Suzuki GS 500
Moderaator: Moded
Igati hea ratas alustamiseks, ja kui natuke investeerida siis saab ka teise hooaja ilusti ära sõidetud. Ja kui ei ole just suuremasi matkahunt siis võiks minuarust aastaid sellisega linnavahel ning Eesti piires ringi lasta.
Kui nüüd vaadata selle asja hinda siis on lootust, et jääb raha ka varustuse jaoks ja ei pea shortside väel tuhandesega surmale vastu kihutama.
Samas oled sa 190 pikk ja ma ei tea kui raske, mina olen napilt alla 80kg ja pole veel hullu midagi. Alati saab natuke ka tõsta tagumist otsa.
Nüüd peaks minema ja ära mõõtma Hayabusa sadula kõrguse (800mm) ja võrdlema seda GS500 omaga (790mm) ning mõtlema kas ikka peab tänava-tsikkel olema nii kõrge, et jalad korralikult maha ei lähe või et kas see kuidagi segavaks asjaoluks võiks osutuda. Küll aga võib liiga baigi tsikliga pidevalt linnas sõites pisukest krambivalu esineda.
Mina kui suur GS`i fänn soovitaks kindlasti osta alla 40000km läbisõiduga ratta.
Kõige suurem miinus on muidugi see et riistapikenduseffekt on GS500`l madal ja seega paljud "kõvad ja tõelised" mehed ei soovita seda juba selle pärast osta.
Viimaseks soovituseks oleks teadlikult mitte ronida võimsamate tsiklite otsa sest siis on iga nõrgema tsikliga sõitmisel tunne, et see edasi ei astu.
Liiga tihti arvavad ratturid, et ainus edasi viiv jõud on hobujõud... ehk siis per$e mitte peaga sõitmine.
Kui nüüd vaadata selle asja hinda siis on lootust, et jääb raha ka varustuse jaoks ja ei pea shortside väel tuhandesega surmale vastu kihutama.
Samas oled sa 190 pikk ja ma ei tea kui raske, mina olen napilt alla 80kg ja pole veel hullu midagi. Alati saab natuke ka tõsta tagumist otsa.
Nüüd peaks minema ja ära mõõtma Hayabusa sadula kõrguse (800mm) ja võrdlema seda GS500 omaga (790mm) ning mõtlema kas ikka peab tänava-tsikkel olema nii kõrge, et jalad korralikult maha ei lähe või et kas see kuidagi segavaks asjaoluks võiks osutuda. Küll aga võib liiga baigi tsikliga pidevalt linnas sõites pisukest krambivalu esineda.
Mina kui suur GS`i fänn soovitaks kindlasti osta alla 40000km läbisõiduga ratta.
Kõige suurem miinus on muidugi see et riistapikenduseffekt on GS500`l madal ja seega paljud "kõvad ja tõelised" mehed ei soovita seda juba selle pärast osta.
Viimaseks soovituseks oleks teadlikult mitte ronida võimsamate tsiklite otsa sest siis on iga nõrgema tsikliga sõitmisel tunne, et see edasi ei astu.
Liiga tihti arvavad ratturid, et ainus edasi viiv jõud on hobujõud... ehk siis per$e mitte peaga sõitmine.
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
ma 189 pikk ja esimesel suvel tõesti ei tundunud ta madal ega midagi aga siis tekkisid vist mingid "kogemused" ja järgmisel aastal lisandus ka kehakaalu100+ ja siis oli ta ikka tõesti pisikese putuka mõõtu.Sõbrapoiss kellele ma ta müüsin on 193-4 pikk kuid 90 kilo ringis.Tema on igaljuhul väga rahul.Proovi ennem ostmist(kui on võimalik) paarsada km sõita ennem ja siis otsusta ise.Kui kogemusi tsiklisõiduga väga palju ei ole, siis soovitan gs 500 küll.Annab pisiku!VW kirjutas:no ma 190CM, kas jääb väikseks siis?Alex kirjutas:alustamiseks väga hea ratas...ainult suht kiiresti tahaks midagi veel paremat.isiklikult mid häiris see, et ratas on väga madal<aga see on puhtalt minu probleem>

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
no ma kaalun alla 80'ne natukeneAlex kirjutas:ma 189 pikk ja esimesel suvel tõesti ei tundunud ta madal ega midagi aga siis tekkisid vist mingid "kogemused" ja järgmisel aastal lisandus ka kehakaalu100+ ja siis oli ta ikka tõesti pisikese putuka mõõtu.Sõbrapoiss kellele ma ta müüsin on 193-4 pikk kuid 90 kilo ringis.Tema on igaljuhul väga rahul.Proovi ennem ostmist(kui on võimalik) paarsada km sõita ennem ja siis otsusta ise.Kui kogemusi tsiklisõiduga väga palju ei ole, siis soovitan gs 500 küll.Annab pisiku!VW kirjutas:no ma 190CM, kas jääb väikseks siis?Alex kirjutas:alustamiseks väga hea ratas...ainult suht kiiresti tahaks midagi veel paremat.isiklikult mid häiris see, et ratas on väga madal<aga see on puhtalt minu probleem>

mis te SELLEST arvate?
mingi 600EUR'i peale peaks tingida saama küll ju?Ainult lenks tundub krdima suur..
mingi 600EUR'i peale peaks tingida saama küll ju?Ainult lenks tundub krdima suur..

Vaevalt, et inimene laseb pea 400EUR'i hinnast alla...aga igatahes edu tingimisel!VW kirjutas:mis te SELLEST arvate?
Mul tekkis kommentaare lugedes tõsine huvi antud ratta vastu ja leidsin börsist sellise ratta http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/kuu ... _pagesb=10
Mida, arvata, muidu välimus peale seda esiharki on ju korralik. Kui palju läheks antud ratta korda tegemine?
Mida, arvata, muidu välimus peale seda esiharki on ju korralik. Kui palju läheks antud ratta korda tegemine?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.