trendimport Baotian Classic npnk pakkumine

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
cervdon

trendimport Baotian Classic npnk pakkumine

Lugemata postitus Postitas cervdon »

Tervist!

On kellelegi juba silma jäänud:
http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... ct_details&
Kas see on mingi uus mudel, või on kellelgi olemas kah juba.

Paistab igati soodne variant, et linnatänavail põristada.
Olen ise 186cm ja 85kg, äkki teab keegi kohe öelda, et ära selle selga istumist üldse mine kohapeale proovimagi.
Ja kas see tavahind 15900.- on reaalne tegelikult sellise aparaadi eest.
Muidu tundub et 5tuh nagu maast leitud kui just sellist odavamat kulgemisvahendit tarvis.

Jõudu!
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Sama kujuga masinad võivad olla erineva kandejõuga. Nõrgematel ongi max 85Kg. Ja neid ülekoormates mõranevad küljeplastid. Tugevamatel kaks korda rohkem. Nõua maaletoojalt sertifikaati. Seal peab olema kandejõud kirjas.

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Kui keegi praegu hakkaks 15900 ostma 10 tolliste ratastega pilli, siis paneks see küll tõsiselt pead vangutama (vähemalt mind). Soovitan tõsiselt: mine küsi mõnest remondikojast järgi kas nad soovitavad soetada 10 t ratastega isend, või vaadata min12 tolli ratastega isendit. Nende 10 tolliste ratastega pillidega (ütlen nii, sest nii on siiski neid kõige lihtsam eristada vastupidavamatest) on selline lugu, et paljud kliendid on tõdenud, et "möödunud" hooajal osted pilli ei taheta kuskil enam remontida ja paljudel on jäänud need lihtsalt vedelema. Nagu hind, nii kaa pill. Kui ikka "raha" pole maksnud siis pole alust loota, et need hinna poolest Hiina kõige alumise otsa pillid vastu peavad. Loomulikult on ka erandeid, aga oleks jällegi naiivne loota, et just sul veab... Ükskõik kelle käest ostad, mina soovitan ikkagi vaadata 12 tolliste ratastega pille. 1) teljevahe juba pikem, 2) suuremad rattad, 3) tunduvalt vastupidavam konstruktsioon, 4) tunduvalt paremad dünaamilised omadused, jne. Ka tõenäosus, et ta sul lagunema hakkab on tunduvalt väiksem. Kõik see kokku tagab hoopis teise sõidumõnu võrreldes "10 tollistega". Mine tee väike proov mõlemaga ja siis hakka kaaluma hinnavahet ja alles seejärel tee oma otsus. Sellest hinna kujunemisest olen pikemalt rääkinud ühes teises teemas- aga olgu, kiirelt ka siia. Tellides valin kõigepealt mudeli (raami), sinna peale pakutakse sellele raamile passivaid mootoreid, seejärel kerekuju, seejärel valin värvi, lisavarustuse. Loomulikult mis on parem (vastupidavam) on kallim, ja nii igas etapis. Siit tulenebki see et mõni müüb "hästi varustatud rämpsu" ka odavamalt kui teise "tugevaid" aga lisadeta pille.
Meie kompanii MICROGRUPP OÜ toob maale ja müüb ainult "suurte ratastega" pille. Sellega tegelema hakates tegime põhimõttelise otsuse: meie ei haka üldse nende probleemsematega tegelema (garantii eest tuleb ju ka vastutada). Samal ajal panid enamus müüjaid Eestis veel 10-stega minna. Praegu vaatan, et enamus neist on vahetanud oma müügiartikli välja samasuguste pillide vastu kui meil eelmine aasta oli pakkuda (ju nad soovisid ka nüüd distanseeruda neist kuhjuvaist 10t negatiivsetest probleemidest) ja nüüd reklaamitakse neid "uusi" kui "aasta2007mudel". Vat neid pille julgen küll soovitada, aga hind on seal siiski tiba kõrgem. Soovitan osta roller kindlasti kohast kus on olemas tagavaraosad, sest nende puudumisel (vaatamata garantiile!) võib sul roller lihtsalt seisma jääda. Meil on küllalt käinud abi otsimas inimesi, kellele müüja ei suuda (ei soovi-viitsi) tagavaraosi pakkuda.
Kui soovitakse, siis olen nõus siin jagama omi kogemusi.

