Tähnik oleks ka tahtnud kaasalüüa... aga see nv pidi kahjuks mujal olema.
( kõikidest Teeledest siinkohal kahju, et ühiskond pole suutnud jõuda kokkuleppele, kas säärane ilus nimi nagu Teele on naisolevustele, või päästemasinatele ja poodidele ning saiadele hoopis. )
Aga tore kui teil oli tore.. Kunda on kohati väga vint koht. Ja Teelelt oleks isegi meelelahutust saanud.
( kõikidest Teeledest siinkohal kahju, et ühiskond pole suutnud jõuda kokkuleppele, kas säärane ilus nimi nagu Teele on naisolevustele, või päästemasinatele ja poodidele ning saiadele hoopis. )
.
kle tervist... olen ka rakverest ja suht värske ratta omanik ja otsin seltskonda kellega liituda... üxi igav vurada.
on keegi pakkumisest uvitatud?
kawasaki zx-6r.
Asi on nüüd nii, et homme st.reedel 17.08. vaba päev ja otsustasin Viljandi sõita. Stardin mingi kell ja veedan päeva Viljandis ja õhtul koju, kotile tagasi.Kui keegi huvitatud koos veeremisest sinna, siis andku aga julgelt teada, koos vast lõbusam sõita.
Kuulge, kotkad, organiseerime ennast hoopis sel nv-l Võrumaale. Kui taevast suisa pussnuge ei tule, siis mina lähen. Pakin seljakoti tahaistmele ja stardin reedel. Stardiaega veel ei tea, kuna selle määrab suuresti ära tööandja. Kuid stardipaigaks võiks ka edaspidi kasutada hoopis Sõmeru-poolset Statoili? Seal ruumi rohkem, saab tankida (nii bensiini, kui ka õlut jms) ja kohvi lürpida hilinejaid oodates... Igatahes, tehke kisa, kui veel minejaid on.
Ma ei tea, kuda teiega on, kuid mina stardin Sõmerupoolsest Statoilist Kiidisse kell 16.00. Keegi võiks ikka ühineda . Ilmateated räägivad positiivseid uudiseid.
Nii kotkad ptüi raiped ma tahtsin öelda.
Kunagi sai räägitud, et teeks väikse tuuri kampas enne kui ilmataat + kraadid ära puhub. Tuuri pikkus ja suund veel lahtised, aga teeks sellise sõidu, mis vähemalt korra üle piiri viiks?
Kahjuks ei oska ma ilma ennustada aga kuidas oleks, kui planeeriks näituseks 22-23 kuupäevi? juhul muidugi kui ilm vähemalt hindele 3 on.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Nii kotkad ptüi raiped ma tahtsin öelda.
Kunagi sai räägitud, et teeks väikse tuuri kampas enne kui ilmataat + kraadid ära puhub. Tuuri pikkus ja suund veel lahtised, aga teeks sellise sõidu, mis vähemalt korra üle piiri viiks?
Kahjuks ei oska ma ilma ennustada aga kuidas oleks, kui planeeriks näituseks 22-23 kuupäevi? juhul muidugi kui ilm vähemalt hindele 3 on.
mootor koos niiet kui asfaldilt maha siis pole must tulijat
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Ma ka oleks praeguse seisuga käsi. Kui kaugele plaanis sõita, kas keegi mingit huvitavat sihtkohta oskab pakkuda? Ega kahe päevaga väga kaugele ei sõida.
Nuuhh, hommiku vara kiirlaevale, siis mööda skandinaavia mandri kupliseid kõrvalteid kuskile järvede keskele. Sääl fileerib kala ja uhab niisama lähikonnas ringi. Tutvub katsumistväärivaga ....Järgmine pääv libistab teisi kõrvalteidpidi tagasi sadamasse.
Või mis suunas piiri ületama üldsusel üldse mõte tüürib??
soomes kindlasti hea sõita, kuid arvestades aastaaega VÕIB põhja- ja lõunasuuna vahel valides temperatuuride erinevus sihtpunktis olla üsna erinev. ise eelistaks lõuna poole sõita.
Hmm isiklikult seekord jätaks Soome välja. Esiteks on 500km põhjapool pisut talvisem kui siin, teiseks on suht kahtlane maksta 1000-1500 eeku maksva tripi puhul 2k laevapiletitele. Ehks siis Soome trippi võib teha mõni teine kord, suvel ja telkidega.
Mõte tegelikult minna lõunasuunas.
Tõsi, kaugele ei jõua. Tiirutaks natuke Lätakate juures, vbolla kiikaks ka Leetu, vbolla mitte. Oleneb mis ideid välja pakutakse.
Väga kultuuriliseks ei läheks vast, naudiks sõidurõõmu, kui ilma on. Leedu piirikandis on minuarust üsna ohtralt Bed and Brekfast tüüpi majutusasutusi, ehk siis vbolla kannataks ka mõelda näiteks katuseall ööbimisele telgi asemel. Sügis ikkagi
Samas olen ise suht tume naabrite kaunite kohtade suhtes, kuna alati sealt jutiga läbi lennatud, et kiiremini euroopasse või siis koju jõuda.
Minupoolest võib mõniõhtu kuskil kokku saada, kannu õlut, või tiiru ratastega teha ja asja arutada.
jaht tuleb ikka ise jahin 22-23 kui rahet, pussnuge ja paduvihma ei saja.
Nagu ma siin vihjasin varem. Hetkel olukord selline, et tehke täpp kalendrisse ja ootame mis ilmateade järgmise nädala algupoole hakkab välja pakkuma
Sõidate tsiklitega veel??? Rsk. külm on juuu.......uuu.....!!!
Vaatan, et plaanitakse lõuna poole..., ma vist, veel nii mõnedki päevad, ei seedi silmaotsaski ei ühtegi kiluvarast ega veel paari rahvust, mis sealt allapoole jäävad..., eriti viimaseid(panid)...
Kas keegi homme sügisballile ka minemist plaanib???
krt, ise võtsin15-ndal vanemate juures vihmaga kartulit(sain pisut külma) ja pärast seda polnud enam eriti isu Tallinna poole kimama hakata,aga õhtul käisin Aartika Rockil, Singer-Vingerit kuulamas.(autoga) :oops Mingi tripi võiks aga siiski teha millalgi, paneks hooajale ilusa punkti! 22-23sept. isegi,et sobiks.
üle piiri minekust siis niipalju et kuhugi põhja poole ilmselt ikkagi ei kannata aastaaja tõttu minna aga lõuna poole tekkis idee.
Et tahaks keppi.
mul kunagi vanama käis ja sai ja ema käis ka mingil ajal ja sai samuti.
Ma tahan ka!
Et oleks kodus enda toodud Sigulda kepp seinal.
Peale selle on seal ka võimalik teha ronimist mööda puid. Säärane seiklus matk korraldatakse seal.
homme uurin ligemalt mis hinnad jne. tundub et asjal võib jumet olla
Et tahaks keppi.
mul kunagi vanama käis ja sai ja ema käis ka mingil ajal ja sai samuti.
Ma tahan ka!
-ArX-
Eks ta ole... Aga tõesti, tühi lootus, et keegi kandikul miskit kätte toob. Kui tahad ikka küpsist - mine võta kapist, tahad keppi - mine murra põõsast...
Tegelt huvi täitsa olemas, see aasta nii vähe sangas olnud, et mööda külgi maha küll ei jookse. Laupäevast lubab juba kuivemat ja soojemat kliimat ka, kui vanajumal just lätlaseks ei osutu...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.