Rolleriga talveks valmistumine...

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

Tahtsin lihtsalt teada et mis teised teevad oma rolleriga enne kui karaasi või kuhugi päris seisma jätavad.Ma lasen kummidest veic rõhku välja ... muud ei midagi...

rolleri poiss

Lugemata postitus Postitas rolleri poiss »

mix õhku välja lased on see väga vajalik ?
Kasutaja avatar

Teema algataja
Alv15
Kontakt:

i tia kui vajalik aga hea olex ... a vaata et palju ei lase muidu tulevad kummidessepraod

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

mina enda rollerit kõigepealt pesen, siis kuivatan ta ära, panen paagid servani täis, võtan aku maha ja lükkan garaaži. kumme ma pole tühjemaks lasknud veel
We ride together, we die together...
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

aku kindlalt maha ja täis laadida
roller pesta, soovitatav ka vahatada

tglt enamvähem kõik sama, mis tsikkliga ja sellest oli enne üks teema :P

Derbi

Lugemata postitus Postitas Derbi »

mitte midagi lükan nurka ja kui lumi maas siis sõidan vahepeal....
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

ära pahaseks saa aga see näitab et sa oma mopist eriti ei hooli :?

Derbi

Lugemata postitus Postitas Derbi »

ei mix ei hooli ex ma veits puhtax teen küll aga mõtetu teda teki alla panna talvel on ka normaalne ju sõita :?: :!: :roll:
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:idea: Mina ka kunagi ammu, kui mul roiller oli ei teint muud, kui lihtsalt lükkasin rolleri puhtax, võtsin aku pealt ja viskasin teki peale... :lol: :wink:
Ja nii, kui mätas kevadel kuiv oli, hääled sisse ja minekut... :twisted:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Evil-Avalanche

Lugemata postitus Postitas Evil-Avalanche »

ma ple veel midagi teinud, sest sõidan ikka veel ringi!!!... paistab et lumi ei tulegi maha!!! :D.... ja eelmistel aastatel ei teinud ka midagi teinud kuna see suvi sai alles ROLLER soetatud!!!... aga kui seisma panen siis kyyrin puhtaks, bena välja, aku maha ja kevadet ootama!!!...

M@n1

Lugemata postitus Postitas M@n1 »

To:Evil-Avalanche kirjutasid et võtad bena välja?Minu arust pole seda mõtekas teha...just vastupidi bena paak tuleks täis panna,muidu vist koguneb pena paagi äärtest mingit vett v noh läheb niiskex paak seest.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Alv15
Kontakt:

mix aku peab maha võtma üldse ...??? Tõmbab tühjax või keerab peese ve? Ma eelmine talv eelmisel rolleril küll maha ei võtnud...

Evil-Avalanche

To:M@n1..ei tea räägitakse, et kui on pena paak plastmassist siis pena välja ja kui metallist siis pena sisse ja BENELLI 491 RR kasutusjuhendis on kirjas, et pena välja.. puhtaks...aku maha ja kevatet ootama!!!...
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

mina pesin enda oma ära ja lasin nati õli ka mootorisse
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Siiin on arvamusi kahte sortti.... üx arvab, et tuleb teha paak tühjaks ja teine, et täis panna... komb siis õigem on?! :o
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

SFX

slinki kirjutas:
Siiin on arvamusi kahte sortti.... üx arvab, et tuleb teha paak tühjaks ja teine, et täis panna... komb siis õigem on?! :o
ma arvan et täis,kuna muidu peab kevadel hakkama bensukasse lykkama 8)
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

Teema algataja
Alv15
Kontakt:

ma olen alati sees hoidnud ... ple midagi juhtund...
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Libe Lumi.....!

mix üldse peab rolleri talveks ära panema.... Ma käisin küll eile sõitmas.... oli väga tore..... maas oli oma 20cm. lund ja tänav oli muidugi täiesti sile lubi..... Nagu esimene uisutamiskord.... Põhiliselt sõitsin külg ees..... väga lõbus oli.... A kui mägi on rohkem kui 10kraadi... siis sääl üles küll ei saa..... :D :D Tuli võtta roller käekõrvale, panna gaas põhja ja siis kaasa joosta.... :D Muidu oli täitsa lõbus.. soovitan teistelgi proovida..... :D :lol:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

ja kui kukud...rolleri plastmass ei oleodav...suurele teele sa ikke ei lähe
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

SFX

ohtlik on see ikke kylll aga ma proovisin ka enda kodu tänaval ja väga jube oli,tagu ratas käis peaaegu kogu aeg kohapeal ringi!!
30cccmine Yamaha Aerox

Evil-Avalanche

...vaatan et see aasta saab aastaringselt ringi sõita ja ka jõuluvana vahelduseks ära tuua!!!.. :twisted: käisin ka täna sõitmas (26.11.03) ja lähen ka homme...jne. 8)

rollerist
Kontakt:

kaua sa enam sõita ei saa, kui sa just muidugi m+s kummi alla ei pane :wink: alates 1 detsemper on talvekumm kohustuslik

henri7

Lugemata postitus Postitas henri7 »

rollerist kirjutas:
kaua sa enam sõita ei saa, kui sa just muidugi m+s kummi alla ei pane :wink: alates 1 detsemper on talvekumm kohustuslik
Minumeelest rolleritele ja mootorratastele küll ei ole...või on??

rollerist
Kontakt:

olemas on küll, a hinda küll ei oska öelda muidu olen isegi näinud kuidas jaanuari kuus rolleriga sõber kooli ette tuli... ilus naelkumm all :twisted:

henri7

rollerist kirjutas:
olemas on küll, a hinda küll ei oska öelda muidu olen isegi näinud kuidas jaanuari kuus rolleriga sõber kooli ette tuli... ilus naelkumm all :twisted:
Seda ma tean, et naelad on rolleritele olemas ja hind on neil ca 1-1,5k, aga minumeelest need kohustuslikud küll ei ole... :roll:

rollerist
Kontakt:

otseselt nael ei ole a on ju teada et alates 1dets-28 veebruar peavad olema sõidukitel all talvekummid

henri7

rollerist kirjutas:
otseselt nael ei ole a on ju teada et alates 1dets-28 veebruar peavad olema sõidukitel all talvekummid
Autodel on talvekummid kohustuslikud, aga mootorratastel, ja igasugustel muudel kaherattalistel asjandustel ei tohikssee olla kohustuslik. Samuti pole Bussidel talvekummid kohustuslikud.
Ehk oskab veel keegi targem selles osas sõna võtta?

rollerist
Kontakt:

sry ei oskagi nyyd enam nii kindlalt väita... kui kellelgi peax juhtuma vedelema kuskil LE siis oleks hia kui viitsik uurida seda... :oops:
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Parem aretage piigid alla ja roojake siis niimoodi ringi.... 8) Mina küll suurele teele enam ei lähe.... Hommikul ei seisa kahel jalalgi.... :? ...mis siis veel rääkida kahel kummil seismisest.....! :? :shock: :?: :lol:

henri7

slinki kirjutas:
Parem aretage piigid alla ja roojake siis niimoodi ringi.... 8) Mina küll suurele teele enam ei lähe.... Hommikul ei seisa kahel jalalgi.... :? ...mis siis veel rääkida kahel kummil seismisest.....! :? :shock: :?: :lol:
Küsimus on selles, kas rolleritel, mootorratastel ja muudel sellistel tegelastel on talvekummid kohustuslikud või mitte... :?
Kas siis tõesti pole kedagi tarka, kes oskaks täpselt öelda??
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”