SUNT RIDING DAY in St- Peterburg

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Sellist asja oleks tore eestis näha. Kui rahakott lubaks ja midagi muud ees ei oleks siis tuleks ise kah vaatama.
Jõudu
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Oo jaa. Sellist asja vaataks küll, kui koju kätte toodaks. Muidugi saab alati minna Soome bombereid vaatama või siis, mis minu jaoks täielik üllatus, St. Peterburgi publikuks :!:

Ise ma küll mingi trikitaja ei ole, aga tänuliku publiku hulgas meeldib olla.
Kui nüüd aga näiteks St.Peterburgi minna sellisele üritusele, siis kuidas on lood piiriületamisega, turvalisusega ( ratta vargus/rüüstamine, rahakotivargus jms), elukallidusega ( söök ja öömaja).
Suzuki GSX 750 Inazuma

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

spinna kirjutas:
Kui nüüd aga näiteks St.Peterburgi minna sellisele üritusele, siis kuidas on lood piiriületamisega, turvalisusega ( ratta vargus/rüüstamine, rahakotivargus jms), elukallidusega ( söök ja öömaja).
Seda tüüpi küsimustele saab vastuse näiteks saatkondadest, firmade esindustest ja inimestelt, kes lähiminevikus on seal käinud.
Spinna, kui Sa tõesti minna kavatsed, anna teada ja ma helistan kohalikele inimestele - saad täieliku ülevaate :wink: .
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

Vahva,nagu muinasjutus. :D
Kahjuks meie kollektiiv siit lõunavabariigist suundub kuhugi Novgorodi kanti jooma ja ei taha keegi Piiterist kuulda.
Kõik sai alguse siit... kaherattalised!
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Huvi mineku vastu on täiesti olemas. Viimati olin sealmail vist 1986 või 1987 aastal. Eks näis kas piisavalt pealehakkamist ka suvel leidub, plaane on ju alati lihtne teha. Järgmise suve plaanid on seotud skandinaaviaga, aga Piiter on ilmselt väga hea alternatiiv, kui skandinaavia jaoks näiteks rahakott liiga lahjaks jääb. Sellepärast tundsin selle elukalliduse vastu huvi -> Suzumen ju seal olnud ja asju näinud... ;)

PS. Suzumeni olukirjeldus....no nuta või naera :twisted:
Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”