Rollerite müük, varuosade müük (jupid riiulil), ka hooldus ja remont.
Ootan nii eraisikuid kui ka edasimüüjaid.
Peeter
www.microgrupp.ee

jan22
Tsikkel: R1100RT

Re: trendimport Baotian Classic npnk pakkumine

Lugemata postitus Postitas jan22 »

cervdon kirjutas:
Tervist!

On kellelegi juba silma jäänud:
http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... ct_details&
Kas see on mingi uus mudel, või on kellelgi olemas kah juba.

Paistab igati soodne variant, et linnatänavail põristada.
Olen ise 186cm ja 85kg, äkki teab keegi kohe öelda, et ära selle selga istumist üldse mine kohapeale proovimagi.
Ja kas see tavahind 15900.- on reaalne tegelikult sellise aparaadi eest.
Muidu tundub et 5tuh nagu maast leitud kui just sellist odavamat kulgemisvahendit tarvis.

Jõudu!
Niipalju võin sulle kohe otse öelda,see muidugi minu nägemus/arvamus!
Sa oles sellise rollu jaoks liiga suur,oma kogemus kinnitab seda!
Sõidad kui karu jalgrattal!!!
Ostsin kunagi,siis eelmisel aastal sellise rollu ja sõites istusin istme tagaosal,ise olen 178/79 ja edasiminekust pole siin mõtet rääkida!
Muidugi otsus on sinu,seda enam et hind on hea!
Soovitan sulle rollerit mootoriga 2,6kw,kindlasti 12" ratastel,see on sõidumugavus ja max pikkus võiks rolleril olla 1900-2000cm, või siis kahele inimesel mõeldud sõiduk!
Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

jan22 kirjutas:
edasiminekust pole siin mõtet rääkida!
Sinu praegune roller on ju TÄPSELT sama mootoriga. Mis nendel 12´ratastega rolleritel siis teistmoodi mootori juures on, et minek parem?
Kuidas saab sama mootorit kasutav suurem ja raskem roller olla parema minekuga?
Minu andmeil oli sul eelmine küll sama kerega(mis eespool antud lingil) aga hoopis teise mootoriga, ehk siis kahetaktiline kettülekandega isend. Selle dünaamika on küll neljataktilise omast kordi viletsam.
Sealt http://www.motohobi.net/ näiteks saad sama asja 10500.- eest praegu.
Tahad sama mootoriga suuremat 12´ratastega ja SAMA raha eest. Aga palun: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

jan22

holma kirjutas:
jan22 kirjutas:
edasiminekust pole siin mõtet rääkida!
Sinu praegune roller on ju TÄPSELT sama mootoriga. Mis nendel 12´ratastega rolleritel siis teistmoodi mootori juures on, et minek parem?
Kuidas saab sama mootorit kasutav suurem ja raskem roller olla parema minekuga?
Minu andmeil oli sul eelmine küll sama kerega(mis eespool antud lingil) aga hoopis teise mootoriga, ehk siis kahetaktiline kettülekandega isend. Selle dünaamika on küll neljataktilise omast kordi viletsam.
Sealt http://www.motohobi.net/ näiteks saad sama asja 10500.- eest praegu.
Tahad sama mootoriga suuremat 12´ratastega ja SAMA raha eest. Aga palun: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Ega see praegune ka suurt kiita ole,punktist a punkti b kulgemiseks, hiinakas nagu ikka!
Mõtlesin just seda 2t ja kettülekandega, no mitte ei liigu edasi,eriti kurb oli tõusudel,lükka või takka!

