsigi enam pressida. Õnneks on Subarul ACC ja see hoiab ise kiirust eessõitva auto järgi. Aga isegi see viskab kopa ette kui mõni pensionär hakkab vaateid imetlema ja võtab kiiruse lauges kurvis 20-. :D
Aga ma ikka ei propageeri kihutamist või teiste vara lõhkumist. Ja propageerin rahu. :)

oil
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 85 korda

Lugemata postitus Postitas oil »

"Loksumine" tuleb 99% juhtudel seepärast, et ei sõida normaalse pikivahega (maantel on see võrdne sõidukiirusega meetrites).
Möödasõitude probleemi lahendab see, kui hakkad 3 minutit varem minema. SIis jõuad ilma tõmblemata kohale samal ajal, kui hiljem startides ja möödasõite tehes.
Kasutaja avatar

Turist

Tallinn-Pärnu teel olen ise üritanud sõita nii, et veokitest ei peaks möödasõite (eriti) tegema- 90-ga sõites jõuab liiga paljudele järgi, 85 km/h tundub olema OK, siis saab ikka päris pikalt muretult oma kiirushoidja järgi sõita. Muidugi mõned veokid sõidavad 90 või koguni üle selle ja mõni üksik jõuab pikapeale järgi, aga neil saab siis nö aidata mööda sõita- suunatulega märku andes ja möödasõidu ajaks kiirust maha võttes. Sõiduautode pärast ei "põe", väikesest autost ohutult mööda sõita peaks suutma iga liikluses osalemiseks piisavalt pädev juht.

Ikka mina

Sa Turist teed praegu nalja -
Muidugi mõned veokid sõidavad 90 või koguni üle selle ja mõni üksik jõuab pikapeale järgi, aga neil saab siis nö aidata mööda sõita- suunatulega märku andes ja möödasõidu ajaks kiirust maha võttes ...
???????
Nojahh, siis muidugi :)))))))
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Olen seda vist juba kirjutanud aga...
Omal ajal oli talveautoks 1,1 bensa automaatkastiga Ford Fiesta(maksis 125€)....
See oli ikka eriliselt jõuetu pill :D
Kord oli asja Pärnu, sealt tagasiteel Talina jäin kuurortlinna piiril rekka taha, kuni Haruteeni, lihtsalt ei tulnud 1km vaba möödasõidu hetke, gaasi vajutades tõusid pöörded ja müra aga mitte kiirus.
Mitte, et ma eriti kurb oleks olnud.
Möödasõit ei ole kohustuslik manööver.

edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”