Kui vajad abi tsikli,auto,varuosa ostul Inglismaalt.
Moderaator: Moded
Kui vajad abi tsikli,auto,varuosa ostul Inglismaalt.
Terv.
Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2 aastat ka tsiklite export.Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Kui huvitab umbkaudne hind-siis,tsikli rusikareegel on ca 350-450...,GBP,hinnakoikumine oleneb kaugusest kus tsikkel,auto asub.Varuosadega loomulikult teine hinnaskaala.
Hinna sisse kuulub kokkulepped,kauplemine muujaga,jarelkaimine koigis punktides UK-s,hoiustamine minu garaazis,kogu paberimajandus-vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.Hinnas olen siiani koigiga kokkuleppele saanud.
Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo 00447861120359 (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele 8-10 tsiklit 5-6 autot ja hulga erinevaid varuosi
Re: Kui vajad abi tsikli,auto,varuosa ostul Inglismaalt.
Terv.
(Varskendaks oma kuulutust,kui keegi peaks vajama abi.)
Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2 aastat ka tsiklite export.Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Kui huvitab umbkaudne hind-siis,tsikli rusikareegel on ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel,auto asub.Varuosadel loomulikult teine hind
Hinna sisse kuulub kokkulepped,kauplemine muujaga,voimaluste piires tsikli korrasolek,jarelkaimine koigis punktides UK-s,hoiustamine minu garaazis,kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.Hinnas olen siiani koigiga kokkuleppele saanud.
Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo 00447861120359 (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 15 tsiklit ca 10 autot ja hulga erinevaid varuosi.
tere,
Küsiks kuidas on lahendatud finantseerimine raha enne tsikli eestis olemist kellegi kontole kanda ei tahaks
mis variante pakud.
....paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks) ?
Tere.
Ilmselgelt rumalad küsimused aga siiski. Ka mõned rattad UKst see suvi toodud. UK teh passid ja müügiarved korjas meie ark ilusti ära, rattad probleemivabalt registreeritud jne. Müüjad ei ole ka mingeid doc tagastamist soovinud. Peaks nagu tip top olema? Kui siin on mingeid nüansse, oleks kena teada saada.
Tänud ette.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
mega1 kirjutas:tere,
Küsiks kuidas on lahendatud finantseerimine raha enne tsikli eestis olemist kellegi kontole kanda ei tahaks
mis variante pakud.
Kas jutt kaib juba ostetud ratta saatmisest voi plaanid siit seda soetada? Molemal juhul olen alati votnud ettemaksu,sest minul tekivad siin ju kulud,usalduse kusimuse voime lahendada omavahel suheldes.
terv.Timo
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Äkki paned siia mõned saidid kah kust tsikleid valida saab inglismaal. Ehk on kellelegi peale minu veel abiks.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
jürgenR kirjutas:....paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks) ?
Tere
Kui oled rattad juba registreerinud,siis probleeme enam ei teki,sest EU uhtne andmebaas saadab ise teate UK DVLA-sse,et ratas teises riigis registreeritud ja seega UK-st exporditud.Juhul aga,kui ratas voi auto laheb riigist valja ja jaab sinna registreerimata seisma (nt.varuosadeks) ja siis,kui SORN deklaratsioon ja Export sertifikaat saatmata,tekib esimene probleem Road Taxi loppemise ajal.Hiljemalt 2 kuu parast saabub trahv 40-80 GBP ja sellele mitte reageerimisel suureneb see summa kordades.Umbes aasta parast saabub juba kiri "kohalikust taitevametist" ja min.trahv on 1000.-GBP.
Kui said infost midagi abi,siis ok.
TimoTere.
Ilmselgelt rumalad küsimused aga siiski. Ka mõned rattad UKst see suvi toodud. UK teh passid ja müügiarved korjas meie ark ilusti ära, rattad probleemivabalt registreeritud jne. Müüjad ei ole ka mingeid doc tagastamist soovinud. Peaks nagu tip top olema? Kui siin on mingeid nüansse, oleks kena teada saada.
Tänud ette.
Valmet kirjutas:Äkki paned siia mõned saidid kah kust tsikleid valida saab inglismaal. Ehk on kellelegi peale minu veel abiks.
Tere
90% ratastest,autodest ostan e-bay.co.uk nt.http://listings.ebay.co.uk/_W0QQsocmdZL ... %3D1&fgtp=
ja ka autotrader.co.uk
terv.timo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.