muusikat rollerile

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
kristo13

muusikat rollerile

Lugemata postitus Postitas kristo13 »

kui kaua saab kuulata muusikat rolleri akuga.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Kõrvaklappidega kaua aga 4ah akuga ja autoraadioga ja tümpsuga kuni tund ja siis käivitad vändast.Ja et mitte rikkuda akut lae teda öö läbi kui ta nii tühjaks on läinud,et enam ei käivita.
Kasutaja avatar

agent007
Tsikkel: Honda CB400T ´80

Lugemata postitus Postitas agent007 »

kas see on mingine kõlartitega fm vastuvõtja aku? :lol:

Teema algataja
ets27

Lugemata postitus Postitas ets27 »

kas on võimalik rollule autoaku peale panna ..nagu selline et teda ei lae ..ainult mussi jaoks või nii :?:
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

ets27 kirjutas:
kas on võimalik rollule autoaku peale panna ..nagu selline et teda ei lae ..ainult mussi jaoks või nii :?:
muidugi on võimalik ;) ise proovisin ära, a võtab ruumi palju.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

kaua said kuulata?

Teema algataja
ets27

ruumi võtab aga samas peab ju kauem vastu kui rolleir aku

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Mõtetu toppida seda auto akut kuskile peale/vahele.. Pane aga rolleri aku külge, see peab ka piisavalt vastu ja see vändast käivitamine ei ole ka midagi hullu..

Teema algataja
ets27

aga kui tahan nagu midagi taolist aretada nagu saunranner on....ja see rolleri aku un väga nadi selle tümmi jaoks olen ju ise kogenud :wink:
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

:P:P.. Autoaku on ju suur ja raske.. Ise räägite siin mineku parandamisest, siis hull mõte on mingit rasket akut veel pakiruumi panna..Rolleriaku toidab ilusti ära ja ei saa ta midagi nii kiiresti tühjaks:P

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Kle ets27, mis sul seda soundrunneri tümmi on vaja ma ei saa aru.. Mida sa saad sellest, kui mõtetu tümm tänaval lõhub? Tantsima sa ju ei hakka?!? Ja selles suhtes on ka õigus, et kui sa selle tümmi endale peale paned, siis sul roller läheb edasi nagu tigu mööda märga mu**i...

Mina küll ei näe sellel hullul tümmil mingit mõtet..ja kui sa nii kõva mees oled, et tahad selle tümmi peale panna, siis tee seda ise, mitte ära otsi kuskilt abi.. Kust teised teavad, kas sinu rollerile mahub auto aku ära kuskile või ei mahu..

sinisalo

Tümakas rollerile..

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Täiesti õige jutt R1s7o. Minu arust ei ole suurt mõtet aretada sinna rolleri peale seda MUUSIKAT.. Pane ennem juba CD pleier tasku, klapid kõrva ning keera põhja enda pleier :lol:
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Samas oleks jällegi ohutum teha tümm istme alla kuna söidu ajal niikuinii ei kuula ja kui körvaklappidega kuulata siis on tähelepanu hoopis häiritud ning vöimalus liiklusönnetusse sattuda oluliselt suurem.
Paberitega hull.

Teema algataja
ets27

igal inimesel oma arvamus.... :wink:
aga ma tahaks seda tümmi teha just kokkutulekuteks jne ..et nagu saaks maha võtta ja peale panna ..mingi lihtsa viisiga ....
ma mõtlesin tümmi panna selleks et kui seistakse rolleritega keerad muusika tööle ja jumala mõnus un kuulata .... :wink:
Kasutaja avatar

agent007

aga millisest tümmist jutt käib??? tee selline lahendus, et paned mingi pleieri ja sealt siis väike võimendi ~12 - 20W sinna otsa 1 autokõll vms... väiksemat! selliseid võimendeid saab teha kll v lasta teha mis töötavad kuskil 9-12V pealt! selline oleks vast paras sinna!
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

tähendab et mul oli ka sound all rolleril eelmine aasta. sai parkimisplatsil tsillitud küll ja mussi kuulatud. kestis umbes tund healjuhul, kuid muusika jäi pidevalt vaiksemaks jne. suvelõpuks ei olnud uuest akust midagi enam järgi. täiesti kasutu. ei pidanud enam üldse. starter muutus kasutuks ja jäi ainult kickstarter.ei soovita kellegil soundi alla panna. bullshit. ühe nädala vaimustus :wink:
Kasutaja avatar

agent007

räägi lähemalt mis süsteem sul seal oli peal?

