muusikat rollerile
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kle ets27, mis sul seda soundrunneri tümmi on vaja ma ei saa aru.. Mida sa saad sellest, kui mõtetu tümm tänaval lõhub? Tantsima sa ju ei hakka?!? Ja selles suhtes on ka õigus, et kui sa selle tümmi endale peale paned, siis sul roller läheb edasi nagu tigu mööda märga mu**i...
Mina küll ei näe sellel hullul tümmil mingit mõtet..ja kui sa nii kõva mees oled, et tahad selle tümmi peale panna, siis tee seda ise, mitte ära otsi kuskilt abi.. Kust teised teavad, kas sinu rollerile mahub auto aku ära kuskile või ei mahu..
Mina küll ei näe sellel hullul tümmil mingit mõtet..ja kui sa nii kõva mees oled, et tahad selle tümmi peale panna, siis tee seda ise, mitte ära otsi kuskilt abi.. Kust teised teavad, kas sinu rollerile mahub auto aku ära kuskile või ei mahu..
Tümakas rollerile..
Täiesti õige jutt R1s7o. Minu arust ei ole suurt mõtet aretada sinna rolleri peale seda MUUSIKAT.. Pane ennem juba CD pleier tasku, klapid kõrva ning keera põhja enda pleier 

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

-
-
Teema algataja
tähendab et mul oli ka sound all rolleril eelmine aasta. sai parkimisplatsil tsillitud küll ja mussi kuulatud. kestis umbes tund healjuhul, kuid muusika jäi pidevalt vaiksemaks jne. suvelõpuks ei olnud uuest akust midagi enam järgi. täiesti kasutu. ei pidanud enam üldse. starter muutus kasutuks ja jäi ainult kickstarter.ei soovita kellegil soundi alla panna. bullshit. ühe nädala vaimustus 

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
piltidelt vaadates tundub küll täielik overkill! mingid 2 kesksageduskõlarit võiks olla aint... ning mingi lihtsam kivi (TDA, vms...) võim ajaks asja ära.... no loogizh ega sealt midagi erilist tule, kuid kui tahtmine kuulata siis saab küll!ets27 kirjutas:siin foorumis un mu postistu üleval eelmisest
muidu pildid un vist alles www.pilt.ee/ets28
-
ma ei sa aru miks te jamate nende auto makide kõllidga jne. Minge arvutipoodi oske umbes 600 maksev arvutkõlarite komplekt. Pange supakas endale istme alla kõllid jalgade ette ja cdplayer or mp3 player taha ja väga hea kuuled ise nii sõidu ajal kui kohe peal ja teised kuulevad kah veel linnas sõites
-
Teema algataja
misk seda kõike üldse vaja on???????????????????
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
-
Teema algataja
aga kas neid kõlareid ? : http://www.pult.ru/upload/images/13456.jpg Tippvõimsus 60 W ; 15 W RMS ; sageduskarakteristik: 70 Hz - 21 kHz ; tundlikkus: 80 dB/W/m ; ferriitmagnet ; pikakiulisest looduslikust paberimassist koonus ; alnikomagnet ; polüetüleentereftalaat-titaanist Balanced Dome kõrgsageduste kõlar ; kõrgpolümeersest vahtplastist serv
annab cd playeriga ühendada nagu juba teate ma noob nii ,et ei hakka uut teemat tegema ja veel mis asi on koaksiaal ?
annab cd playeriga ühendada nagu juba teate ma noob nii ,et ei hakka uut teemat tegema ja veel mis asi on koaksiaal ?

need muidu alpine omad ja aint 400 eekuMOMO kirjutas:aga kas neid kõlareid ? : http://www.pult.ru/upload/images/13456.jpg Tippvõimsus 60 W ; 15 W RMS ; sageduskarakteristik: 70 Hz - 21 kHz ; tundlikkus: 80 dB/W/m ; ferriitmagnet ; pikakiulisest looduslikust paberimassist koonus ; alnikomagnet ; polüetüleentereftalaat-titaanist Balanced Dome kõrgsageduste kõlar ; kõrgpolümeersest vahtplastist serv