Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Ratas-rattaks, aga mõelge kui selline jurakas oleks otse näkku lennanud! Igatahes oleks see väga valus olnud ja lõppenuks kurvalt mõlemale osapoolele.
Mina olen öökulli pärasoolt hästi lähedalt vaadanud Aga no jawaga ja kiirus kah ei olnud mingi super-hyper. Silla käsipuu pealt tõusis lendu, ja otse ette, peaga(kiivriga) riivasin.
EDIT - no mõlemad jäime ellu ja kumbagi ei tarvitsenud ka parandada. Õnnelik juhus
Öökullist on ikka kahju küll.
Mu papsil aastaid tagasi oli sellne juhtum, et lagedal põlluvaheteel lendas toonekurg nii madalalt üle tee, et said papsi vana Jawaga kokku. Paps pani käbla ja kui kraavist tõusis, siis polnud kurge kusagl näha enam. Oli vaid lömmis Jawa katkise esiklaasiga.
Ratas-rattaks, aga mõelge kui selline jurakas oleks otse näkku lennanud! Igatahes oleks see väga valus olnud ja lõppenuks kurvalt mõlemale osapoolele.
Mina olen öökulli pärasoolt hästi lähedalt vaadanud Aga no jawaga ja kiirus kah ei olnud mingi super-hyper. Silla käsipuu pealt tõusis lendu, ja otse ette, peaga(kiivriga) riivasin.
EDIT - no mõlemad jäime ellu ja kumbagi ei tarvitsenud ka parandada. Õnnelik juhus
Mina ratast korda tegema ei hakkaks. Linnust teeks topise ja paneks täpselt samasse kohta tagasi. Asi näeks väga karm välja ja oleks teistele lindudele hoiatuseks...
Mina ratast korda tegema ei hakkaks. Linnust teeks topise ja paneks täpselt samasse kohta tagasi. Asi näeks väga karm välja ja oleks teistele lindudele hoiatuseks...
Ärga saage valesti aru, see on lavastatud pilt. Poiss sõitis oma ratta vastu puud ja siis pani oma lemmiklooma magavana sellisesse asendisse sinna. Vaadake kui nunnu näoga kull seal tudib!