Jan.

kuid ikkagi sõidan oma hiinakaga rõõmuga!
BMW R1100RT

Microgrupp
Kontakt:

Jah tõesti on mootori tüüp sama- ..139... , aga vat minekus ongi vahe sees (praegu käsitleme sis ainult minekut), ütlen näiteks, et minu poolt pakututel on juba muutuv süütenurk peal (CDI on erinev, sa peaksid seda isegi teadma), kindlasti on tegelikke erinevusi veelgi. Aga fakt jääb faktiks- 10 tollistega pole üldjuhul mõtet minna 12-seid võrdlema. Fakt jääb faktiks, mine tee ise ring ära ja veendu oma silmaga.

Mul oli möödunud aastal juhus, kus asjaolude tõttu leppis üks minu edasimüüja oma 10t rolleri (NB mitte minu kaup) üleandmiskohaks kokku minu lao juures, lihtsalt oli tal pill juba haagisel ja pidi tulema minu juurde Eagle ja 08 järgi. Klient nägi ka teisi variante ja hakkas tahtma proovida. Kuna meil on lähedal nii asfalti kui ka kruusast lõiku, siis peale ühte ringi oli kindla otsuse teinud klient ümber mõelnud ja ei soovinud väiksest enam kuulda, lõppotsuseks jäi 08.
Mina tegin järelduse omakorda- osta või vägisi mõnelt konkurendilt selline juust üles ja pane omade pillide kõrvale tarbeväärtuse hindamiseks välja, las inimene proovib kohe faktiliselt kõrvuti ära ja teeb siis oma otsuse. (loomulikult pole ma seda teinud..)
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Ei saa nii üldistada ka velje mõõdu järgi - kas mitte Honda Shadow ja Aprilia Mojito taga 10" ratast ei oma ja Piaggio Typhoonil mõlemad 10" ei ole?

jan22

Mis siin vaielda,12" rattad on kindlasti paremad kui 10"rattad!
Kuid asfaldil ajab ka 10" ära,eriti kui ei taha rohkem maksta.
Mõtlesin just teema algataja küsimusele,miks talle see ei sobiks,siis arvangi et too on talle lihtsalt väike roller.
Mõte hea,et kui ostja tuleb ostma siis saab ise proovida milline roller talle rohkem sobib!
Mina ostsin esimese ära ja alles hiljem taipasin,et suuremad rattad ja üldse suurem rolller on mugavam ja turvalisem sõita!
Jan
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

sama raha eest/odavamalt isegi saab tondist neid qingqi-sid

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Mul oleks väike idee. Kuna Trendimpordil on tooteid jube palju ja iga mats okei foorumiliige teeb koguaeg uue teema siis võiks kohe teema Trendimport,kus oleks siis trendimporti toodete ,teeninduste jne jne jne infot.

Microgrupp
Kontakt:

Okei, oldmoped, teen siis terminisse täienduse. Palun minu poolt tehtud postitustes lugeda "10 tollise" asemel "Hiina päritolu 10 tolline".
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Kaua ma siin ikka vihjan. Mu mõõdud on umbes samad teema algatajaga. Minu käsutuses oleval samasugusel isendil mõranesid sõidul küljeplastid ja tagatule klaas kukkus välja. Kuna masin oli kriimuvaba siis läks asi garantii alla. Klaasi eraldi ei saa vaid koos tulega. Garantii lõpuks jõudsid ka uued osad pärale. Ehitasin tagumise otsa tugevamaks ja nüüd parem. Ka teisi analoogsete vigastustega masinaid olen näinud aga kriimudega plastile garantii ei kehti. Müüjale pretensioone rohkem pole kuna kõik garaniiprobleemid said lõpuks lahendatud kuigi müüja oleks pidanud avaldama ka õige kandevõime.

Teema algataja
cervdon

Lugemata postitus Postitas cervdon »

aitäh kõigile infot ja mõtteid jagamast - midagi sellist ma lootsingi.
uurin enda ja <50 cm3 sümbioosse kooselu võimalikkust siis edasi... :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”