Teema algataja
ets27

siin foorumis un mu postistu üleval eelmisest
muidu pildid un vist alles www.pilt.ee/ets28
Kasutaja avatar

agent007

ets27 kirjutas:
siin foorumis un mu postistu üleval eelmisest
muidu pildid un vist alles www.pilt.ee/ets28
piltidelt vaadates tundub küll täielik overkill! mingid 2 kesksageduskõlarit võiks olla aint... ning mingi lihtsam kivi (TDA, vms...) võim ajaks asja ära.... no loogizh ega sealt midagi erilist tule, kuid kui tahtmine kuulata siis saab küll!
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

mul oli pioneeri kassetikas ja pioneeri mingi 60w kaheribaline kõll.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

ma ei sa aru miks te jamate nende auto makide kõllidga jne. Minge arvutipoodi oske umbes 600 maksev arvutkõlarite komplekt. Pange supakas endale istme alla kõllid jalgade ette ja cdplayer or mp3 player taha ja väga hea kuuled ise nii sõidu ajal kui kohe peal ja teised kuulevad kah veel linnas sõites

Teema algataja
ets27

tahaks midagi taolist ikagi teha nagu un soundrunner ....siis olex ika mida kuulata ... :wink:

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

misk seda kõike üldse vaja on???????????????????
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

saad kõvasti muusikat kuulata ja teistega seda jagada 8)
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

njah ise mõtlsein selle -lammutaja- varjandi peale aga 1 küsimus ....aga need kõllid tahavad lisatoidet, kas rollu aku toidab ära? nagu ,et kui pisitikusse paneb sis 220 v aga njaa ärge tulge sõimama ,sest ma ei jaga eriti elektroonika matsu.. :oops:

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

ilusti toidab ära poolel tartu rollerimeestel siuke variant ja pole veel kuulnud et kellegil pole ära toitnud
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

-lammutaja- kirjutas:
ilusti toidab ära poolel tartu rollerimeestel siuke variant ja pole veel kuulnud et kellegil pole ära toitnud
ok tänks aga mitu vatti peaks olema normaalsed kõllid mis kostaksid a ise mõtlesin ,et paigaldan nagu marekil

Teema algataja
Kala

Lugemata postitus Postitas Kala »

marekil on creative kõlarid... vist olid 17w sub ja 2*5w kõlarid. need väga normaalsed. Ja igaks juhuks ütlen, et kui ostad omale arvutikõlarid siis see adapter mis muundab 220v/12 see tuleb ära võtta :P muidu jah ei toida ära.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

aga kas neid kõlareid ? : http://www.pult.ru/upload/images/13456.jpg Tippvõimsus 60 W ; 15 W RMS ; sageduskarakteristik: 70 Hz - 21 kHz ; tundlikkus: 80 dB/W/m ; ferriitmagnet ; pikakiulisest looduslikust paberimassist koonus ; alnikomagnet ; polüetüleentereftalaat-titaanist Balanced Dome kõrgsageduste kõlar ; kõrgpolümeersest vahtplastist serv
annab cd playeriga ühendada nagu juba teate ma noob nii ,et ei hakka uut teemat tegema ja veel mis asi on koaksiaal ? :lol:
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

MOMO kirjutas:
aga kas neid kõlareid ? : http://www.pult.ru/upload/images/13456.jpg Tippvõimsus 60 W ; 15 W RMS ; sageduskarakteristik: 70 Hz - 21 kHz ; tundlikkus: 80 dB/W/m ; ferriitmagnet ; pikakiulisest looduslikust paberimassist koonus ; alnikomagnet ; polüetüleentereftalaat-titaanist Balanced Dome kõrgsageduste kõlar ; kõrgpolümeersest vahtplastist serv
annab cd playeriga ühendada nagu juba teate ma noob nii ,et ei hakka uut teemat tegema ja veel mis asi on koaksiaal ? :lol:
need muidu alpine omad ja aint 400 eeku :P
Suletud

Mine “Rollerid”